Det här tycker kunderna
En helt igennem skøn og dejlig oplevelse, at få laver vipper hos The BeautyRoom 🙏 Klinikken er let tilgængelig, lige ved siden af Bryggen og med parkering, lige foran døren. Klinikken er lækkert... Se mer
Dejligt sted - søde mennesker - dog var det lidt ærgerligt at der ikke blev hjulpet mere under praktisk undervisning - der gik underviser bare ud bagved og der manglede lidt frokost på 2.dag Men vil... Se mer
Företaget har svarat
Jeg fik færdig gjort mit lashlift og browlamination kursus med et kæmpe smil og stor glæde til at komme igang. Alt dette skyldes vores gode og mega dygtige underviser, Amalie. Hun skabte en tryg og d... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Her i klinikken er vi specialister i alle slags eyelash extensions lige fra single lashes, hybrid lashes, volume lashes og til mega volume lashes. Vi tilbyder også andre behandlinger som Lash Lift / Brow Lamination og Microblading / PhiBrows. Derudover underviser vi både fysiske og online kurser indenfor bryn og vipper. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.
Kontaktuppgifter
Gormsgade 8A, 7100, Vejle, Danmark
- +4560489888
- marie@thebeautyroom.dk
- thebeautyroom.dk
Rigtig god og ærlig rådgivning omkring…
Rigtig god og ærlig rådgivning omkring valg af PMU.
Og er mere end tilfreds med resultatet.
Hurtige til at få ordren sendt afsted
Hurtige til at få ordren sendt afsted. Gode produkter.
Jeg har taget både Single Lashes og…
Jeg har taget både Single Lashes og Lash Lift online kursus hos The Beauty Room, og jeg kan klart anbefale det.
Deres videoer er ret detaljerede og nemme at følge med i, hvilket gør det nemt at lære - og det er rart at man kan gøre det i sit eget tempo. Man føler sig godt guidet hele vejen igennem.
Derudover synes jeg, det er en kæmpe fordel at man altid kan få svar på sine spørgsmål. De er gode til at forklare tingene, hvis man er i tvivl om noget.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg kan anbefale til andre.
Fantastisk oplevelse!
Nu er det snart 4 uger siden at jeg var forbi sødeste Marie og få lavet mine øjenbryn. Og jeg må bare sige, WOW! Det var hele turen (fra Fyn) værd, nu glæder jeg mig bare til at det bliver tid til touch up!
Microblading
Den bedste oplevelse! De er så søde og resultatet er vanvittig flot!
Jeg kan klart anbefale at få lavet dine behandlinger her
Browlamination og lash lift kursus online
Jeg har taget browlamination og lash lift kursus online ved dem, jeg var 100% tryg igennem hele processen! Alle produkter er fantastiske! Guide og vejledning var med hele vejen ingen slinger i valsen der bestemt ikke sidste gang jeg tar kursus hos dem!
Microblading 10/10!⭐️
Jeg var forbi til at få lavet permanente øjenbryn (microblading) som jeg fik i julegave af min kæreste.
Hele forløbet fra booking til den endelig behandling har været så tryg og gennemført. Alle spørgsmål blev besvaret, og fik grundig vejledning til efter behandlingen og pleje. Jeg skal snart forbi til min touch op og glæder mig allerede til at komme forbi søde Marie. Min mor har også fået lavet sine bryn, dog hos en anden klinik, og da hun så mit resultatet blev hun helt misundelig over mit resultat. Marie går meget op i man får en flot naturligt look som passer til lige præcis ens egne træk i ansigtet og ikke bare noget man har set på nettet som er moderne. Det kan jeg specielt godt li!
Kan kun anbefale de søde piger Fra beauty Room! 🫶🏼
Mega sød personale og så behageligt et…
Mega sød personale og så behageligt et sted. Go til at forklare gennem det hele hvad der skal ske.
Marie har lavet de mest fantastiske…
Marie har lavet de mest fantastiske bryn på mig. Behagelig, professionel og absolut et resultat jeg er taknemmelig for! Jeg har søgt flere behandlere men jeg er så glad for jeg valgte at få lavet Microblading ved The Beauty Room.
Uden tvivl 5 stjerner herfra ⭐️
Jeg havde en mega god oplevelse hos The Beauty Room! Marie, som ordnede mine bryn, var simpelthen så dygtig og virkelig sød. Resultatet er on point – mine bryn har aldrig set bedre ud.
