The Drunken Flamingo Omdömen

Företagsinformation

1. Restaurang
  2. Bar
  3. Cocktailbar

Informationen kommer från olika externa källor

Tikifest og cocktailbar i København og Aalborg

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi var på cocktail kursus den 10-8

Vi var på cocktail kursus den 10-8. Stedet ligger helt perfekt i Kbh.K , og vi var tæt på den restaurant vi skulle besøge efterfølgende, det er vigtigt når man er 15 personer, der skal rundt.
kurset var rigtig god med god forklaring og undervisning. 5 stjerne herfra. Vi valgte at komme tilbage efterfølgende, og festet vildt hele natten.

10 augusti 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Utrolig dårlig oplevelse på The Drunken…

Utrolig dårlig oplevelse på The Drunken Flamingo. Jeg var til polterabend hvor vi havde booket et arrangement, hvor vi skulle lære at lave 3 slags drink.
Da vi ankom til stedet var der ingen til at tage imod os. Vi endte med at gå hele stedet rundt for at finde en at snakke med. Da vi endelig fandt en, blev vi bedt om at vente og det gjorde vi så. Vi blev dog taget imod med virkelig dårlig service. Vi sad så og ventede i 30 min før vi fik lov til at komme ind til vores arrangement, fordi der var forsinkelser.
Vi kom så endelig ind og skulle lave drinks.
Da vi havde lavet 3 slags drinks skulle vi sidde og hygge og nyde dem. 5 min efter kom bartenderen ind og sagde at hendes chef havde sagt at de ikke havde alkohol bevilling i dette tidsrum så nu var vi nødt til at gå.
Vi blev meget overraskede og måtte så skynde os at pakke sammen. Vi spurgte om man lige hurtigt måtte tisse af, men dette blev vi nægtet.
Vi blev nærmest smidt ud af et arrangement vi havde betalt dyre summe for, fordi de ikke havde en bevilling i det tidsrum de faktisk havde lavet et arrangement.
Mega dårlig stil!!
Vi kan ikke anbefale arrangementer på The Drunken Flamingo!!

9 september 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Min veninde og jeg havde er super…

Min veninde og jeg havde er super ubehagelig oplevelse på flamingo Kbh 20.maj .
Vi var der tidligt, så tidligt at der kun var 4 andre mennesker da vi ankom. Vi satte os ved et bord hvor der IKKE stod “reserveret”. Vi havde siddet der i 2 timer, havde allerede købt 4 driks og havde lige bestilt 8 drinks mere.
Så kommer en meget ubehagelig mand hen til os som arbejder der, og siger at han lige har solgt det til nogle andre. Det blev gjort med den mest nedladende tone og hvor han samtidig griner af os og ikke svarer på hvorfor. Vi siger “det synes vi er en meget ærgelig ting at gøre ved en gæst og hvorfor det ikke var “først til mølle” når der ikke er markeret med “reserveret””.

Vi søger ham så pænt om han (og det skal siges at det er manageren åbenbart) om han vil være behjælpelig med at bære vores 8 drinks ned til det andet (alene i et meget lille dårligt bord!) han vil smide os ned på. Og svaret er klat “Nej”. Jeg spørger om han seriøst ikke er gentlemen og vil hjælpe os ned med alle vores drinks nu hvor HAN smider os væk” hvor kan GRINER og siger ignorerer mig, jeg spørger IGEN pænt og han svarer “Nej”

Så tak for hjælpen!? NOT! Og Nøøøøj hvor vi fortryder de +1000kr vi nåede at ligge. Vi kommer aldrig igen, og anbefaler helt klart alle ikke om ikke at støtte op om flamingo og kommer der igen.

20 maj 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Utrolig dårlig service og generelt oplevelse

Utrolig dårlig betjening. Vi havde lavet en aftale med dem først på mail, så henvist til sms. De kører et tilbud om gratis bord og shots hvis man ringer inden kl 20 på dagen. Vi spurgte om det var muligt at lave samme aftale dog med dato. Det godkendte de på sms. Da vi mødte op var intet bord bestilt som aftalt og de ville ikke kende sig ved sms’erne og aftalen. Den var pludselig ikke gældende mere.

De fjerner ens drikkelse selvom flaskerne ikke er tomme, hvis man er oppe og danse, selvom de kan se man stadig er der.

Utrolig dårlig dj der laver remix af alt og musikken stopper flere gange på en aften, så der slet ingen musik er.

19 november 2022
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.