Extremt bra jobbat! Jag köpte 18 lösa pack och en Large mysterybox! Extremt bra hits i paketen och mysteryboxen va verkligen värt pengarna! Vi skrev in önskemål då vi samlar hela pokedexen och dem... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Tcgstore är din Pokémon & samlarkortsbutik i Sverige. Köp det bästa inom Pokémonkort, Yu-Gi-Oh!, One Piece, Disney Lorcana och mer hos Trading Card Game Store Sverige
Sverige
- info@tcgstore.se
- tcgstore.se
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 88 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Snabb frakt och bra produkter som…
Snabb frakt och bra produkter som håller normal prisnivå.
Snabba leveranser
Snabba leveranser, bra pris och god kondition av produkter.
Så nöjd!
Verkligen så nöjd med allt jag köpt så snabb leverans plus mer för Priset på mysteryboxen älskar att man kan ge ett önskemål på det också för din egna smak:)
Bästa TCG-butiken jag handlat från!
Jag har handlat flera gånger från TCGStore.se och är supernöjd varje gång! Leveransen är alltid snabb och de har riktigt bra priser jämfört med många andra sidor. Kundservicen är dessutom på topp – de är både trevliga och väldigt lyhörda.
Ett bra exempel: jag beställde den sista booster boxen de hade i lager, och de hörde själva av sig innan de skickade den eftersom förpackningen hade ett litet estetiskt veck. De skickade en bild och frågade om jag fortfarande ville den och det visar att de bryr sig om sina kunder.
Kan verkligen rekommendera TCGStore.se till alla som vill ha bra priser, snabb service och schysst bemötande. Jag kommer absolut fortsätta handla där!
Bra kvalitet men för dyr leverans 3,5*
Får en 3,5 stjärnor det är bra kvalitet och allting verkar vara riktigt men leveranskostnaderna är sorgligt höga vilket är det som drar ner mitt omdöme
Jättebra produkter
Jättebra produkter! Ingen scanning innan vad jag märker då jag får jättebra hits! Snabb leverans men seg återkoppling!
Extremt bra jobbat
Extremt bra jobbat!
Jag köpte 18 lösa pack och en Large mysterybox! Extremt bra hits i paketen och mysteryboxen va verkligen värt pengarna! Vi skrev in önskemål då vi samlar hela pokedexen och dem överträffades stort! Kommer absolut köpe en till i framtiden och detta har blivit min go to sida att köpa packs ifrån!
Jag beställde XXL mystery box med…
Jag beställde XXL mystery box med pokemon, varav fick en charizard ex super premium collection som är värd 1200kr och japanska paket i jtg, och mega. Hade varit mer värt att lägga pengarna på något av värde.
Sjukt besviken på leveransen och rekommenderar inte det här för någon.

Svar från Tcgstore.se
Tydlig information om vad det var för…
Tydlig information om vad det var för produkt. Tydlighet i innehållet.
Snabba leveranser
Bra utbud och snabb leverans
Bra utbud och schysta priser på Pokemonkort och tillbehör. Väldigt snabb leverans (till Stockholm) men lite tråkigt hög leveransavgift.
Bra hemsida bra priser ock de tar inte…
Bra hemsida bra priser ock de tar inte lång tid att få hel paketen!
Snålt och missledande rabbat
Tycker det är extremt missledande och snålt att man inte får ta del av 5% välkomst rabbat på första köpet när man handlar one piece kort. Och att man inte får något extra på köpet, jag gjorde 2 beställningar 6000 kr + 6000 kr. Inte nog med det så tar ni överpris jämfört med andra såsom maxgaming.se

Svar från Tcgstore.se
Snabb leverans och bra packat
Inte vanligt att få en sådan snabb leverans efter beställning. Alltid kul.
Köpte låda xxl
Köpte låda xxl. Bra innehåll i lådan men fick bara 4 hits totalvärde 50kr
Korten i paketet kom böjda och kanterna…
Korten i paketet kom böjda och kanterna va söndriga. Fick även inget alls.

snabb leverans bra priser
snabb leverans bra priser ! inget att klaga på!
Bra priser fina kort
Toppen!
Allt va jättebra, allt ifrån produkten, leveransen till live supporten!
Så 5/5!
Håll dig borta! Säljer för dubbla marknadspriset!
Stoltserar gärna med att de har ett ”stort utbud” och marknadsledande priser, vilket verkligen inte stämmer. Då de i själva verket säljer majoriteten för dubbla marknadspriset, och har oftast väldigt dåligt utbud. Aldrig några engelska booster boxar, mest koreanskt, kinesiskt och Japanskt, även dessa säljer de för dubbla marknadspriset.
Rekommenderar er alla att kolla in andra butiker, finns flera svenska butiker online som säljer för VÄLDIGT mycket bättre priser!