Han ved hvad han laver og kan rådgive og yder rigtig god service. Produkterne er af meget høj kvalitet. De fleste produkter kommer med en QR kode som indeholder video om hvordan man benytter produktet... Se mer
Det här tycker kunderna
Super god købsoplevelse! Varerne var utroligt godt og sikkert pakket ind, så alt ankom i perfekt stand. Hurtig forsendelse, hvilket altid er et stort plus.Derudover var det en virkelig positiv overras... Se mer
Jeg havde en rigtig god købsoplevelse. Deres hurtige og venlige besvarelser på Messenger, gjorde at jeg fik fat i netop den højtryksrenser jeg ønskede mig. Mvh Mathias Bech Moslund
Super god hjemmeside, gode videoer som viser hvordan de forskellige produkter virker og skal bruges. Produkter som bare virker og til gode priser. TheDetailer er blevet mit fortrukne sted at købe bl... Se mer
Kontaktuppgifter
Ødisvej 95, 6070, Christiansfeld , Danmark
- thomas@thedetailer.dk
- thedetailer.dk
Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Helt problemfri levering lynhurtigt
Helt problemfri levering lynhurtigt. Kan varmt anbefales

Hurtig og professionel
Hurtig levering, professionel indpakning uden nogen form former for risiko for skade på produkterne.
Det kunne ikke blive meget bedre ;)

Svar från Thedetailer
Blev snydt for en højttryksrenser
Blev snydt for en højttryksrenser. Jeg købte i slutningen af 2022 en bog boi højttryksrenser af Thomas. Maskinen var desværre defekt og jeg fik besked på at sende den tilbage. Jeg fik efterfølgende at vide, at den ikke fejlede noget(hvilket den gjorde, men fair nok..) Men han glemte dog at sende maskine tilbage til mig igen.. efter jeg havde rykket for den eller min penge et stykke tid, skrev han at den var sendt til Big boi til reparation.(hvilket jo er lidt mærkeligt da den i følge hans forklaring ikke fejlede noget.)
Nåh, men jeg hører så intet i laaang tid igen og jeg rykker igen, igen og igen, og vil enligt bare gerne have mine penge tilbage på det her tidspunkt, da jeg skal bruge maskinen i forbindelse med mit arbejde. Men Ingen respons. Så jeg starter en sag ved nævnenes hus. Her svarer han i sagen “ Vi vil gerne finde løsning men kunde er urimlige da maskine ikke fejler noget”
(Teksten taget direkte fra dokumenterne fra nævnenes hus).
Der bliver arrangeret et telefonisk møde gennem Nævnenes hus, hvor der også sidder en sagsbehandler på sagen. Her vælger han dog ikke at tage telefonen.. sagen fortsætter indtil han desværre(for mig) går konkurs med hans daværende forretning, Crazydetailer. Jeg forklarede kurator at min højttryksrenser jo må være i konkursboet, men jeg hørte aldrig mere.
Jeg skriver klagen her nu, da jeg ikke være klar over, at han var startet op i nyt navn før nu.
Så gør dig selv en tjeneste og brug en anden forhandler. For hvis noget ikke dur, er der altså absolut ingen hjælp. Det kostede mig(med sagsomkostninger) ca. 4500kr at finde ud af.
Ingen respons på mails...
Skrev en mail med forespørgsel til nogle produkter d. 8/10, uden svar.
Rykkede d. 13/10, uden svar.
Rykkede igen d. 21/10, uden svar.
Nu er det d. 23/10 og jeg har givet op.
Nok har de fine priser, men hvis man ikke reagerer på mails i +2 uger, så er det simpelthen for useriøst!
---------------------
Det er netop denne mail jeg har skrevet til nu tre gange, og jeg har ingen problemer med at andre ikke modtager min mails eller skulle gå i spam eller lignende.

Sublim Fælgrens
God levering! Købte Wheel Cleaner Bleeding, det er den bedste fælgrens jeg nogensinde har haft fingrene i.!