Jeg havde min baby med, som ikke lige ville sove til at starte med. Det var der bare fuld forståelse for og Marie gik i gang med mine bryn, mens jeg ammede - det gjorde hele oplevelsen så afslappet og tryg.
Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg kommer forbi og får behandlinger hos hende. Kæmpe anbefaling herfra ❤️🔥
Virkelig god oplevelse hos klinikken
Virkelig god oplevelse hos klinikken. Super god service fra start til slut, og man føler sig tryg hele vejen igennem. Behandleren var meget professionel og forklarede grundigt, hvad der skete undervejs, hvilket gjorde oplevelsen ekstra behagelig. Meget tilfredsstillende resultat. Kan klart anbefales.
Otrolig professionell
Otrolig professionell. Jeg har fået lavet microblading her, og er meget glad for resultatet.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, sødt personale der leverede en helt igennem god service og et fantastisk resultat. Jeg kommer helt sikkert igen
10/10
Jeg fik lavet et lash lift ved Marie og resultatet er helt perfekt! Lige siden er jeg konstant blevet spurgt: “Hvilken mascara bruger du?” og det ærlige svar er: “Ingen, men jeg har fået lavet et lash lift hos The Beauty Room.”
Jeg har endda en meget “udfordrende” øjenform (dybt satte øjne med asymmetrisk hooded øjenlåg og lidt epicanthus fold), som gør at mine vipper er meget svære at farve og/eller bukke uden at noget af produktet ender med at svie i min øjenkrog. Den eneste, der har undgået det, er Marie. Min øjenform gør det med sikkerhed også svært at skabe et flot resultat, men mine vipper er så smukke!
Marie var professionel, grundig og så tillidsvækkende. Hun var rigtig sød til at beskrive hvert trin i processen, inden hun gjorde noget, så jeg kunne føle mig forberedt på næste berøring, selvom jeg havde lukkede øjne. Det synes jeg personligt er meget betryggende.
Klinikken er æstetisk tilfredsstillende og har en luksuriøs vibe. Der dufter rent og ser rent ud.
Inden min tid i klinikken, stillede jeg dem et spørgsmål på Instagram, som de var super hurtige til at svare på. Hele vejen igennem har det bare været en tryg og fantastisk oplevelse!
4 uger senere er lash liftet stadig tydeligt og flot, selvom det selvfølgelig ikke er så dramatisk, som da jeg først fik det lavet. Effekten har holdt længere og bedre, end jeg forventede.
Marie er virkelig en behagelig og…
Marie er virkelig behagelig og rolig, som for en til at føle sig godt tilpas og hun guider en gennem hele processen
Super professionel brow lamination
Super professionel brow lamination - godt tilfreds
Den bedste beslutning jeg nogensinde…
Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget ift. mine øjenbryn, er at tage herned. Fantastisk resultat! Der er virkelig styr på håndarbejdet og jeg følte mig meget tryg hele vejen igennem processen.
Det kan 100 % anbefales at få lavet microblading hos The Beauty Room
Super god oplevelse
Super rart sted at være. Marie er super dygtig til sit arbejde, og laver de bedste microblanding øjenbryn. Hun har reddet mine øjnenbryn
Kan klart anbefales☀️
Smukkere bryn – og den dejligste oplevelse hos Marie!
Jeg har fået lavet microblading hos Marie i The Beautyroom, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Jeg rejste hele vejen fra København – og det var det hele værd.
Marie er utrolig professionel og samtidig så sød, omsorgsfuld og nærværende, at man straks føler sig tryg og godt tilpas. Man mærker hurtigt, at hun brænder for sit fag – hun tager sig tid, forklarer alt undervejs og skaber en rolig og behagelig stemning. Jeg følte mig i de bedste hænder fra start til slut.
Og resultatet? Helt fantastisk! Mine bryn ser naturlige, smukke og perfekt formede ud – præcis som jeg havde håbet på - endda endnu bedre. Jeg får så mange komplimenter og føler mig virkelig godt tilpas med dem.
Hvis du overvejer microblading, så kan jeg på det varmeste anbefale Marie i The Beautyroom. Man finder ikke nogen bedre. Hun er virkelig noget særligt! 💕✨
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.