Rigtig fin hjemmeside. Nemt at bestille. Varerne er fint beskrevet. Bestilte 2 remme og det gik som smurt. Varerne er fint pakket. Vil helt sikkert bestille herfra igen hvis de har noget jeg skal bru... Se mer
Det här tycker kunderna
Personalet var hjælpsomme til at indsnævre hvilke produkter jeg skulle bruge ift. Service på min plæneklipper. Jeg endte med at nøjes med et service kit, billigt 125,- Men glimrende, alt passede pe... Se mer
Bestilte varer den 23. juli, som straks blev afsendt. Havde betalt for levering på adressen, hvilket også fremgik af kvitteringen, men af en eller anden grund, ændrer PostNord det til, at vi skal... Se mer
Købte nogle lejer. Postnord mistede pakken. Prøvede at rykke Postnord flere gange uden et svar. Ringede til Teknikbuttikken for hjælp. De sendte straks en ny pakke, og tog slagsmålet med Postnord.... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Teknikbutikken.dk er din seriøse leverandør af reservedele til have og park maskiner, universale teknikske artikler og befæstelsesprodukter. Vi har et stort udvalg af kileremme, lejer, bolte, møtrikker, gevindstænger, knive til plæneklipper og andre tekniske artikler. Vi går højt op i at varerne er lagerført til hurtig levering. Vi lægger stor vægt på en hurtig og hjælpsom kundeservice.
Kontaktuppgifter
Paradisvej 4, 7660, Bækmarksbro, Danmark
- post@teknikbutikken.dk
- teknikbutikken.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Rigtig fin hjemmeside
Rigtig fin hjemmeside. Nemt at bestille. Varerne er fint beskrevet.
Bestilte 2 remme og det gik som smurt. Varerne er fint pakket. Vil helt sikkert bestille herfra igen hvis de har noget jeg skal bruge. De skal da selvfølgelig have 5 stjerner, da de inde i pakken have leveret mere end man kan forvente. Rigtig god dag.
Super hurtig
Super hurtig, billig og god
Har bestilt 2 gange fra dem nu, begge gange var ordren pakke på 30 min. og sendt så jeg modtog den næste hverdag.
Pissefin forretning
Pissefin forretning! Hurtig afsendelse, og en komplet professionel håndtering af ordrer
Fantastisk service
Fantastisk service. Købte kilerem til søjleboremaskine fungerer perfekt.
Super hurtig levering.
God hjemmeside
Manglede 2 kileremme til en fræser, som er udsolgt andre steder. Fandt dem på jeres gode og meget overskuelige hjemmeside med hensyn til længder, profiler og tykkelser. Kileremmene er nu kommet og monteret. Fræseren blev som ny igen.
God service og hurtig levering 😊👍
God og hurtig behandling
super god service
Fin butik
Hej
Det var en fin butik at handle med.
Måske de skak bruge nogle andre til levering end post nord
Fin service man bebombes blot med mail…
Fin service man bebombes blot med mail efter en simpel handel hvilket er pænt træls !
Jeg fik hurtig levering og god pris
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.