Witam Zakupiliśmy produkt BOOMSTER 4. Potrzebowaliśmy przenośnego radia do domu jak i na działkę. Wyboru dokonał mój mąż. I stwierdzam, że są to dobrze wydane pieniądze. Jakość dźwięku rewelacja.... Se mer
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Firma ma dużo pozytywnych opinii, które nie wyglądają na fałszywe. Opcje 2-miesięcznego testowania i darmowego zwrotu świadczą o przekonaniu o jakości swoich produktów. Nie miałem jednak okazji z nich... Se mer
Wspaniały stosunek cena : jakość. Dźwięk jest czysty, mocny, equalizery dobrze współpracują, więc dla fana każdej muzyki. Mój najstarszy model (REAL BLUE TWS) ma już 5 lat i działa bez zarzutu,... Se mer
Kipiłem zestaw teufel 40 + aplituner yamaha rxv6a. Wszystko warte swojej ceny. Jeden głośnik przyszedł uszkodzony ale był od razu wymieniony bez żadnych problemów. Rzadko pisze jakiekolwiek recenzje a... Se mer
Dobre brzmienie to coś więcej niż tylko muzyka – chodzi o sposób, w jaki ją słyszysz. Od 1979 roku produkty firmy Teufel są opracowywane i projektowane w Niemczech z wielką pasją do dobrego dźwięku. Od przenośnych głośników Bluetooth i słuchawek po głośniki stereo i systemy kina domowego – berlińska firma zawsze oferuje najlepszy dźwięk w najlepszej cenie.
Budapester Strasse 44, 10787, Berlin, Tyskland
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ciężko jest otrzymać od nich paczkę, nie ma możliwości przekierowania do punktu odbioru. Ostatnia aktualizacja stutusu mojej przesyłki była 08.07 dziś jest 15.07 a ja nie wiem co z moimi pieniędzmi ani co z moim zamówieniem.

Svar från Teufel Polska
Dobrej jakości sprzęt nie widziałem w tej cenie lepszej firmy z takimi dodatkami , szybka przesyłka naprawdę polecam .
Ostatni zakup Real Blue Pro .Super fajne zaskoczenie .Nie samowite doznania .Szczeże polecam .
Dobre trzymanie na uchu i dopasowanie.
Nie zawsze reaguje na klikanie w celu odbioru połączeń przychodzących.
Słyszalne opóźnienie odtwarzania
Teufel REAL BLUE NC
Słuchawki jak za tą cenę *****! Ale, no właśnie, nauszniki, bardzo ważny element w słuchawkach zamkniętych tragicznej wręcz jakości! Gąbka pokryta kolorowym (blue) natryskiem, wręcz rozlazła się brudząc przy okazji głowę słuchacza. Są wymienne,
64 PLN + przesyłka niestety tej samej jakości.

Svar från Teufel Polska
Szybko załatwiona tranzakcja. Wątpliwości rozwiały dostępne informacje i opinie innych.
Doskonałe kolumny, doskonały perfekcyjny dźwięk, świetnie wyglądają. Wielki ukłon i szacunek dla firmy Teufel. Gorąco polecam. Poprostu perfekcyjne.
Super kolumny THEATER 500 wykonanie na wysokim poziomie, niesamowite brzmienie 100% zadowolenia z odsłuchu sąsiedzi może trochę mniej. Polecam.
Piotr Z.
ostrzegam wszystkich potencjalnych kupców sprzętu firmy teufel - to są oszuści , sprzedają słabej jakości sprzęt bez możliwości naprawy
Te głośniki sprawiły, że cofnęliśmy się że mężem do lat młodości, pięknie brzmiące z idealnie dobranym basem, przy niskich tonach powodującym drżenie odczuwalne na całym ciele. Niesamowite wrażenia. Uśmiech na twarzy męża, po odsłuchaniu 1 kawałka, był wart tego zakupu. Dodatkowo jakość wykonania sprawiła, że stały się najbardziej eleganckim elementem wyposażenia salonu. To doskonały sprzęt.
MISTRZOSTWO SWIATA ZA TAK NISKĄ CENE . POLECAM WSZYSTKINM .
teufel ultima 40 Właśnie sprzęt ustawiłem wzmacniacz Pioneer który ma 30 lat ale to co usłyszałem po włączeniu to się nie dzieje naprawdę tak piękny dźwięk ten bas aż ciarki przechodzą trzeba będzie przesłuchać całą kolekcję muzyki na nowo.
Jakoś wykonania super, widać że firma wie jak robić sprzęt grający.
Pozdrowienia dla firmy jesteście najlepsi.
Posiadam, wiele sprzętu marki Teufel. Od kina domowego Power Edition po glosniki przenośne i radio music station. Solidna jakość wykonania i dźwięk przykuwa uwagę moich znajomych.
Szwager i bardzo dobry kolega kupili wowniez Soundbar i zestaw kina domowego.
Oby było tak dalej jakościowo, bo sprzęt naprawdę bardzo dobry, a nie masowa produkcja kosztem jakosci wykonania i dźwięku.
Pozdrawiam Sebastian
Obsługa klienta jak zawsze na wysokim poziomie.
Małym zgrzytem było niestety to, że dostarczone mi słuchawki w niezabezpieczonym kartonie, a do tego plomba była naruszona.
Same słuchawki Supreme On pozytywnie zaskoczyły mnie jakością wykonania i wygodą użytkowania. W końcu trafiłem na niekontrowersyjny sposób sterowania np. głośnością.
Niestety na minus muszę zaliczyć czas pracy na baterii, tutaj niestety Supreme On odstają od markowej konkurencji. Finalnie zdecydowałem się zwrócić produkt. Sam proces przebiegł bezproblemowo.
Niemniej jednak polecam wszystkim firmę Teufel, zarówno produkty, jak i obsługa klienta jest na wysokim poziomie.
Polecam głośniki mają super jakość a stosunek cena/jakość na najwyższym poziomie Z mojego punktu to większość opinii negatywnych w internecie piszą osoby które nie miały tych kolumn w domu.
Zestaw ULTIMA 40 Surround + DENON X2800H DAB "5.1-Set" sprawdza się rewelacyjnie. Efekty dźwiękowe zaskakują, przestrzeń dźwięku w warunkach mieszkania sprawdza się rewelacyjnie. Jakość/cena/możliwości są na bardzo wysokim poziomie. Obsługa rewelacyjna zarówno przy zakupie jak i w pomocy przy nieoczekiwanych zrządzeniach losu. Jedyne co można zmienić, to koszty opłat przelewu ale to sprawa bankowa. Firmę Teufel polecam są rewelacyjni.
Dobre produkty w dobrej cenie. Świetna obsługa Klienta.
Kupiłem już kilka artykułów formy Teufel, na żadnym się nie zawiodłem, wszystkie produkty spełniają najwyższe standardy. Dziękuję i pozdrawiam.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.