Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Komen niet opdagen, wel betaald

Deze mensen komen afspraken niet na, zouden zaterdag komen (meneer werkte 6 dagen in de week) en zaterdag opeens een mail dat het vanwege omstandigheden niet door kon gaan, of we akkoord gaan met een bezoek op maandag. Direct gereageerd geen probleem! Er kan altijd iets gebeuren.

Wat denk je? Maandag geen monteur. Geen email, geen telefoontje. Bij zelf bellen krijg je gewoon geen contact, minstens 10x geprobeerd. Gezien de overige klachten hier heel duidelijk dat we gewoon opgelicht zijn, dus via ING gaan we ons geld terug proberen te krijgen (GeldTerugService). Via mail bewijs van afspraak, en bij uitblijven van hun reactie hebben we enige hoop dat die 150 euro nog wel terug komt.

12 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer ontevreden over de service en het nakomen van afspraken!

Na reparatie van onze droger bleek het vervangen onderdeel niet de oplossing. Na direct melden kregen wij het advies toch een nieuwe droger te bestellen, omdat de kosten anders te hoog zouden oplopen. De kosten voor het vervangen onderdeel zouden wij terugkrijgen. Het bedrijf reageert niet meer op de mail en wanneer ik bel doen ze alsof ze mij niet horen of gooien direct de hoorn erop en ondertussen nemen ze zelfs bij het zien van mijn nummer de telefoon helemaal niet meer op. Ik vind het ontzettend zonde van hun eigen reputatie aangezien ik na de onderhoudsbeurt en zelfs nadat dit niet de oplossing bleek, nog altijd zeer tevreden was..zonde dat ze dan vervolgens hun garantiebeleid en afspraken niet nakomen om het netjes af te handelen. Niet eerlijk en onnodig lijkt me.

5 februari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ga niet in zee met deze gasten

Ga niet in zee met deze gasten. Het zijn gewoonweg oplichters. Ik heb telefonish een afspraak gemaakt en de monteur zal de volgende dag langs komen. Ik heb duidelijk doorgegeven welke merk de vaatwasser is en wat het probleem is. Maonteur komt binnen en kijk naar de vaatwasser en zeide die onderdeel heb ik nog nooit vervangen, ( de zekering/module is door kortsluiting verbrand) maar wij kunnen het wel voor je vervangen, maar wel moet de hele kabelboom vervangen worden. Hij belde naar een collega en hij krijgt te horen wat de kabelboom kost.
Wij gingen niet met hem mee in zijn praatje, omdat hij op het zelfde moment 3x van gedachten was veranderd wat daadwerkelijk het probleem van de vaatwasser is. Hij pobeerde tijd te rekken door ons aan het praat te houden. Per 15 minuten wordt €23.50 in rekening gebracht. Wij hadeen het door en betaalde de diagnose kosten en wijs hem de deur. Deze bedrijf is niet deskundig, zijn allen bezig geld van mensen af te pakken en er wordt geen reparatie aan je apparaat gedaan.

19 augusti 2024

Onbetrouwbaar bedrijf !!!!

