The Breathwork Coach Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Deze geweldige cursus heeft me mooie nieuwe inzichten gegeven voortbouwend op wat ik al wist. Lars Faber nam me mee 'op reis' en putte uit vele verschillende bronnen en invalshoeken. De psycho educati... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Opleiding Systemic Soulwork van Brenda van Donge net afgerond. Deze opleiding is echt een aanrader, voor je eigen proces of omdat je je kennis wilt uitbreiden voor het systemisch werken. Brenda geeft... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Beste Lars, ik heb behalve de codenpendency challange ook verschillende you tube filmpjes gekeken. Ook enkele innerlijk kind meditaties gedaan. Vooral die over giftige schaamte kwam nogal binnen bij m... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sinds enkele weken werk ik aan mijn gebroken innerlijk kindje. De adem oefeningen gebruik ik heel regelmatig. Ik voel de codependency, de control freak duidelijk aanwezig in mijn energieveld. Ik verl... Se mer

Företagsinformation

1. Livscoach

Skrivet av företaget

Lars Faber, oftewel The Breathwork Coach is 20 jaar coach / trainer op het gebied van zelfontwikkeling. Lars traint coaches en anderen die de kunst van adem coaching willen leren, zodat zij dat voor zowel eigen ontwikkeling kunnen inzetten, als het geven van coaching aan anderen.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

24 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Als je door je donkerste stukken durft…

Als je door je donkerste stukken durft te gaan dan ligt daar het goud. Ik heb vanaf oktober turbulente maar geweldige maanden gehad. En vond de opleiding een die eigenlijk iedereen met een kernverwonding of kindtrauma
Zou mogen doen. Het is zo verhelderend, een warm bad en fijne begeleiders die je bijstaan wanneer nodig (en dat is soms nodig). De heartdancing die ook veelvuldig aanwezig was heeft letterlijk mijn hart geopend en mijn toxische schaamte doen smelten. Ik heb me weer kind doen voelen, zoals ik hier heb gedanst heb ik als kind nooit gedurfd.

Ik heb zoveel geleerd over hoe iemand te begeleiden in welke emotie dan ook. En daarnaast veel wijs geworden over mijn jeugd (hechting), mezelf en dat ik in charge ben en mag stoppen met vechten. Dikke aanrader!

28 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heldere uitleg, mooie visuele beelden

Het is een heldere, deels visuele, uitleg van het ontwikkelingsproces als mens. Eenvoudig verteld zonder de inhoud tekort te doen, integendeel. Het werkt op beide breinhelften en dat maar het krachtig.

12 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een schat aan inzichten, prachtige visualisatie!

Lars heeft met zijn schatkaart op een heldere en creatieve manier psychologische kennis samengebracht. Alles komt samen in deze prachtige visualisatie, met duidelijke uitleg in stappen.

Ik print ‘m uit voor in mijn praktijk – en kijk uit naar deel II!

24 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rijk, inzichtelijk en compassievol.

Lars legt met rijk en inzichtelijk taalgebruik op compassievolle wijze de oorsprong en gevolgen van (vroeg)kinderlijk trauma en onveilige hechting uit. De cursus Schatkaart van de Ziel is online een veilige confronterende reis, vooral als je al wat verder op weg bent op het pad van zelfheling.

14 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De dag dat ik Mezelf tegen kwam

Doorleefde informatie..Goed geaard, invalshoeken vanuit verschillende strekkingen oa sjamanisme, voice dialogue, symboliek en verhalen, lichaamsgewaarzijn e.a
Universele visie

28 mars 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ontzettend helpend en inspirere d

Geweldig hoe Lars Faber mensen gratis helpt met cursussen, video's en boeken zodat ook mensen die zoals ik langdurig ziek zijn (en dus een laag inkomen hebben) zoals ik hiervan kunnen profiteren. Het heeft veel in mij geraakt en ik heb veel zelfinzicht gekregen.

28 mars 2025

Hele waardevolle content

Hele waardevolle content. Echt eye-openers waar je ook nog concrete adviezen bij krijgt. Zeer dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen!

23 mars 2025

Heldere uitleg.

Een heel heldere uitleg van de schatkaart van de ziel. Prachtig die geanimeerde filmpjes in het begin.
Lars straalt zo veel rust uit en heeft een fijne stem om naar te luisteren. Ik zou nog wel meer willen weten over de schaduwkant, niet alle gebieden hier zijn uitgelicht.

Ik heb met plezier en interesse gekeken en geluisterd.

18 mars 2025

Zeer verhelderend

Zeer verhelderend, heb mezelf door de jaren heen sterk geinformeerd over o.a. trauma dus wist er gelukkig al het een en ander vanaf maar Lars brengt het mooi beknopt en goed te begrijpen. Hier zullen velen iets van zichzelf in herkennen. Dankjewel Lars, mooi wat je doet

17 mars 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.