Har købt en iPhone 13 for et år siden som nu ikke virker. Med 2 års garanti og nu kan jeg ikke komme i kontakt med dem. Deres telefon nummer siger svareren dette nummer virker ikke mere. Havde ell... Se mer
Det här tycker kunderna
Købte en iPad pro tideligere på året, her i start december var batteriet helt defekt og den kunne ikke holde strøm selv om den sad i opladeren. Kontaktede tech24 og der blev fixet et nyt batteri... Se mer
Bestille fredag morgen og modtog varen lørdag. Købte en brugt iPhone standen blev betegnet som “ meget flot stand “ , telefonen er stort set som ny ! Derudover havde tech24 absolut bedste pris... Se mer
Jeg så mange positive anmeldelser på firmaet. Sammenlignet med andre lignende firmaer, syntes jeg, at jeg fik meget for pengene med deres "pakketilbud" jeg købte en IPAD Pro 10,5 i bæredygtig tilstand... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Kæmpe udvalg af brugte iPhones og iPads. Over 200.000 forskellige mobilcovers på lager. Stort sortiment af beskyttelsesglas, powerbanks, kabler, bilholder m.m. Eget værksted og tilbyder reparationer af smartphones og tablets med 24 måneders garanti. Danmarks måske bedste priser.
Kontaktuppgifter
Blangstedgårdsvej 1, 5220, Odense SØ, Danmark
- kundeservice@tech24.dk
- tech24.dk
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super lækkert produkt i yderst flot…
Super lækkert produkt i yderst flot stand.
Skærmbeskyttelse var monteret inden levering og nyt batteri var isat.
Hurtig levering🤩
Fantastisk hjemmeside
Fantastisk hjemmeside! Har anbefalt den til nogle venner da de har spurgt hvor jeg fik min telefon fra så billigt! Købte en IPhone 13 i meget god stand og jeg kan kun sige at jeg er mere end tilfreds! Forventede nogle ridser i skærmen eller bagpå. Men nej. Intet! Dog et par på siden men med cover på er det jo helt ubetydeligt! Betalte knap 4600 kr for den og kom inden for få dage. Bestilte den en onsdag efter uret der tæller ned for at vise at de sender samme dag, dog havde jeg den fredag middag alligevel! Kan kun sige at jeg er mere end tilfreds og kommer sikkert til at købe derfra igen!
Ændring af opgave
Super god handel. Varen svarede til hvad jeg forventede. Den blev sendt hurtigt og trygt. Og selvom jeg havde valgt afhentning og ændrede det til afsendelse. Var der hurtig respons st det kunne de sagtens klare. Alt var klaret da jeg fik i padden så klar anbefaling herfra.
Nem bestilling og hurtig levering og…
Nem bestilling og hurtig levering og flot mobil modtaget var som ny
God service og produkt
Klar anbefaling
Bestilte IPhone (god pris+rigtig fin stand), modtog den dagen efter, ringede med et enkelt spørgsmål og fik et rigtig godt svar. Min klare anbefaling af tech24.dk
Utrolig hurtig levering af min “nye”…
Utrolig hurtig levering af min “nye” IPhone 13. Batteriniveau 100%. Perfekt.
Nem bestilling og hurtig levering 👌
god hjælp
god hjælp, god service, og søde mennesker, og pengene hæves først, når telefonen er leveret
Fuld tilfreds og kæmpe anbefaling
Jeg må bare sige, jeg er positiv overrasket og meget tilfreds. Jeg har lige modtaget iPhone, som jo er købt brugt. Men det er nærmest helt som ny, ingen ridser og et batterikapacitet på 100%. Fuld tilfreds og kæmpe anbefaling her fra.
God pris hurtig levering
Købte en brugt iPhone hvor batteriet…
Købte en brugt iPhone hvor batteriet stod for en udskiftning 7 mdr efter.
På trods af der kun er garanti 6 mdr på batteriet blev det udskiftet uden beregning og brok. Kan varmt anbefale dette firma ingen problemer god service og meget behjælpelige.
Køb af I-pad
De var hurtige til hjælpe med at finde ud af hvad jeg skulle bruge - God pris - Hurtig levering. Det er anbefalelses værdigt.
Hurtig ekspedition og levering
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.