Företagsinformation

2. Teproducent
  3. Temarknad
  4. Tegrossist

Skrivet av företaget

Teascence verkoopt een breed assortiment aan thee, waaronder premium matcha uit Japan, detox blends, kruidenthee en meer. Voor elk moment en elke behoefte hebben we een passende, natuurlijke thee.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

4,1

Alla omdömen

11 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel goede snelle service en heel goed…

Heel goede snelle service en heel goed verpakt.

19 januari 2026

Svar från Teascence

Dankjewel voor je mooie review! ✨ Superfijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle service én de verpakking. We doen ons best om alles met zorg en liefde te versturen. Geniet ervan! 💚

Snelle en goede lieveling

Snelle en goede lieveling . Goed product . Is niet lekker maar wel god voor je

25 oktober 2025

Svar från Teascence

Wat lief dat je de tijd neemt om een review achter te laten, dankjewel! 💚

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je het product goed vindt. De smaak kan soms even wennen zijn, tip: veel klanten vinden het lekkerder met (haver)melk, een beetje honing of in een smoothie.

Mocht je vragen hebben of tips willen, stuur ons gerust een berichtje! ✨

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prima matcha thee

Prima matcha thee, niet bitter, zacht van smaak.

25 september 2025

Svar från Teascence

Bedankt voor je mooie review! 💚 Fijn om te horen dat je de matcha lekker zacht van smaak vindt en niet bitter. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en hopen je snel weer terug te zien! 🙏

Macha

Zeer snel geleverd. Heerlijk! Ik ben eraan verslaafd.

15 september 2025

Svar från Teascence

Wat geweldig om te lezen dat je zo geniet van de matcha! 💚 En super dat de levering snel is verlopen. Dankjewel voor je mooie review!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ondertussen al meerdere keren besteld

Ondertussen al meerdere keren besteld! Top producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding

17 september 2025
Omdöme utan inbjudan

Svar från Teascence

Wat fijn om te horen dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld en zo tevreden bent over de prijs kwaliteitverhouding!

Helemaal top

Producten helemaal zoals omschreven!
Ik kom hier zeker nog eens terug.

Svar från Teascence

Super om te horen dat alles helemaal naar wens is en dat de producten aan je verwachtingen voldoen! 🙌 We kijken ernaar uit je binnenkort weer terug te zien. Bedankt voor je vertrouwen en je review! 💚

Perfecte matcha

Inmiddels al meerdere keren besteld, perfecte matcha en snel geleverd, volgende dag al in huis.

5 september 2025

Svar från Teascence

Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent en al meerdere keren bij ons hebt besteld! 💚 Fijn dat de matcha en snelle levering je zo goed bevallen. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie review! 🙏

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering en lekkere matcha

Bestelling was er de volgende dag. Ik vind de matcha heel lekker met de recepten via de site

Svar från Teascence

Wat fijn om te horen dat je bestelling de volgende dag al binnen was en dat je zo geniet van de matcha! 🎉 Superleuk ook dat de recepten op onze site goed in de smaak vallen. Bedankt voor je mooie review en we hopen je snel weer terug te zien! 💚

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Bestellin

Ik had gedacht dat ik mijn bestelling sneller zou krijgen

29 augusti 2025

Beste Boeters,

Bedankt voor je review en je bestelling bij ons. Jammer om te horen dat de levering langer duurde dan je had verwacht.

Normaal verzenden wij binnen 1-2 werkdagen, zodat je je bestelling snel in huis hebt. We doen ons best om dit altijd waar te maken en vinden het vervelend dat dit in jouw geval niet zo is ervaren.

Hopelijk kun je alsnog genieten van je bestelling en we zien je graag nog eens terug!

Met vriendelijke groet,
Team Teascence

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Echt niet lekker en dit is helemaal…

Echt niet lekker en dit is helemaal geen originele matcha

Beste Ezize,

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat de smaak niet naar wens was. Smaakbeleving kan per persoon sterk verschillen.

Wel willen we graag benadrukken dat onze matcha 100% originele Japanse biologische matcha is, afkomstig uit Japan en gecertificeerd als Japan Matcha ONE ORGANIC.

Het gaat dus niet om een imitatie of nep-matcha, maar om een authentiek product.
Mocht je meer willen weten over de herkomst en voedingswaarden, dan delen we die informatie graag met je.

En uiteraard staat onze 30 dagen niet goed geld terug garantie voor je klaar als je je bestelling wilt retourneren.

Met vriendelijke groet,
Team Teascence

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.