I booked the wrong ticket by accident and they refuse to give me a refund. Avoid this company where possible.
Det här tycker kunderna
Tele Ticket service is regelrechte maffia. Kaarten voor Billie Eilish bestelt. Bevestiging gekregen alsook bevestiging dat betaling ontvangen was + geld is van rekening gegaan. 1 week later krijgen... Se mer
In 2019 tickets gekocht voor K3. Concert is in 2020 geannuleerd wegens corona. Regelmatig een nieuwe datum doorgestuurd gekregen. Uiteindelijk treden ze dan deze zomer op. Maar intussen heeft mijn ki... Se mer
Na 6 maanden lang pingpong met mails, 2 weken geleden om eindelijk onze centen van Cirque du Soleil ( doorgaans failliet btw) te recupereren..." Ik geef het door aan de boekhouding " Nu 2 weken ve... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Boek je tickets voor een uitgebreid aantal evenementen snel en veilig via Tele Ticket Service.
Kontaktuppgifter
Schijnpoortweg 119, 2170, Antwerpen, Belgien
- teleticketservice.com
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
WORST SERVICE EVER
This is the worst ticket service on the planet after downloading your tickets twice you cant get them back my girlfriend lost the tickets and of course these people have no emergency contact line they should not be allowed to sell the tickets ever again.
Totaal niet bereikbaar en je moet…
Totaal niet bereikbaar en je moet binnen de maand je geld terugvragen bij annulering van een concert. Denk dat ik naar m’n geld kan fluiten.
2.5 jaar geleden tickets geboekt voor…
2.5 jaar geleden tickets geboekt voor het concert van Dua Lipa. 8 dagen geleden geen tickets gebeld en gemaild,heel moeilijk vast te krijgen. Onze tickets waren blijkbaar geannuleerd,maar het bedrag was reeds 2,5 jaar vd rekening gegaan. Bewijs van betaling zeiden ze. Zelf kan je dit niet meer nagaan na zolang tijd. Bellen met de bank met worldline, ook al moeilijk bereikbaar. Aanvraag van betaling van visa. Is gisteren aangekomen,direct doorgehaald.
Mail,we zullen ze terugbetalen,want de tickets zijn er niet meer. Schandalig 3 studenten hebben er zolang naar uitgekeken en hebben nu niets meer. Kunnen niets doen,maar je kan nog goedkopere slechte plaatsen boeken. Alles om het concert uitverkocht te krijgen maar geen enkele tegemoetkoming. Uiteindelijk hebben we die plaatsen tegen ons goesting geboekt,want 1 vd vrienden kwam speciaal uit Finland gevlogen. Zo slecht behandeld zijn we nog nooit. En dat niet zich een correcte organisatie?
Onbereikbaar ,altijd andere mensen op mail,volgen de vorige mails niet op. Klungels.
Boeven zijn het
Boeven zijn het, je kunt je geld onmogelijk terugkrijgen als de datum van een concert verplaatst is en je niet kunt op de nieuwe datum.
Dank voor je goede service
Dank voor je goede service. Ik ben dik tevreden hierover!!
Gangsterpraktijken!!!!
Gangsterpraktijken!!!!
Terug betaling vragen omdat je op reis gaat verkeerd document bijgevoegd wist niet dat het verkeerd was. Ze laten je niks meer weten en antwoorden niet. AH! Sorry nu is het te laat om je geld terug te krijgen en je hebt de verkeerde documenten mee gestuurd. Hadden ze dan eens gereageerd op de mail!!! Pure gangsters
Zelfs 1 ster is teveel voor…
Zelfs 1 ster is teveel voor communicatie. Wil plaatsen reserveren voor rolstoel maar daar moet je voor bellen. Te druk, dan maar mailen, ook te druk. Fijne service. Hoe geraken we aan kaarten?
Jullie zijn niet bereikbaar
Jullie zijn niet bereikbaar! Mijn probleem staat niet in FAQ!
Een echte schande
Een echte schande, zijn onbereikbaar. Concert wordt verplaatst en men krijgt geen uitleg. Telefonisch niet bereikbaar en geen reaktie op hun online service
Terrible service
I bought tickets for Royal Blood in Lotto Arena at 22 March 2022. Teleticket Service stated in the terms that the etickets will be se send 4 weeks in advance, in order to prevent high prices in secondhand market. I cannot go (and asked many people) and the tickets are still not send. I contacted them via 0900 number (expensive number, three times) and got as an answer that the tickets will be send asap and he could not give me a refund (I could not bring the tickets to market). It is almost impossible to find a buyer like this, so I can say my money goodbye.
Pure oplichterij
Pure oplichterij. Je moet een bewijs kunt aanleveren dat je belet bent nadat de datum, in casu, meer dan een jaar werd verschoven. Tele ticket service....NIET doen.
Onbereikbaar
Onbereikbaar! Regeren niet bij zelf geannuleerde concerten.
Stellen een andere datum voor midden in de week, in plaats van het geplande weekend, een datum die uiteraard niet past.
