Jeg kan virkelig anbefale Theeds køreskole, man får en god, sød, dygtig og hjælpsom kørelære. Han er god til at forklar de forskellige ting så man forstår det. Alt i alt en virkelig god oplevelse.
Det här tycker kunderna
Hvis du skal tage dit kørekort, så er det her stedet. Theeds Køreksole er den bedste kørelærer i Danmark, endda i hele verden. Undervisningen er nem at forstå, hurtig at komme igennem og til en fair p... Se mer
Fantastisk køreskole. John er en meget involverende kørelærer, som tydeligt vil det bedste for en. Teorien er god og køretimerne er hyggelige. Uden tvivl vil jeg anbefale ham til enhver som vil tage k... Se mer
Vores datter havde haft en meget dårlig start ved Driving Academy. Hun havde mistet lysten og troen på sine egne evner efter bl.a. at været blevet råbt af i bilen. Vi blev anbefalet John, som heldig... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Kløvermarken , 5580 , Nørre Aaby, Danmark
- info@theeds.dk
- theeds.dk
Fantastisk lærerige oplevelser
Da jeg tog kørekort ved en køreskole i Odense havde jeg John som kørelærer, og det var ikke bare en sjov, men en lærerig og sikker oplevelse.
Derfor kan jeg sagtens vurdere at Johns egen køreskole må være en fantastisk oplevelse
Bedste kørelærer nogensinde!!🚙❤️
Jeg havde fornøjelsen af at have John Theed som kørelærer, da jeg tog mit kørekort i en anden køreskole iOdense, og jeg kan ikke anbefale ham nok!!❤️ Han er virkelig god til at forklare tingene på en måde, der gør det let at forstå, og jeg følte mig altid tryg og godt tilpas bag rattet. Jeg bestod både teori og køreprøve i første hug! John har en rolig og tålmodig tilgang, som virkelig hjalp mig med at få styr på det hele. Hvis du leder efter en kørelærer, der gør læringen til en god og sjov oplevelse, er John helt klart manden man skal vælge!🚙☺️
John er en super god kørelærer
John er en super god kørelærer, som man både lærer en masse af, og har det sjovt og hyggeligt på samme tid med.
John var en kæmpehumørbombe
John var en kæmpehumørbombe, hvor der både var plads til, at fordybe sig i de teoretiske og praktiske øvelser, og altid klar på at svare på hvert eneste spørgsmål. Jeg har virkelig været taknemmelig for at have ham som min kørerlære, i og med, at jeg har dumpet køreprøven 2 gange, mistede han aldrig troen på jeg ville ende med det skide kørekort.🫶
Hvis du skal tage kørekort kan jeg klart anbefale John!
Jeg havde John som kørelærer da jeg tog kørekort og det var jeg så glad for! Køretimerne var hyggelige og det var noget jeg så frem til. John er en super god lærer.
Hvis du skal tage kørekort kan jeg klart anbefale John!
Hvis du både vil have kørekortet i hus…
Hvis du både vil have kørekortet i hus og de sjoveste køretimer, så skal du tage kørekort ved John. Kæmpe anbefaling herfra!
5 uf af 5 her fra
5 uf af 5 her fra!
Verdens bedste kørelærer! 🛻
Han var ekstremt god til at lære fra sig. Og meget tålmodig! De bedste, hyggeligeste, og sjoveste timer finder du hos John! 😃
Inden jeg startede på kørekort var jeg ikke i tvivl om at jeg ville vælge John som kørelærer, jeg havde nemlig fået ham anbefalet af mange af hans tidligere elever.
Når jeg tænker tilbage på mit kørekortforløb kan jeg ikke lade være med at smile. John gjorde det nemlig til en helt særlig oplevelse, hvor man både kunne snakke, grin, fjolle og være afslappet i de nye ting man skulle lære.
Jeg følte mig altid tryg og vidste at hvis der opstod noget under kørslen vil John altid være der og aldrig bebrejde en for ens fejl, men istedet kunne vi grine af det sammen.
Især inden køreprøven oplevede jeg en kæmpe støtte, og jeg kunne tydligt mærke at han oprigtigt troede på en og vidste man godt kunne gennemføre det.
Derfor en kæmpe varm anbefaling fra mig til alle der leder efter et sted at tage kørekort 🧡
Klar anbefaling
Tog kørekort hos John, dog mens han var ved en anden køreskole i Odense. Havde nogle virkelige gode og hyggelige lektioner og kan klart anbefale ham. Virkelig professionel og god oplevelse.
