Team Rengøring A/S Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Perfekt arbejde, det samme gælder servicen, informationen og altid meget høflige, når de er hos os. De har stiger osv. for at nå de noget høje vinduer.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg er lidt træt af at det er nye der kommer så må jeg lige forklare igen der er jo vinduer ovenpå så jeg håber det bliver bedre

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I forbindelse med huskøb, har vi haft Team Rengøring ude og slibe nogle meget gule parketgulve. De har lavet et virkelig smukt stykke arbejde, og gulvene er blevet så pæne. De var hurtige og effektive... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super tilfreds med arbejdet. Der blev arbejdet hurtigt og effektivt. Der var ingen problemer med, at vi i første omgang havde bestilt olie til behandling, men ændrede mening og derfor ønskede lak. Gul... Se mer

Företagsinformation

1. Städtjänst
  2. också i
  3. Fastighetsunderhåll
  4. Fönsterputsning
  5. Företagsstädning
  6. Golvslipning
  7. Städtjänster

Informationen kommer från olika externa källor

Værdierne hos Team Rengøring A/S har fra start været høj kvalitet, den bedste service og det gode samarbejde. Vi udfører alle former for ydelser indenfor rengøring, vinduespolering, ejendomsservice og meget mere og kommer over hele Sjælland. Med mange års erfaring i rengøringsbranchen ved vi, hvad der skal til for at opnå de bedste resultater. Vi sætter kunden i højsædet og arbejder effektivt og målrettet. Samtidig tror vi på, at en god dialog skaber et godt samarbejde, hvilket oftest medvirker til de bedste resultater og en høj tilfredsstillelse.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

10 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fuldt tilfreds

Det fungerer upåklageligt.

26 november 2022

Hej Linda.

Tusind tak for anmeldelsen.

Vi er glade for det fungerer for dig, og ellers må du endelig kontakte os!

God jul og godt nytår.

En god oplevelse…

En rigtig god oplevelse.Jeg blev kontaktede dagen før de kom De har været her 5 gange hen over sommeren

20 oktober 2022

Hej Ole.

Tak for den flotte anmeldelse.

Vi er glade for, at opstarten har været god henover sommeren. Vi håber på et langt og godt samarbejde.

Hej Signe.

Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner. Dejligt at høre, at du er lige så glad for samarbejdet, som vi er er :-)

Hej.

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du finder vores service god og er glad for resultatet.

God weekend :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Team rengøring er altid punktlig

Team rengøring er altid punktlig, efter den interval man ønsker. Personalet er altid venlige og husker fra gang til gang hvad man ønsker. Kan varmt anbefales.

21 oktober 2022

Hej Marianne.

Tusind tak for den flotte anmeldelse samt anbefalingen.

Vi forsøger altid at imødekomme jeres ønsker, så I kan få lige netop den service I ønsker.

10 oktober 2022

Hej Chris.

Tak for den fine anmeldelse - den varmer.
Det er dejligt at høre, at du er glad for samarbejdet.

Hej Kisser.

Mange tak for anmeldelsen, den er vi glade for. Det er dejligt at høre, at du er glad for vores service. Vi sørger for, at de pågældende medarbejdere får et skulderklap.

Flytning af tørretumbler

De skulle flytte en tørretumbler ud til vejen for afhentning af storskrald. Det blev gjort på få min til UG og endda uden beregning 😋

7 oktober 2022

Hej Lene.

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi var alligevel i området og når det ikke drejede sig om mere, vil vi selvfølgelig altid give en hjælpende hånd.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Som sædvanlig et godt resultat

Som sædvanlig et godt resultat - vinduerne skinner.

27 september 2022

Hej Julie.

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi glade for. Det er dejligt at høre, at du altid er glad for resultatet.

Ok det ser godt ud

27 september 2022

Hej Chris.

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du er glad for servicen.

Tilfreds kunde

Jeg er meget tilfreds med firmaet og de fleste vinduespudsere, heldigvis kan man skifte hvis ikke kemien passer

23 september 2022

Hej Inge.

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du er glad for servicen og den måde vi gør tingene på.

Vinduespudsning

God oplevelse, professionelt udført, pålideligt og god service

2 september 2022

Hej René.