Aanvraag ingediend tot terugbetaling. Eisen bewijzen (op basis van welke wetgeving is dit dan oké?). Geen bevestiging of ze dit goed hebben ontvangen.
Zenden je, dan toch je ticket in e-mail, terwijl je via website aangaf niet te kunnen komen en terugbetaling wil.
Reageren niet op aparte e-mail met dringende vraag tot feedback.
Klantenservice onbestaand.
can't get hold of anyone
can't get hold of anyone, only waiting line. Also via email, no reaction!
Afpersing, fraude, bedrog, ...
Ze zouden het recht niet mogen hebben om evenementen maar te blijven uitstellen en te weigeren de klanten hun aankoop terug te betalen.
1x uitstel mss OK maar 2x en het zal zo maar doorgaan. Wij hebben tickets voor optreden Queen + AL dat nu al 2x is uitgesteld. De 2 Queen leden zijn al 70+ en worden er niet jonger op dus de kwaliteit vh optreden zal na 2 of meer jaar uitstel zeker verminderen. Met alle respect voor hun kwaliteiten maar zo is het toch.
Ondertussen zijn al die mensen hun centen kwijt en brengt het geld dat Teleticket binnen kreeg op hun rekening wél een aardig extraatje op.
De consument die hier alweer slachtoffer is van de "groten". Afpersing, fraude, bedrog, ...
Ongelooflijk slechte service.
Ongelooflijk slechte service.
Een ticket service website ontwikkelen.
Makkelijk zou je denken, je hebt enkel een goede website en klantendienst nodig.
Ongelooflijk maar waar is de klantendienst praktisch onbestaande. Ze verwijzen je naar een betalend telefoonnummer waar ze vervolgens niet opnemen.
Ze verwijzen ze naar een e-mailadres waar ze vervolgens niet reageren.
Schrijnend dat deze website verantwoordelijk is voor grote concerts.
Pure MAFFIA
Het bedrog/misleiding begint al bij hun naam: Teleticket"service". Het woord terugbetaling kent men niet, Klantvriendelijkheid, NUL, bereikbaarheid via mail, telefonisch, NUL. Komen met alle soorten onlogische/absurde voorwaarden/regels af om maar de tickets niet te moeten terug te betalen. Dit bedrijf STEELT het geld van de mensen. Denken BOVEN DE WET de staan. Een nooit geziene ARROGANTIE!
Geen CST, geen terugbetaling / Verplaatst, geen terugbetaling / Geannuleerd, geen terugbetaling... Niets is onmogelijk bij dit wanbedrijf!!!
Toegangsvoorwaarden gewijzigd en toch géén annulering van tickets honoreren !?
Liefst gaf ik nul sterren. Vóór covid tickets gekocht voor evenementen. Wanneer die vervolgens -herhaaldelijk- worden uitgesteld krijg ik niet mijn geld terug tenzij ik kan bewijzen op de nieuwe datum verhinderd te zijn.
Nu is daarbij het covid safe ticket van kracht geworden en zijn de reeds duur betaalde tickets niet meer voldoende om binnen te komen. Tele Ticket Service laat doodleuk weten 'er zijn genoeg mogelijkheden een covid safe ticket te bemachtigen' maar negeert het feit dat de toegangsvoorwaarden NA aankoop van de tickets zijn veranderd.
Ik ga met de nieuwe voorwaarden NIET akkoord en toch weigert Tele ticket Service mijn tickets te annuleren hoewel ik daar volgens consumentenrecht wel aanspraak op kan maken vanwege de gewijzigde voorwaarden. SCHANDALIG !!!
Wanneer Tele ticket Service alsnog mijn tickets annuleert en terug betaald zal ik deze recensie verwijderen maar vooralsnog is het uitermate teleurstellend hoe je als consument daar behandeld word.
Ik heb al een telefoonrekening die…
Ik heb al een telefoonrekening die hoger is dan mijn ticket dat trouwens fout is. Ik heb alles correct ingevuld en wat blijkt, ze nemen mijn oud adres waar ik al meer dan 6 jaar weg ben . Dit is niet de eerste keer ,kaarten van Mamma Mia zijn zo ook verloren gegaan . En als je op de openingsuren belt krijg je te horen dat de kantoren niet open zijn en je maar op de website moet zien . Ik koop een ticket voor stadsschouwburg Antwerpen en krijg een ticket voor Hasselt . ???? Ik ben mindervalide, hoe geraak ik in Hasselt . Dit is de laatste keer dat ik nog tickets bestel . Ze nemen je gewoon niet ernstig , voor een alleenstaande mindervalide is dit veel geld aar blijkbaar liggen zij daar niet wakker van.
Wie kan mij zeggen hoe ik ze kan bereiken . Ik ben razend .
Ik ga persoonlijk naar de stadsschouwburg gaan .
Refus de remboursement sous cas de…
Refus de remboursement sous cas de force majeure. A éviter à tout prix
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.