Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 360 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med de snabba leveranserna och de prisvärda produkterna av god kvalitet. Många uppskattar att beställningsprocessen är enkel och smidig, och att varorna ofta lever upp till förväntningarna. Dock var vissa kunder missnöjda med produkterna, då de ibland inte passade som beskrivet, var av dålig kvalitet eller hade skador vid leverans. En del upplevde även problem med att returnera felaktiga varor eller att skärmskydd var svåra att applicera och inte fungerade som de skulle.

Ämnen som oftast nämns

Product

Användare beskriver tvetydiga interaktioner med produkterna. Många konsumenter uttrycker nöjdhet med snabb... Se mer

Delivery service

Recensenter nämner positiv feedback om leveransservicen. Många kunder uppskattar den snabba leveransen, där... Se mer

Quality

Kunder hade positiva upplevelser med kvaliteten. Många konsumenter är nöjda med produkterna, som beskrivs som... Se mer

Price

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med priset. Många uppskattar de "bra priserna" och "billiga... Se mer

Order

Kunder delar positiva åsikter om orderprocessen. Många uppskattar den snabba och smidiga beställningen, samt... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Snabb leverans och varan var som beskrivet på bilderna/texten. Trots att kameralinsskyddet var supertunt så gör det att mobilen inte passar i orginalskalet från samsung.

Supersnabbt! Dock var det för stort o gick inte att minska till önskad stl. Men omg va snyggt!! Funderar på att returnera och beställa mindre stl! Jag vill verkligen ha detta armband till min klocka!... Se mer

Det var bra pris enkelt att beställa, snabb leverans, och produkten när den kom var precis vad jag ville ha. Och även bättre än jag förväntade mig.

Det jag köpte och förväntade mig stämde helt överens. Bra pris och snabb leverans. Allt blev som jag förväntade mig så är mycket nöjd som förstagångsköpare hos er.

4,3

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Bästa mobilskalet jag haft!

Snabb leverans av bästa mobilskalet jag någonsin haft. Jag är verkligen nöjd.

23 januari 2026

Hej Agneta,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är så nöjd med både mobilskalet och leveransen. Du är varmt välkommen tillbaka.

Teamet på TechHuset

Har ju inte fått min vara än??

Har ju inte fått min vara än???
Skitdåligt!!

9 januari 2026

Hej Jenny,

Tack för att du hör av dig. Vi beklagar verkligen att du ännu inte har fått din beställning.

Kontakta gärna vår kundservice med ditt ordernummer, så kan vi direkt se vad som hänt och hjälpa dig vidare så snabbt som möjligt.

Snabbt

Snabbt, kvickt o lätt. Tummen upp

16 januari 2026

Hej Malin,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att allt gick snabbt och smidigt.

snabb

snabb 5 stjärnor

22 januari 2026

Hej Rolf,

Tack för ditt fina omdöme!

Kul att du uppskattar den snabba leveransen.

21 januari 2026

Hej Christina,

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att leveransen gick snabbt.

Rätt beskrivning på produkten

Beskrivningen var helt rätt på produkten och passade perfekt. Snabb leverans blev ytterligare ett plus!

16 januari 2026

Hej Jan Erik,

Stort tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att allt stämde och att leveransen uppskattades.

Bra företag

Jag beställde skal och skärmskydd till en gammal ipad (vilket jag i första hand var glad att de hade) som skickades och var framme bara några dagar senare.
De har bra utbud, billiga priser och snabb leverans. Kommer absolut beställa här fler gånger!

Hej Max,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du hittade tillbehör till din äldre iPad och att både leverans och priser levde upp till förväntningarna. Det betyder mycket för oss att du är nöjd, och vi ser verkligen fram emot att få hjälpa dig igen framöver.

Snabbt levererat o mycket bra

Snabbt levererat o mycket bra

19 januari 2026

Hej Torbjörn,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med ditt köp. Du är varmt välkommen tillbaka när du behöver något igen.

Teamet på TechHuset

Jag är inte nöjd lång leveranstid har…

Jag är inte nöjd lång leveranstid har inte fått en plånboksfodral

19 januari 2026

Hej Demir,

Tack för att du delar med dig. Vi beklagar verkligen att leveransen dragit ut på tiden och att du ännu inte fått ditt plånboksfodral, det är självklart inte den upplevelse vi vill ge.

Vi vill gärna titta närmare på ditt ärende och hjälpa dig så snabbt som möjligt. Kontakta gärna vår kundservice med ditt ordernummer, så ser vi till att följa upp leveransen och hitta en lösning direkt.

Snabbt och enkelt!

13 januari 2026

Hej Erika,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att allt gick snabbt och smidigt. Du är varmt välkommen tillbaka när du behöver något igen.

Teamet på TechHuset

Snabb leverans! trotts snökaos!

Snabb leverans! Prisvärt fodral till min Samsung galaxy tab9+ kommer defensivt handla där igen! Tog 2 dagar trots snökaoset som var!

8 januari 2026

Hej Catarina,

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt trots snökaoset.
Kul också att du är nöjd med fodralet till din Samsung Galaxy Tab.

Du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver något igen, vi hjälper gärna till!

Beställningen kom snabbt

Beställningen kom snabbt. Men skärmskyddet är så plastigt och dålig passform så att det knappt går att använda skärmen. Fick beställa en annan direkt.

1 januari 2026

Hej Linnea,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad bra att leveransen gick snabbt, men vi är verkligen ledsna att höra att skärmskyddet inte levde upp till dina förväntningar gällande material och passform. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice med ditt ordernummer, så hjälper vi dig gärna att hitta en lösning, exempelvis retur eller återbetalning.

Very good!

It was very easy to buy! Very good!

13 januari 2026

Hi Gabriela

Thank you so much for your kind review!

We’re happy to hear that you found it easy to place your order and that you’re satisfied.

You’re always welcome back!

Kind regards,
The TechHuset Team

Snabb respons och utmärkt information…

Snabb respons och utmärkt information samt enkel och flexibel sätt att betala för beställning

Hej Marek,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både informationen, vår respons och betalningsalternativen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Snabb leverans! 😃

5 januari 2026

Hej Maria,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Teamet på TechHuset

Har inte fått mina varor ännu

Har inte fått mina varor ännu, skall betalas 25-01-16

12 januari 2026

Hej Bertil,

Tack för att du hör av dig. Tråkigt att höra att du ännu inte har fått din leverans.

Vi vill gärna hjälpa dig att reda ut detta så snabbt som möjligt. Kontakta gärna vår kundservice med ditt ordernummer, så ser vi direkt över vad som hänt och hjälper dig vidare.

Bra kvalitet.

Bra kvalitet.

Hej AnnMagret,

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med kvaliteten.

Varmt välkommen tillbaka!

Teamet på TechHuset

Helt perfekt för min mobil

Helt perfekt för min mobil, och dessutom snygg

10 januari 2026

Hej Stig,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att produkten passade perfekt till din mobil och att du även tycker den är snygg.

Varmt välkommen tillbaka om du behöver något mer framöver!

Slejfen på fel sida

Slejfen på fel sida, mindre i vägen om den sitter på överdelen som öppnas åt vänster. Annars bra.

10 januari 2026

Hej Ingemar,

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi uppskattar verkligen dina synpunkter kring slejfens placering och tar detta vidare som förbättringsförslag.

Vad bra att höra att du i övrigt är nöjd med produkten.

Varmt välkommen tillbaka!
Teamet på Techhuset