Temu Omdömen 52 457

TrustScore 2 av 5

1,9

VARNING!!!! Uselt! beställ inget från Temu. Jag beställde ett par cowboy boots till en temafest och fick hem fel boots. Det var inte vad jag hade beställt. När jag bad om retur-hjälp löste dom inte d... Se mer

Jätte dålig service. Laddade ner appen för det stod nya appanvändare fick 30% på en hel beställning. Laddar ner appen och det står jag inte är ny appanvändare. Kontaktar support, mitt ärende skickas v... Se mer

Har handlat ett flertal gånger på Temu, och har inga klagomål, vid ett eventuellt problem så är kundtjänst snabb med svar samt lösning på ärendet. Jättenöjd med mina köp och dom varor jag köpt. Oc... Se mer

Många produkter som kommer från Temu har tyvärr mycket dålig kvalitet 🥹 Idag fick jag en jacka som har lösa trådar överallt och mycket dåligt blixtlås... Jag tänkte försöka fixa själv allt detta och... Se mer

1. Köpcentrum

Temu is a global e-commerce platform founded in Boston, Massachusetts in 2022, serving customers in more than 90 markets worldwide. It connects consumers with millions of independent manufacturers, brands, and sellers to offer a wide selection of quality products across hundreds of categories — from home goods and pet supplies to DIY tools and automotive accessories — at affordable prices. To complement its cross-border model, Temu has also launched the Local Seller Program in multiple markets, enabling businesses of all sizes to sell and ship locally while offering consumers shorter delivery distances and more efficient return processes. Temu’s mission is to make quality products more accessible to more consumers by reducing unnecessary costs and middlemen markups. If you have any questions or concerns while shopping at Temu, please contact our customer service through this link: https://m.temu.com/t/ZXIdkZadzEA

• 31 St. James Avenue, 02116, Boston, USA

52 tn omdömen

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har besvarat 99 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Temu är ni verkligen där????

Temu en bra plats om man vill köpa billiga saker som inte håller så bra. jag har köpt flera sker från temu allt har kommit ganska snabbt medans det gått sönder inom 1 års tid. jag har tittat på andra recentioner som klagar på skick och tid, kuponger som är fel och annat. Temu är så fantastisk att dem svarat alla.............. med samma svar. Dom kommer säkert svara samma på det här. den ända skillnaden är att dem har stavfel och fel språk beroeende på skrivarens stavfel. en svensk text fick tyskt svar och ord som takk, vu, uplevar och annat finns i deras svar.

17 juli 2025

Svar från Temu

Hej, tack för att du handlar på Temu! Din feedback är extremt värdefull för oss och vi är ledsna att du inte är nöjd med några utav dina produkter. Vi implementerar strikta policyer och kontrollåtgärder för att säkerställa produktkvalitet och korrekta produktbeskrivningar. Om du inte är nöjd med någon av de produkter du fått, kan du ansöka om återbetalning inom 90 dagar efter köpet. Temus köpskyddsprogram erbjuder full återbetalning om dina produkter inte levereras, levereras skadade eller inte matchar beskrivningen eller bilderna (https://www.temu.com/temu-purchase-protection.html). För att ansöka om återbetalning, logga in på Temu-appen eller Temu.com med det konto som användes för köpet, öppna sidan "Dina beställningar" och klicka på " Retur/återbetalning". För detaljerade returinstruktioner, besök https://www.temu.com/return-and-refund-policy.html. Den första returen för varje beställning är gratis och du kan välja att få din återbetalning tillbaka till din ursprungliga betalningsmetod eller som Temu-krediter. Temu-krediter kommer att visas i ditt Temu-kreditsaldo inom 3 minuter och kan användas omedelbart. Om du väljer att få din återbetalning tillbaka till din ursprungliga betalningsmetod, vänligen räkna med 5-14 arbetsdagar innan den syns eftersom tiden beror på ditt finansinstitut och kan ta upp till 30 dagar. Om du behöver ytterligare hjälp, vänligen kontakta oss via Temu.com eller via Temu-appens livechatt. Bästa hälsningar, Temu- teamet

Lurar folk med att säga att man ska få…

Lurar folk med att säga att man ska få rabatter hit och dit och sen när man väl har betalt i kassan så finns det ingen rabatt 😡😡😡😡

17 juli 2025

Svar från Temu

Hej, tack för att du kontaktade oss. Vi är ledsna över eventuella olägenheter som orsakats. Kundnöjdhet är av yttersta vikt och vi arbetar ständigt för att förbättra vår servicekvalitet. Vi kommer att följa upp detta ärende. Om du behöver ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta oss via Temu.com eller via Temu-appens livechatt via denna länk: https://share.temu.com/NWGRVrrOSMA. Vi uppskattar att du ger oss en ny möjlighet till att få hjälpa dig. Bästa hälsningar, Temu-teamet

Om man trycker på köp nu och har…

Om man trycker på köp nu och har bestämt sig att handla .
Men får upp en massa animeringar om procent och gratis ?
Jag skulle ju handla och inte titta på animeringar som ändå är bluff.
Jag låter bli att handla där bara 👍

15 juli 2025

Svar från Temu

Använder sig av falsk marknadsföring

Använder sig av falsk marknadsföring. Lurendrejeri.

