Teamtand Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var i dag forbi TeamTand for en undersøgelse og behandling af et længere varende problem. Jeg blev taget imod i reception med stort smil og varme, nydelig reception med A/C og vældig fine facilite... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har været patient i klinikken i Waves nogle år og har altid været tilfreds med behandlingen, bliver altid mødt med et smil af alle. Kan kun give klinikken min anbefaling

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg vil varmt anbefale Team Tand Ballerup. Jeg har haft en fantastisk oplevelse siden den dag, jeg startede mit behandlingsforløb. Et særligt stort tak til Simone og Merve, som altid har været u... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min datter ringede til klinikken,da hun ikke kunne forstå en regning,og fik en meget behagelig snak for at kunne forstå regningen.rigtig sød klinik assistent

Företagsinformation

1. Tandläkare

Skrivet av företaget

Teamtand er en moderne tandlægevirksomhed med klinikker i Ballerup, Greve og Hundige, kendetegnet ved en nytænkende atmosfære og et hyggeligt design. Vi har samlet et engageret team af dygtige medarbejdere, som altid sætter vores patienter i højsædet. Hos os er kvalitet, faglighed og tryghed altid i centrum - både i mødet med patienterne og i det daglige samarbejde på klinikkerne. Vi er at finde i Ballerup Centret og WAVES Shoppingcenter.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

115 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Idag var jeg til min første behandling…

Idag var jeg til min første behandling hos teamtand og kan ikke sige andet ind jeg er tilfreds 😊 Har tandlæge skræk og de er så søde og tager hensyn til en og gør alt for at berolige en.
Så kan varmt anbefale teamtand🦷

12 mars 2025

Svar från Teamtand

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at din første behandling hos os har været en god og tryg oplevelse 😊

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Er ny kunde der og Frederik og hans team er top professionelle. Har normalt tandlægeskræk men de gjorde hele oplevelsen super super god. Kan klart anbefales.

11 mars 2025

Svar från Teamtand

Tak for din fine anmeldelse, Trine. Det er dejligt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os - især når du har tandlægeskræk. Jeg giver de søde ord videre til Frederik og teamet 😊

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Når man foreslår sin patient..

Når man foreslår sin patient en opreration ved en tand, og så indenfor et år at der så kommer noget betændelse som gør at man skal have lavet det en gang mere, bare dyrere end før er en joke.

Når man så fortæller at man er utilfreds, og burde ha fået oplyst at det kan ske, er der ingen leddelse eller nogle at snakke med, det er bare ærgeligt at man lige havde glemt at oplyse dette.
Det er der ikke meget kundeservice eller god selvindsigt i, men de har nok kunder nok siden det er sådan.

11 mars 2025

Kære Benny,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du ikke føler dig ordentligt informeret eller mødt i forbindelse med dit forløb - det er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker, at vores patienter skal have.

Vi kan desværre ikke identificere dig i vores system ud fra det navn, der fremgår her, og har derfor ikke mulighed for at undersøge sagen nærmere. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan gennemgå forløbet og finde ud af, hvad der er sket. Du kan ringe til os på 48 80 59 60.

Med venlig hilsen
Pia, Teamtand

God behandling

På trods af jeg døjer med klaustrofobi så har det indtil videre været rigtig fint

7 mars 2025

Svar från Teamtand

Tak for din anmeldelse, Ronni, det betyder meget!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Meget tilfreds

Meget tilfreds

……….

7 mars 2025

Svar från Teamtand

Tusind tak for din anmeldelse. Vi håber, at vi næste gang kan gøre det til en 5-stjernet oplevelse 😊

Kæmpe varm anbefaling

Kæmpe varm anbefaling! Team tand har fantastisk service og professionel behandling. Personalet er så rare og profesionelle hos team tand.

6 mars 2025

Svar från Teamtand

Tusind tak for de søde ord, Inaya!

