1. Datorservice
  2. Flygfotograf
  3. Datorreparation
  4. Teknisk support

TeezerTech is een tech-service bedrijf dat gespecialiseerd is in pc reparatie, computerhulp en technische ondersteuning voor computersystemen. Ik help particulieren en kleine bedrijven met het oplossen van computerproblemen en het verbeteren van de prestaties van hun pc of laptop. Of het nu gaat om een trage computer, softwarefouten of hardwareproblemen, ik bied een snelle en betrouwbare oplossing. Mijn diensten bestaan uit computer reparatie, pc onderhoud, hardware upgrades, virusverwijdering, software-installaties en ondersteuning bij Windows-problemen. Daarnaast bied ik IT service en persoonlijk advies bij de aanschaf of vervanging van computers en onderdelen. Zo zorg ik ervoor dat systemen stabiel, veilig en optimaal blijven functioneren. Ik hecht veel waarde aan duidelijke communicatie en transparantie. Technische problemen kunnen frustrerend zijn, daarom leg ik alles uit in begrijpelijke taal en zoek ik altijd naar een praktische oplossing. Iedere computer en gebruiker is anders, waardoor ik maatwerk lever in plaats van standaardoplossingen. Door mijn ervaring en actuele kennis van pc’s, hardware en software kan ik betrouwbare en toekomstgerichte computerhulp bieden. Ik blijf continu op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de IT en computertechniek. Met TeezerTech kies je voor persoonlijke pc service, professionele computerreparatie en een betrokken tech-specialist die jouw computer weer snel en probleemloos laat werken.

3,7

Medel

TrustScore 3.5 av 5

1 omdöme

Belangrijk

Ik zou zelf een pc bouwen ik was een eind gekomen toen wou ik toch dat iemand met ervaring me hierbij zal helpen hij heeft heel netjes de fans geinstallerd extensions toegevoegd en de cable mamagement gedaan ook goede service, perfect!

24 april 2026
Logotyp för Teezertech

Svar från Teezertech

Bedankt voor de review Dante! Helpt enorm!