Jeg var i dag forbi TeamTand for en undersøgelse og behandling af et længere varende problem. Jeg blev taget imod i reception med stort smil og varme, nydelig reception med A/C og vældig fine facilite... Se mer
Företaget har svarat
Har været patient i klinikken i Waves nogle år og har altid været tilfreds med behandlingen, bliver altid mødt med et smil af alle. Kan kun give klinikken min anbefaling
Företaget har svarat
Jeg vil varmt anbefale Team Tand Ballerup. Jeg har haft en fantastisk oplevelse siden den dag, jeg startede mit behandlingsforløb. Et særligt stort tak til Simone og Merve, som altid har været u... Se mer
Företaget har svarat
Min datter ringede til klinikken,da hun ikke kunne forstå en regning,og fik en meget behagelig snak for at kunne forstå regningen.rigtig sød klinik assistent
Teamtand er en moderne tandlægevirksomhed med klinikker i Ballerup, Greve og Hundige, kendetegnet ved en nytænkende atmosfære og et hyggeligt design. Vi har samlet et engageret team af dygtige medarbejdere, som altid sætter vores patienter i højsædet. Hos os er kvalitet, faglighed og tryghed altid i centrum - både i mødet med patienterne og i det daglige samarbejde på klinikkerne. Vi er at finde i Ballerup Centret og WAVES Shoppingcenter.
Over Bølgen 2B, 1. sal- Waves Shoppingcenter, 2650, Greve, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
I Ballerup bliver man altid taget imod med god service og et smil, de er venlige, professionelle og omsorgsfulde. Jeg kan kun varmt anbefale denne afdeling.

Super god og professionel behandling som altid hos Team Tand 🩷🌸

Svar från Teamtand
Jeg har fået æren af både at blive behandlet af Andreas og Mathias fra Ballerup afd og jeg er lykkelig for at have valgt teamtand som tandlæge. De er søde, effektive og får en til at føle sig tryg og i ekstrem dygtige hænder. Så hvis du mangler en tandlæge eller overvejer at skifte, så er hele teamet hos teamtand Ballerup ekstrem dygtige🦷

Svar från Teamtand
God service og god information.
Var i trygge hænder

Svar från Teamtand
Venlige og smilende modtagelse.
Proffessionelle og søde.

Svar från Teamtand
Jeg fik en akuttid og kom ind til den sødeste tandlæge og klinikassistent. De forklarede og beroligede 🙏

Super positiv oplevelse.
Jeg har ikke været til tandlægen i over 3 år. Og den her tandlæge virker vildt “classy”. Fra modtagelsen i receptionen, til behandlingen hos tandplejeren. Jeg kommer helt sikkert tilbage om 6 måneder.

Svar från Teamtand
Fantastisk god og professionel oplevelse hos Teamtand og ikke mindst hos Simone! Man bliver mødt af et rart og behageligt personale som yder en service i top. Helt klart min nye fortrukne tandlægeklinik, kan varmt anbefales!

Svar från Teamtand
Super hyggeligt og velindrettet klinik i Ballerup. Jeg har nu været der 2 gange og begge gange modtaget af venligt personale.
I dag var en akut tid hos Florentina som var rigtig venlig og dygtig og forklarede grundigt hvis man havde spørgsmål.

Svar från Teamtand
15.1.2026 havde jeg som sædvanlig en meget positiv oplevelse hos TeamTand, denne gang hos tandplejer Tanja.

Svar från Teamtand
Super dejlig oplevelse en utrolig sød dame Rikke som var snakkesalig og behagelig og man føler sig meget velkommen og er i trygge hænder og kan virkelig anbefale Rikke hun er dygtig og kompetent og faglig dygtig

Svar från Teamtand
Har besøgt tandplejer Tanja hos Teamtand og fik rigtig god behandling.
Kan varmt anbefale Tanja 👌

Svar från Teamtand
Det et trygt og godt besøg hos tandlægen… 👍🏼

Svar från Teamtand
En tand med problemer lige op til Jul. AV og ÆV.
Men Andreas reddede julen for mig, med en dygtig og smertefri behandling.
Fik ny tid i Januar og gik ud af døren med et smil og smertefri.

Svar från Teamtand
Hyggelig atmosfære og venligt personalet hos klinikken i Ballerup. 5 stjerner herfra

Svar från Teamtand
God, hyggelig og venlig atmosfære straks man træder ind på klinikken. Meget fin og tryg gennemgang af tandstatus, og man føler sig ikke på noget tidspunkt presset. Min oplevelse er, at fagligheden er i top

Fantastisk tandlæge klinik
Alt personalet jeg har mødt dernede har været utroligt rare!
Jeg har været dernede nogle gange over de sidste par uger fordi jeg har fået fjernet 3 visdomstænder, og de har alle gangene virket yderst professionelle.
De ringede mig op nogle dage efter jeg havde fået fjernet visdomstænderne for at sikre sig at alt var okay.
Jeg kan kun råde til dem inde i Ballerup Centret.
Får i besked på det er Simone som I skal ind til behøves der ingen bekymring!

Svar från Teamtand
God oplevelse hos tandlægen i dag, første gang jeg har været hos Teamtand og jeg kommer helt sikkert igen. Tak

Svar från Teamtand
Min oplevelse hos klinikken levede desværre ikke op til mine forventninger. Allerede ved første besøg fik jeg tydeligt at vide, at delbetaling ikke findes hos dem. Først senere opdagede jeg – gennem deres egen information og en anden tandlæge – at delbetaling faktisk er en mulighed. Det gjorde forløbet langt mere stressende end nødvendigt, da jeg ellers kunne have håndteret betalingen uden hast.
Jeg fik også at vide, at jeg stod til at “miste min tand”, hvis jeg ikke handlede øjeblikkeligt. Ved en second opinion blev jeg beroliget med, at situationen var reel, men ikke så akut, som den var blevet præsenteret. Derudover blev flere alvorlige udsagn – herunder mulig fremtidig trimning af kæbeknoglen – mødt med overraskelse af den efterfølgende tandlæge.
Klinikken fremstår velindrettet og professionel, men kommunikation og empati er afgørende, især når der er tale om omkostningstung og sårbar behandling. Jeg gik derfra med mere uro end klarhed og uden den dokumentation, jeg blot efterspurgte.
For nogle patienter, der ikke har økonomisk sårbarhed og foretrækker hurtige beslutninger, kan klinikken muligvis være et fint match.
Men hvis du har brug for tydelige forklaringer, tryghed og gennemsigtighed, vil jeg anbefale at overveje et sted, hvor patientkommunikation prioriteres højere.

Svar från Teamtand
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.