Tecmix Omdömen

Företagsinformation

1. Elektronikföretag

Skrivet av företaget

TecMix is een e-commerce website, gespecialiseerd in het leveren van consumentenelektronica als smartphones, tablets, laptops, pc’s en alle bijbehorende accessoires. Wij geloven diep in een circulaire consumentenmaatschappij, daarom dat wij graag onze klanten de mogelijkheid geven om zelf te kiezen in welk staat zijn hun elektronica aanschaffen: tweedehands, refurbished of gloednieuw. Daarnaast bieden wij onze producten aan voor een verbeterde prijs ten opzichte van de concurrenten.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Grote oplichters

Grote oplichters
Mij een mobiel verkocht als " nieuw" helaas was deze al eerder gerepareerd te zijn
355 euro voor Samsung A52s
Reparatie kosten 189

Niets maar helemaal niets hoor je
Bah !!!

15 december 2024

If only I could note this company -500

If only I could note this company -500, I would do that! I am angry!

Ordered a phone, paid. Received. The phone came is not working. Sent it back. Everything was done perfectly right. Thr packaging, the time delay.
(They aswer to my mail a week.alter)The started by denying the percepted the parcel, tellement me this is not for them. After showing them proofs from DHL , they miraculously found the parcel at the neighbours street.
4 days later they told me the phone was locked with my Samsung account and asked my email and password, which I did in order to get my refund. Then, 🔕 silence... what a "professional ".
They decided to keep my money (485 euros) AND the phone.
They don't know I will engage a lawyer EVEN IF COSTS ME MORE THAN THE SMARTPHONE!
Never order anything from them. Just liars, in denial. Companies like this should be banned from every commercial sites, like bol.com.

I hope I could prevent some client from an error.

27 mars 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Samsung telefoon via bol.com gekocht…

Samsung telefoon via bol.com gekocht bij tecmix. Nu ging voor de tweede keer het scherm stuk. Deze stopte er zo maar mee. De eerste keer hebben ze het netjes gerepareerd, maar nu ben ik vanaf januari al aan het mailen met ze. Elke keer krijg ik pas na dagen reactie of als ik meerdere mailtjes via bol.com stuur reactie. Na een telefoontje kreeg ik de melding dat de onderdelen nog niet binnen waren en er een nieuwe telefoon mijn kant in zou komen. Nu 2 weken verder en nog steeds geen telefoon en geen reactie via Tecmix en heb ze geprobeerd te bellen maar het nummer is niet bereikbaar. Hopeloos gewoon. Nu maar weer wachten wat Bol.com gaat doen voor me. Mijn advies niets kopen bij dit bedrijf. Dat scheelt een hoop ergernis.
Groetjes Björn

12 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastische service

Fantastische service! De bestelde gloednieuwe Samsung S21+ bleek niet helemaal goed te werken (NFC deed het niet). Opsturen voor reparatie was niet mogelijk ivm telefoon nodig. Tecmix heeft vervolgens in goed vertrouwen nog een nieuwe Samsung S21+ opgestuurd zodat ik die kon testen en alles over kon zetten van de niet goed werkende, waarna ik de niet goed werkende terug heb gestuurd. Top dat er nog ondernemers zijn die dit vertrouwen in klanten hebben!

8 februari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ik heb bij de webshop van bol iPhone…

ik heb bij de webshop van bol iPhone besteld de bedrijf die het heeft geleverd heet Tecmix heeft de iPhone verkocht zonder gerantie bij Apple die gewoon was verlopen.

Tecmix komt niet met oplossingen en het bedrijf is zeer moeizaam te bereiken en je krijgt niet snel een duidelijke gerichte oplossing of reactie terug waardoor ik de situatie weer bij bol moet neerleggen.

inmiddels met toestemming van Tecmix dat mijn telefoon geretourneerd is en ik mijn geld terug krijg op mijn banknummer waarmee ik betaald heb. helaas is deze banknummer buiten gebruik en ik mijn geld op me nieuwe banknummer moet ontvangen.

graag zo snel mogelijk mijn geld
terugstorten op de juiste nieuwe banknummer wat ik diverse keren heb aangeven en is fatsoenlijk reageren.

20 november 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.