Tcare

Jag tycker att Tcare gör sitt bästa. Jo visst det kan hända att det blir fel på beställningen eller att det kommer fel grejer eller även att det är ngt som är fel på någon reservdel. Detta händer öve... Se mer

Ett rövarföretag. Beställer en kontakt och dom skickar en tom antistatpåse. Svåra att få tag på och när man får tag på dom och dom lovar svar snart, ja då blir det inget svar! Flertal meddelanden på d... Se mer

Mailade ang. en reklamation av en skärm till Iphone. Fick till svar att dom inte tar skärmar i retur. Svarade med att det inte är en retur, utan en reklamation. Ville då ha ordernummer. Efter det in... Se mer

Andra tittade också på

Har beställ och betalat har fortfarande…

Som ny kund på T-care.se bra kundservice och retur har jag sett att varorna är väldigt billiga reservdelar Beställningar går snabbt och smidigt, och betalning med faktura via SVEA är för mig en säker betalmetod som passar mig utmärkt som kund.

18 december 2020

Bra nätbutik

Var lite osäker i början när jag skulle beställa ifrån Tcare för första gången. Beställde den 16 december och fick min vara den 18 december. Väldigt snabb levernas! Dock så var skärmen defekt och jag väntar just nu på en återbetalning. Kundservicen var trevlig och leveransen var snabb.

14 december 2020

Har beställ och betalat har fortfarande…

Har beställ och betalat har fortfarande inte sett röken av vår beställning.
Har mailat, smsat, ringt får ej svar. DÅLIGT, DÅLIGT, DÅLIGT Betyg vill ha varan vi beställt el våra pengar tillbaka

28 september 2020

Hej Sara
Det är omöjligt att du ringer/smsar och mejlat och vi inte svarar ? kolla gärna så att mejladressen stämmer det är info@tcare.se så svarar vi så fort vi kan.

Varning!

Beställde en kabel från denna återförsäljare. Betalade på hemsidan och fick en bekräftelse från T-Care att betalningen var godkänd. När jag fick hem varan så var det fel produkt. Skickade tillbaka den och fick en ny, rätt produkt den här gången. Några veckor senare får jag en påminnelse att min faktura inte alls var betald. Fick betala förseningsavgift för tydligen hade inga pengar dragits från mitt konto! Första och sista gången jag handlar från T-Care...

25 september 2020

Hej
Vi har skickat rätt produkt till dig men du sa att det var fel, när vi sa att du skulle skicka en bild på den så har du inte skickat någon bild vilken det var svårt för oss att bedöma men vi skickade kabeln igen till dig, betalaningen om du har betalat med kort så är det omöjligt att du får faktura efteråt. Men om du har valt faktura så är det faktura då som gäller. Tack för ditt förståelse.

Den värsta webb butik

Jag har beställt en order den 19 juni och har inte fått den tills nu och deras kundtjänst är de värsta jag har behandlat med.
Varje gång försöker jag kontakta de hanger de telefonen eller svarar aldrig på mina samtal.

5 augusti 2020

Hej
Hör gärna av dig via mejl info@tcare.se eller ring på 0735014091, så löser vi det.
Vi nås lättare via mejl.
Ha en fin dag

Fick alldrig min order.

Fick alldrig min order.
Enligt tcare så har dem skickat ordern, vilken jag alldrig fick. Har mailat 4 gånger och dem svarar alldrig men så fort dem ser dåligt bettyg på trustpilot svarar dem inom ett par timmar... skumt företag....köp alldrig från dem....flesta bra bettyg kommer från deras gäng

2 augusti 2020

Har lagt beställning på skärm +batteri…

Har lagt beställning på skärm +batteri den 16/6 . Tyvärr fanns det inte på lager , men de skulle återkomma snarast. Har skickat mejl x2 = inget svar . Ringer upp ,ingen svarar. Har redan betalat varorna , Och det minsta man kan begära är att de hör av sig. Har försökt söka svar genom deras hemsida på "inlogg" , och spårning. Ej heller detta fungerar.
Är minst sagt irriterad.
/ "Besviken"
Fick svar efter 17 min. Att de skulle hjälpa mej och det blir ett plus i kanten.

8 juli 2020

Hej Anders
Vi har tyvärr inte fått ditt mejl skulle du kunna mejla ditt ordernummer till info@tcare.se så hjälper vi dig.
Mvh Tcare

Fattades grejer i min beställning

Fattades grejer i min beställning, hörde då av mig på chatten och dom lovade en skicka på nytt samma dag. Några dagar senare hör jag av mig igen och då säger dom att dom inte skickat det än men att dom ska göra det dagen efter. Det har nu gått 10 dagar sen jag hörde av mig och det har fortfarande inte kommit något, svarar inte längre på chatten, mail eller telefon. Bluff företag!!!

8 juli 2020

Hej
Vi har haft lite problem med våra beställning men jag ska se till att du får varan som fattades under veckan.
Mvh Tcare

Betalt men ännu inga varor efter 3…

Betalt men ännu inga varor efter 3 veckor. Ingen återkoppling. Svarar ej på mail, telefonnumret på hemsidan har ingen mottagare.

14 mars 2020

Svar från Tcare

Hej tråkigt att det tog så här lång tid men detta är pågrund av sjukdomen, vår leverantören har lite svårt med att skicka vår paket. Kundtjänsten har öppet tider mellan 9.00-17.00 våran telefonnummer finns på hemsidan och vi har flera inställda som svarar på alla samtal, vi svarar alla på mejl. hör gärna av dig om du vill att vi makulerar din faktura och gör en återbetalning, vår mejladress är info@tcare.se
Med vänlig hälsning,