Svar från Thedetailer
Thomas er top professionel og virkelig…
Thomas er top professionel og virkelig god til at rådgive om alle hans produkter, KÆMPE anbefaling herfra

Svar från Thedetailer
Super god service og vejledning
Super god service og vejledning. Jeg havde nogle spørgsmål til nogle produkter og jeg fik en god forklaring. Kan varmt anbefales
Hurtig afsendt og hurtigt modtaget.
Hurtig afsendt og hurtigt modtaget.
Produkter pakket pænt og forsvarligt.
Intet at sætte en finger på her, kan varmt anbefales.
Rigtig gode produkter og god vejledning…
Rigtig gode produkter og god vejledning til køb af produkter.
Jeg købte sidste sommer noget interiør rens og noget plastik wow til instrmentbordet i min bil.
Jeg har en gammel bil på 25 år som ikke havde set ret meget rengøring de sidste 2 år.
Jeg prøvede de produkter jeg købte her og de virkede super godt og jeg er meget tilfreds.
Jeg troede at det ville tage flere timer at ordne bilens plastik indvendig men det tog under en halv time og resultatet taler for sig selv alt skinner igen og dufter skønt.
Jeg er super tilfreds og skulle have taget et før og efter billede men det glemte jeg.
En lille detalje jeg kan lide ved adbl produkterne er at der er en lille qr kode på flaskerne så man kan skanne og se en video på YouTube af netop det produkt du står med i hånden som viser hvordan produktet bruges👍 dælme smart
Rigtig god service og vejledning !
Enestående kvalitet og kompromisløs kundeservice!
Thedetailer har på imponerende vis gjort sig bemærket, som den mest professionelle forhandlere inden for bilpleje og detailing,
med en kompromisløs tilgang til kvalitet, finish og kundetilfredshed leverer han ikke blot produkter – men en oplevelse, der sætter nye standarder i branchen.
Jeg er selv ret dedikeret til bilpleje / detaling og jeg har endelig fundet Thomas, som er ligeså dedikeret og nørdet som mig! Thomas er IKKE bare endnu en forhandler af billige mikrofiber kulde og dårlig voks, men en ÆGTE master-detailer, med mange års erfaring og high end produkter til os entusiaster eller gør det selv folk, som vil ha det skal spille 100!
Så tag og kontakt Thomas så vil hverken produkterne eller kundeservicen skuffe dig!
Bimse over and out!
Uovertruffen passion og kvalitet
Uovertruffen passion og kvalitet – Thedetailer leverer hver gang!
Jeg har haft fornøjelsen af at handle med Thedetailer flere gange, og hver eneste gang er jeg blevet imponeret over både den personlige dedikation og det faglige niveau. Det er tydeligt, at der ligger mange års erfaring bag.
Thedetailer brænder virkelig for det, han laver, det mærkes i rådgivningen, i servicen og i den kvalitet, man modtager. Produkterne er nøje udvalgt og af højeste standard, intet er overladt til tilfældigheder. Hver gang jeg har brugt hans produkter, har resultatet været imponerende!
Det er ikke bare produkter, man køber her, det er knowhow, ægte entusiasme og en passion for detaljen, som smitter af på hele oplevelsen. Hvis du leder efter det bedste inden for bilpleje og en, der virkelig ved, hvad han taler om, så er Thomas fra Thedetailer det rigtige valg.
En kæmpe anbefaling herfra!
Hurtig forsendelse og levering
Hurtig forsendelse og levering, besvar altid spørgsmål, produktet er som beskrevet, der var et par souvenirs i pakken, jeg anbefaler denne sælger!
Handler kun ved Thomas
Handler kun ved Thomas, altid klar til at guide en med produkterne, også for man altid hurtig service og levering.
Kan varmt anbefale Thedetailer når man vil forkæle ens bil
Kan kun anbefales at handle ved the Detailer
Thomas har styr på sine ting og han er god til og guide dig til hvad du har behov for, så du kan sørge for din bil er lækker og kigge på hele sæsonen.
Jeg har handlet med Thomas flere gange og kan kun anbefale at handle med Thomas og hans lækre produkter.
Top service og kvalites produkter
Altid god vejledning på nogle lækre…
Altid god vejledning på nogle lækre produkter
Køber alle mine produkter her
Køber alle mine produkter her. Altid god service og et smil når man snakker med Thomas :)
Jeg fik aldrig min vare
Jeg fik aldrig min vare. Han snyder folk og dette er anden gang han starter virksomhed igen efter konkurs og snyd

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.