14 juli 2025

Svar från Temu

Kommer aldrig mer att köpa någonting från Temu

Skräp, fel varor, högre pris än angett vid beställning osv

11 juli 2025

Svar från Temu

Jag har inte fått flera beställningar…

Jag har inte fått flera beställningar trots att jag dumt nog har betalat dom

11 juli 2025

Tullavgiften överskrider varornas…

Tullavgiften överskrider varornas värde. Värdelöst. De lovar en massa rabatter men när man kommer till kassan då vill de ha fullt betalt. Det är kört för Temu, köper aldrig mer från de.

9 juli 2025

Svar från Temu

lögnaktiga vinstpåståenden om vinst i…

lögnaktiga vinstpåståenden om vinst i form av gratisgåvor sedan får man ändå betala i slutändan! Dessutom irriterande med dessa spelannonser som man inte kommer undan!

8 juli 2025

Svar från Temu

Mina upplevelser på mina köp

Positiv:
Hittills har jag varit nöjd för vad jag har beställt och fått. (det är rätt mycket, för flera tusen kr)
Jag fick vad jag har betalat för!!!

Negativ:
1. Vid klädernas beskrivning står inte vilka material består av (jag saknar verkligen det)
2. Paketeringen av tekniska saker är under all kritik!!! (Vid leverans är det sönder nästan alltid sönder. Det är en under OM den fungerar)

1 juli 2025

Kinakvalitet

Kinakvalitet

4 juli 2025

Svar från Temu

Hei, takk for at du tok kontakt med oss. Vi beklager eventuelle ulemper dette har medført. Kundetilfredshet er av aller største betydning for oss, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre kvaliteten på tjenestene våre. Vi vil følge opp denne saken. Hvis du trenger ytterligere hjelp, ber vi deg om å sende oss en melding gjennom Temu.com eller Temu-appens live chat via denne lenken: https://share.temu.com/NWGRVrrOSMA. Vi setter pris på at du gir oss en ny sjanse til å betjene deg. Med vennlig hilsen, Temu-teamet.

Hittills nöjd - allt har klaffat hittills!

Det här är ett samlat omdöme för mina första fem beställningar sedan mars 2025 som jag har gjort från Temu. Som antalet stjärnor visar är jag överlag mycket nöjd, dvs jag har inte blivit missnöjd hittills med en enda pryl!!

Leveranserna har skett skapligt snabbt, varit tillräckligt välpackade (inget har hittills varit skadat), inga saknade varor, problemfria vad gäller tullhantering och sist men inte minst har prylarna varit bra till riktigt bra och det i synnerhet sett till priset. Det som har beställts har varit elektronikkomponenter/moduler/byggsatser, tryckluftdetaljer, verktyg, mekaniska metall-/plastprodukter, produkter för lödning och kläder (men bara T-shirts med tryck som är i riktigt fin kvalitet, dock inte jättebilliga) plus en och annan småsak.

Det finns dock verkligen förbättringspotential hos Temu när det gäller produktbeskrivningarna (produktspecifikationerna). Här borde Temu kräva av säljarna att produktegenskaperna ska framgå, t ex alla adekvata produktmått, produktprestanda, produktmaterial etc.
Vidare skulle jag önska att få ett komplett kvitto i form av en PDF-fil för varje beställing.

4 juli 2025

Svar från Temu

Hallo, vielen Dank für Ihre Bewertung. Es ist uns eine Freude, für Sie tätig zu sein, und wir freuen uns, dass Ihnen die von uns angebotenen Produkte gefallen. Wir hoffen, dass wir unseren Kunden weiterhin das beste Einkaufserlebnis auf Temu bieten können. Wenn Sie Hilfe benötigen, senden Sie uns bitte eine Nachricht auf Temu.com oder über den Temu-App Live-Chat. Viele Grüße, Temu Team

Dem är fifel och bog fick halva order…

Dem är fiffel och bogg eftersom jag hade skickat efter några varor jag fick halva order ringde frågade varför dem sa vi hittar inte din order du har inte beställt något men jag var säkert som jag hade beställt, jag ringde om om ingen varje gång kommer med olycka svar till slut dem erkänner men han sa alla varor som var in i paketet men var inte alla varor som jag fick bara några han var envis precis samma karamel, jag kollade upp hur mycket kosta dem det stämde inte med faktoras siffror alltså halva summan' dem tvinga mig att betala hela ordern inte nogg med dett fanns inte papper men allt som fans med i orden jag varnar er dem är lögnare 100%

2 juli 2025

Svar från Temu

Jag beställde och fick aldrig mina…

Jag beställde och fick aldrig mina varor. Men de kräver ändå att jag ska betala. Dessutom dalig kundservice. Varning - handla inte härifrån.