Tak for den fine anmeldelse samt de 5 stjerner.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse ifm. vinduespoleringen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi bruger Team Rengøring til trappevask…

Vi bruger Team Rengøring til trappevask og vinduespolering i vores udlejningsejendomme og er meget tilfredse med det udførte arbejde.

30 augusti 2022

Hej.

Mange tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse.

Vi er glade for, at I er tilfredse med samarbejdet.

Mangeårig kunde

Vi har brugt Team Rengøring til vinduespudsning de sidste mange år, og er yderst tilfredse. Det er ni ud af ti gange den samme medarbejder der kommer, hvilket er rart fordi han kender det hele. Yderst fleksible hvis der skal ændres dag, springes over eller gøres noget ekstra.

26 augusti 2022

Hej Karina.

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du er glad for vinduespoleringen og at du er glad for vores fleksibilitet. Vi sørger for at videregive rosen til den pågældende medarbejder.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har fået pudset vinduer nogle…

Jeg har fået pudset vinduer nogle gange. Første gang var ok og venlig vinduespudser. Derfra gik det så galt. Måske noget med at vinduespudseren var syg - men i hvert fald var det svært at få kontakt og en aftale i stand. Da det lykkedes kom vinduespudseren ikke inden for aftalt tid. Og dernæst holdt han sig ikke til sandheden i forhold til aftalen. Så kan på INGEN måde anbefale firmaet.

23 augusti 2022

Hej Kari.

Tak for din feedback.

Vi er kede af, at vi ikke fik et godt samarbejde op at køre. Du har helt ret i, at din faste vinduespudser i den periode var langtidssygemeldt, og for at det ikke skulle gå ud over vores aftale, valgte vi at sende en af vores andre vinduespudsere.

Vi har talt med den pågældende vinduespudser og kan forstå, at der er sket lidt misforståelser omkring det aftalte udførelsestidspunkt, hvilket har ført til en uheldig situation. Vi vil gerne være meget fleksible og forsøge at imødekomme vores kunders ønsker så vidt som muligt. Som vi har forstået det, ankom vi kort før det aftalte udførelsestidspunkt, hvilket beklageligvis var til gene for dig. Det undskylder vi selvfølgelig for på Team Rengørings vegne.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Anbefaler ikke Team Rengøring.

Vi var på udkig efter et nyt rengøringsfirma da vores tidligere holdt op af personlige årsager. Men ALDRIG om jeg vil anbefale TEAM rengøring!
Det startede godt ud. Vi havde besøg af en sød konsulent- Frederik der anbefalede 2 timer til rengøring af vores 128 kvm rækkehus. Efter eget ønske bookede vi 3 timer første gang, så der var tid til at lære huset at kende og gøre lidt ekstra. Men ALDRIG om vores rengøring har været SÅ mangelfuld. Jeg ved virkelig ikke hvad jeres rengøringsassistent har brugt 3 timer på, i hvertfald ikke rengøring…
Mange vandrette flader var slet ikke tørret af, både støv og nullermænd på gulvet generelt i huset.. hvordan man kan sige der både er støvsuget og vasket gulv er mig en gåde..

15 juli 2022

Hej Michelle.

Vi er kede af, at I har haft en dårlig oplevelse med os. Vi beklager meget og giver dig ret i, at den ene rengøring I har fået udført er mangelfuld.
Vi går meget op i, at få det bedst mulige samarbejde op at køre med vores kunder. Derfor tilbyder vi også at komme ud og rette op på mangler, hvis det er tilfældet, hvorfor vi også tilbød jer gratis rengøring, så vi kunne rette op på manglerne hos jer. Det var I ikke interesseret i, hvorefter samarbejdet sluttede efter et enkelt besøg.

Som sagt var rengøringen hos jer mangelfuld, men vi arbejder med mennesker og det er menneskeligt at fejle. Vi er kede af, at vi ikke nåede at få et godt samarbejde op og køre, så I kunne tilslutte jer vores andre tilfredse kunder. Dernæst er vi også kede af, at det er endt ud i en dårlig anmeldelse trods en enkelt mangelfuld rengøring uden mulighed for at rette op på det.

Uanset hvad ønsker vi jer rigtig god sommer og håber, at I har fundet en tilfredstillende rengøringsløsning.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er meget tilfreds med Team…

Jeg er meget tilfreds med Team rengøring.

1 april 2022

Hej Yvonne.

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er glad for samarbejdet.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.