Super søde

Super søde, smilende og imødekommende personaler🤗
Vil klart anbefale dette sted👍🏻🤩👍🏻

5 mars 2025

Tak for de søde ord, Pia 😊

Super dygtig tandplejer

Super dygtig tandplejer. Tandrensning kan sagtens være minimalt øm og næsten ingen blødning under processen. Næste dag kan man ikke mærke noget, men med sine bedre fungerende renere tænder.

4 mars 2025

Svar från Teamtand

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en god og skånsom oplevelse med tandrensningen 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fin tandlæge klinik.

Super fin tandlæge klinik.
Jeg lider angst ved tandlæge besøg men er nu kommet der 3 gange med gode oplevelser.
Kan varmt anbefales!

10 februari 2025

Svar från Teamtand

Tak for din søde anmeldelse, Gunilla. Det er dejligt at høre, at du altid har en god oplevelse hos os 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rar atmosfære og kompetent personale

Rar atmosfære og venlige, smilende receptionister tager i mod en. Superdygtige og kompetente tandplejere og tandlæger! Følte mig godt behandlet hele vejen igennem. Jeg er ikke vild med at gå til tandlæge, men det gjorde en kæmpe forskel, at personalet og den generelle stemning var så behagelig. Kun ros herfra.

5 februari 2025

Svar från Teamtand

Tak for din søde anmeldelse, Helene. Det glæder os at høre, at stemningen og personalet gjorde en forskel for din oplevelse hos os - især når tandlægebesøg ikke er det, man ligefrem ser frem til. Det betyder meget for os 😊

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Pengemaskine

Vi er rystet over den pengemaskine team tand ballerup virker til at være .
Min far får lavet en plastiktand som ryger ud efter en uge altså totalt sjusk .
Jeg starter med st sige det ikke skal være noget voldsomt pga min fars afasi mere kosmetisk .Min far er 81 år så vi skulle vitterligt ikke ud i noget voldsomt .
Alligevel presser de på at der skal en bro til ovs .
De taler om en masse huller gad vide om de vitterligt har været der for vi opsøgte en anden tandlæge der ikke kunne se alle de huller men i var slet ikke ude de skulle laves mere den der bro . Det virker som i søger de dramatiske løsninger. For den tandlæge sagde også at min far sagtens kunne bruge den plastik tand og det var en fin løsning og hans tænder nu var ødelagte fordi i har slebet på dem lavet huller ovs .
Noget der da de begynder på det er virkeligt voldsomt med at slibe på min fars virkelig pæne tænder og virkeligt er ubehageligt for min far . Han er vildt skræmt bagefter og får så efterfølgende et elepsianfald pga voldsomheden.
Vi møder ingen forståelse fra team tand der forøvrigt har fået en forudbetaling på 10000 kr som de forøvrigt bare har beholdt vi har intet fået for de 10000 kr .
De mener sagtens min far trods de har skræmt ham og udløst et elepsianfald kan lægge sig og fuldfører behandlingen nok mere for at få flere penge .
Det nægter min far dog og vi meddeler team tand at vi stopper her .
Vi møder ingen forståelse for min fars situation afasi og at vi i starten sagde en nem kosmetisk løsning .
Det havde team tand jo ikke tjent nok på det virker som det sådan de tænker vi har virkelig lagt mange penge der .
Vil anbefale jer og lytte til jeres kunder det jo ikke for sjov man siger kosmetisk nem løsning .
Nu holder min fars plastik tand fint og det en løsning der havde levet op til det vi startede ud med en kosmetisk nem løsning . Så nu gør vi ikke mere min far er 81 han skal altså ikke i ud i dramatiske løsninger .
Desværre har de jo slebet på hans tænder og faktisk gjort dem dårligere end de var før .
Godt råd lyt til jeres kunder penge er ikke alt. God kundepleje og tryghed er alfa omega når man går til tandlæge. Det har min far ikke følt hos jer .
Om min mor skulle havde hevet sine tænder ud vil vi også stille spørgsmålstegn ved men hun har da trods alt fået en løsning der var bedre end før der gør hun kan spise mere .
Men som i min fars tilfælde er det de dramatiske løsninger i ude i og det der giver penge i kassen. Dog kunne min mor bedre klarer mosten .
Ærgerligt i tænker så meget i penge end god kundepleje .
Vi vil ikke bruge dem fremadrettet .