Op 31 mei stopte onze vaatwasser ivm een code F70. Normaliter draai ik mijn hand er niet voor om om zelf op onderzoek uit te gaan, maar vanwege werk drukte besloten om voor het gemak te gaan. Contact gezocht met Team Witgoed.nl uit Hellevoetsluis. Ook bekend onder de naam Witgoed Reparatie van Dijk en volgens mij onder nog een aantal namen, wat alles nog ondoorzichtiger maakt, maar ja helaas achteraf had ik beter moeten weten. Afspraak was snel gemaakt en de volgende dag al een monteur voor de deur. Binnen no time was de vaatwasser ontdaan van zijplaten en bodemplaat. Conclusie monteur: een lekke pakking tussen pomphuis en verwarmingselement. Pakking niet los verkrijgbaar, maar wel bij een nieuw verwarmingselement. Onderdeel moest besteld worden en was op voorraad bij leverancier. Dus verwachting was dat na het weekend het spul binnen zou zijn en dus binnen 5 a 6 dagen geplaatst kon worden. Moest meteen een aanbetaling doen van 250 euro, iets wat ik eigenlijk nooit doe, maar ik maakte voor deze keer een uitzondering. Na een week nog geen belletje voor een geplande reparatie ontvangen, dus gebeld hoe de status was. (085 130 4375) Eerst nog vriendelijk te woord gestaan met de mededeling dat het onderdeel nog niet binnen was, en dat ze contact opnemen voor een afspraak als deze die week binnen zou komen. Dus een week gewacht, en weer niet terug gebeld. Dus zelf weer contact opgenomen. Weer gevraagd wat de status was, en weer hetzelfde antwoord dat het onderdeel niet binnen was. Toen ik vermelde dat het onderdeel op voorraad was bij de leverancier (zelf gecheckt, en tijdens bezoek monteur.) sloeg de stemming aan de andere kant radicaal om en werd ik continu onderbroken en uiteindelijk afgekapt met de opmerking dat ik de reparatie dan maar moest annuleren. Wetende dat ik een aanbetaling gedaan had, heb ik dit geweigerd en de verwachting uitgesproken dat ze de reparatie gewoon uit moeten voeren zoals afgesproken. Tijdens de discussie deed de klanten service medewerkster ineens voorkomen dat ik zelf de annulering voorgesteld had, waarop ik haar corrigeerde met de mededeling dat ze de boel niet moet verdraaien. Hierna nog ruim een week gewacht en uiteindelijk de reparatie toch via de mail en telefonisch geannuleerd omdat dit een gebed zonder eind aan het worden was. Drie weken om een pakking te vervangen is absurd.(witgoedreparaties33@gmail) Via de mail de aanbetaling terug geëist minus de anuleringskosten, voorrijkosten en arbeidsloon. Nu al weer ruim 2 weken verder en u raad het al geen reactie of terug betaling. Ik weet dat de mail ontvangen is want dat heeft de klantenservice telefonisch bevestigd na een belletje van mijn kant. Mensen trap niet in dit bedrijf, ze komen hun afspraken niet na. Ze houden je aan het lijntje door, na een telefonisch contact en opvraag van de status, te zeggen dat ze je binnen 1,5 uur terug bellen en dat gewoon nooit doen. Dit ook vernomen via andere recenties dat ze nooit terug bellen. Als je lastige vragen gaat stellen en uitleg vraagt worden ze zeer onbeleefd, onverschillig en vervelend. Jij als klant interesseert ze helemaal niets, want ze hebben tenslotte al behoorlijk aan je verdiend voor nul procent werk en sevice. Monteur is nog geen 20 minuten binnen geweest en hij heeft in die tijd ook nog een kop koffie gedronken. Vaatwasser hoefde hij van mij niet terug te plaatsen, omdat hij verwachte binnen 6 dagen terug te zijn. Deze uiteindelijk zelf maar weer ingebouwd. Na 3 weken was de reparatie nog steeds niet uitgevoerd. Van Dijk heeft 5 jaar geleden al behoorlijk onder vuur gelegen door zwendel praktijken. Het bedrijf heeft zijn onbetrouwbare praktijken schijnbaar gewoon voortgezet. Kijk uit ze opereren onder diverse namen door heel Nederland, dus denk twee keer na en ga niet met dit bedrijf in zee. De kosten die in rekening gebracht worden zijn behoorlijk hoog en je krijgt er niets voor terug. Ik wacht nog steeds op mijn geld en ga na mijn ervaring er vanuit dat ik het nooit terug gaat krijgen, ook iets wat je vaak terug lees in reviews van anderen. Ze gaan er vermoedelijk van uit dat een paar honderd euro niet de moeite is om rechterlijke stappen te ondernemen. Ik ga binnenkort zeer waarschijnlijk een melding doen bij de juridische afdeling van de Consumenten Bond, en of mijn rechtsbijstand.

17 juni 2024

Onbetrouwbaar

Na de 1ste telefonische contact zijn ze totaal niet meer bereikbaar. Na 17:00 krijg je bandje, hoewel de website aangeeft dat ze je van 08:00-21:00 graag te woord staan. Grappenmakers! Per mail de opdracht geannuleerd.

9 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik ben bang dat dit oplichters zijn

Ik ben bang dat dit oplichters zijn. Na het bellen kwam er wel meteen een monteur om het probleem te bekijken. Kosten 93 euro.
Maar er moest een onderdeel besteld worden. Zou maximaal 2 weken duren. OK.
Na 3 weken maar eens gebeld. Komt volgende week.
Weer werd ik niet gebeld dus ik bel weer. Ja komt morgen. Weer niets. Weer gebeld. Het onderdeel zou nu er zijn, dus een tijd voor de volgende dag afgesproken dat de monteur zou komen.
Volgende dag: Tijd was verstreken maar geen monteur. Dus ik weer bellen. Hij komt eind van de middag. OK, weer wachten maar geen monteur.
Hoe lang gaat dit door?

16 maj 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.