Jeg havde æren af at have John som
Jeg havde æren af at have John som kørelærer i en anden foretning, og jeg må sige som en nervøs og lidt bange person angående bil kørsel så gav han mig fuldstændig ro og tid til at tage det i det tempo som jeg ville, han er i min optik verdens bedste kørelærer og jeg kunne aldrig finde på at refere til andre end ham i fremtiden så theeds køreskole er det bedste valg til din køre fremtid !
Bedste valg af køreskole
Simpelthen det bedste valg af kørelærer, John er dygtig til at lære fra sig og er altid klar til at hjælpe en ekstra gang hvis der er noget man ikke forstår.
Stemningen er i top og der er sjov og ballade samt høj faglighed 💪🏼
Den største anbefaling herfra 👌🏼
Kæmpe anbefaling
Tog kørekort ved John og kan klart anbefale. Bestod begge prøver i første hug.
En eminent kørelærer
Det er selvfølgelig meget cliché, at sige det ene og det andet om hvorfor man giver en 5-stjernet anbefaling på Trustpilot. Men eftersom dette er min første (og nok eneste anmeldelse nogensinde) så er det af en grund. Jeg havde John som kørelærer for lige godt et år siden, og det var en udsøgt fornøjelse, at køre i bil med ham. Selvom jeg ingen erfaring havde med bil, knallert, traktor eller andet inden mit kørekort, så gav John mig en stærk følelse af kontrol og selvsikkerhed, når vi kørte sammen. Der var hyggesnak, han tog aldrig hårdt fat i rettet, på samme tid mens jeg aldrig var i tvivl om, hvorvidt John havde styr på tingene, hvis det nu gik galt. Det tror jeg på, har givet mig en kæmpe selvsikkerhed, når jeg kører bil, hvilket er derfor, at jeg vil anbefale John.
PS: jeg kørte i forbindelse med glatbane med en anden kørelærer, som greb rettet flere gange, selv når der var styr på tingene, hvilket jeg synes var meget træls.
Vælg John for et nemt, hurtigt, fedt og givende forløb.
Skarp, jysk humor og fokus på målet
En tryg og sjov oplevelse hele vejen igennem.
God kørelærer
Jeg havde John som kørelærer på en tidligere skole han har arbejdet på og jeg synes han var virkelig god. Han var god til at forklare og hjælpe hvis der var noget der drillede, F.eks kan jeg ikke højre venstre og det var han virkelig god til at hjælpe med. Og så er han også sjov at snakke med.
Kæmpe anbefaling herfra hvis man gerne vil ha en god kørelærer
Klart anbefalede
Jeg kan helt klart anbefale John Theeds køreskole, da jeg tog kørekort ved ham ved en anden køreskole. John er en virkelig sjov fyr og man har det altid fedt med ham. Der er ikke en køretime uden grin. Så til dig, som leder efter et sted at tage kørekort, så ville jeg tage Theeds køreskole i betragtning🙌🏽👌🏽👌🏽
John er en super god kørelærer
John er en super god kørelærer! Havde John både som kørelærer og til teori da han arbejdede hos en anden køreskole. Han er god til at lærer fra sig og han gjorde det både trygt og sjovt at tage kørekort.
Kan varmt anbefale John!
Bedste kørelære
troede ik det ku være en oplevelse at tage kørekort men med John er alt 100% muligt! Møj rar og skide flink kæmpe anbefalding her fra!
John Mesterkørelærer!
Har haft en totalt fed oplevelse gennem mit kørekort forløb sammen med John.
Vi har haft det så mega fedt, samtidig med vi også har været seriøse.
Han gør alt han kan og hvis man virkelig gerne vil det så man 100% for at komme igennem og få sit kort.
Kan sku ikke sige noget dårligt om ham, fordi det findes ikke!!
Kan klart anbefales!
Kan klart anbefale John, hvis tiden er blevet inde til et kørekort både for den unge eller den ældre, der har ventet til nødvendigheden for bil.
John er en fair, rolig, sjov og bestemt kørelærer, der arbejder med eleverne, så man er så godt udrustet til enhver situation, der kunne opstå i trafikken.
Samtidig er John god til at være ærlig, hvis man har mangler inden fx køreprøve, så man har god mulighed for at arbejde på sine svagheder i færdselsloven og trafikken.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.