Temu säger att de ska återkomma och följa upp ärendet - det gör de inte!

3 juli 2025

Tack

Tack. Jag fick pengarna tillbaka och fort gick det. Tack så mycket Temu.

2 juli 2025

Svar från Temu

Hej, tack för att du handlade hos oss och delade med dig av din 5-stjärniga upplevelse! Vi är så glada över att du har uppskattat din upplevelse så här långt. Kundnöjdhet är av yttersta vikt och vi arbetar ständigt för att förbättra vår servicekvalitet. Om du behöver hjälp är du välkommen att kontakta oss via Temu.com eller via Temu-appens livechatt. Bästa hälsningar, Temu-teamet

Den här gången var problemfri

Den här gången var problemfri, snabb leverans samt bra pris på mc lyften jag beställde. Handlade på Temu för ca 3-4 år sedan och verkar som dom har ändrat sig till det bättre. Full pott till Temu, kanonbra!

26 juni 2025

Svar från Temu

Hej, tack för att du handlade hos oss och delade med dig av din 5-stjärniga upplevelse! Vi är glada över att du är nöjd med dina produkter. Din feedback är extremt värdefull för oss eftersom vi ständigt strävar efter att förbättra vår servicekvalitet. Om du behöver hjälp med något, tveka inte att kontakta oss via Temu.com eller via Temu-appens livechatt. Bästa hälsningar, Temu-teamet

Alla såkallade gåvor uteblev helt och hållet.

Alla sk gratis gåvor som skulle följa med det ordinarie köpet uteblev helt. Påtalade detta för Temus kundtjänst men kompensationen som erbjöds var en kredit på 50kr på nästa köp. Så det som var själva lockvaran för det ursprungliga köpet uteblev helt och kompenserades ej. Bedrägligt och uselt. Temus respons var också att gratis gåvorna måste hämtas ut direkt. Men det kom aldrig någon notis eller avisering att de fanns för utlämning, så i min värld har dom aldrig skickats.

24 juni 2025

Svar från Temu

Hej, tack för att du deltar i våra kampanjaktiviteter och vi är ledsna över att du upplever svårigheter med dina belöningar. Kundnöjdhet är av yttersta vikt och vi arbetar ständigt för att förbättra vår servicekvalitet. För att få hjälp med dina problem, vänligen kontakta oss igen via Temu.com eller via Temu-appens livechatt så att vi kan hjälpa dig att undersöka problemet direkt. Bästa hälsningar, Temu-teamet

Prisvärda och fina lyktor

Har köpt väldigt bra och prisvärda lyktor till gravplats och hemmet. Jag tröttnade på det likartade lilla utbudet av solcellsdrivna lyktor som finns i våra butiker och blev glatt överraskad.

Till de kritiker som gapar om miljöaspekter vill jag påminna: Var tror ni att våra svenska butikskedjor handlar ifrån? De är knappast handgjorda i småland? De kommer från Kina de med, faktiskt!

18 mars 2025

Oftast bra produkter

Oftast bra produkter, bra kundservice

19 juni 2025

Svar från Temu

Hej, tack för att du handlade hos oss och delade med dig av din 4-stjärniga upplevelse! Vi är glada över att du är nöjd med dina produkter. Din feedback är extremt värdefull för oss eftersom vi ständigt strävar efter att förbättra vår servicekvalitet. Om du behöver hjälp med något, tveka inte att kontakta oss via Temu.com eller via Temu-appens livechatt. Bästa hälsningar, Temu-teamet

Bra och trevlig kundtjänst

En vara hade ramlat ur paketet.

Uppdatering: Jag fick en ny produkt, bra kundtjänst tack Temu!

15 juni 2025

Svar från Temu

Leveranstiden som anges vid varorna…

Leveranstiden som anges vid varorna stämmer sällan. Efter man lagt order blir det en helt annan leveranstid, extremt dåligt. Trött på att gå igenom en massa onödiga klick vid varje besök "det är vinst var gång ge rabatt direkt istället" Har inte hittat var jag kan begära uppdatering av pris/sen leverans det senaste året. Extremt svårnavigerad sida.

26 maj 2025