1 februari 2025

Kære Anja,

Tak fordi du deler din og din fars oplevelse. Det er meget beklageligt at høre, at forløbet hos os har føltes utrygt og belastende for jer. Når patienter (særligt ældre og sårbare) er i behandling, er det afgørende for os, at kommunikationen er tydelig, og at man føler sig lyttet til og tryg i de valg der træffes.

Derfor tager vi denne slags feedback meget seriøst og følger naturligvis op internt.

Af hensyn til tavshedspligten kan vi ikke kommentere på konkrete behandlingsforløb her offentligt, men vi vil meget gerne se nærmere på sagen og gennemgå både forløb og eventuelle spørgsmål om betaling eller aftaler, hvis i ønsker dialogen. Vi håber, at i vil kontakte os direkte, så vi kan få klarlagt forløbet sammen. I er velkomne til at ringe til os på 48 80 59 60.

Med venlig hilsen
Pia, Teamtand

Meget smilende

Meget smilende, venlig og hjælpsom

27 januari 2025

Tak for din søde anmeldelse, Zeyneb ☺️

Teamrand

Mia er simpelthen en fantastisk tandplejer

23 januari 2025

Tak for din anmeldelse, Peter. Jeg giver de søde ord videre til Mia ☺️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan varmt anbefale Frederik man glemmer…

Kan varmt anbefale Frederik man glemmer helt hvor ondt det gør 🤔 super sødt personale og dejlige omgivelser

21 januari 2025

Svar från Teamtand

Tak for din søde anmeldelse, Søren. Det glæder os at høre, at du havde en god og behagelig oplevelse hos os 😊

Tandlægeskræk

Jeg blev tilknyttet team tand i Ballerup for knap 1 år siden. Jeg havde tandlægeskræk i en grad, som gjorde jeg ikke kunne huske hvornår jeg sidst havde været ved tandlæge, men det var mange år siden. Og min tand status var derefter. Simone, som jeg havnede hos var ekseptionel til at håndtere mig og min angst. Nu knap 1 år senere er vi ved at være færdig med min mund og jeg er blevet mange erfaringer rigere, heriblandt er min angst mindre - bevares, jeg græder stadig, men jeg kan bedre være i det.
Men det er ikke bare Simone, men også klinik assistenten og receptionisterne, der er fuldstændig fantastiske.
Tak, Jeg er jer evigt taknemmelig.

Svar från Teamtand

Tak for din meget søde anmeldelse, Katarina. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du i dag føler dig mere tryg hos tandlægen, selvom det ikke har været en nem rejse. Vi er glade for at have dig hos os, og tak for den tillid, du har vist os - den sætter vi stor pris på 😊

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God oplevelse

Jeg har været hos Teamtand adskillige gange og har altid følt mig godt behandlet. Denne gang var ingen undtagelse. Det eneste der trak ned var, at jeg havde fået at vide, at behandlingen kostede kr 350, men de havde glemt at medregne bedøvelse, så regningen lød på kr 940!

Svar från Teamtand

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du generelt har haft gode oplevelser hos os. Vi er dog kede af, hvis der har været uklarhed omkring prisen ved dit seneste besøg. Din feedback tager vi med os, så vi kan blive endnu bedre til at informere tydeligt fremover.

God oplevelse

Jeg var til eftersyn og tandrensnig hos Tandteam Ballerup og blev behandlet af tandplejer Gentiana og er meget tilfreds.

Svar från Teamtand

Tusind tak for din anmeldelse, Gitte!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.