L’expérience avec votre conseiller…
L’expérience avec votre conseiller était très utile
Merci!
Simple. Fast. Stress-free. taxx.lu takes the pain out of your Luxembourg tax return, and helps you get more money back. Scan your documents with AutoScan and watch the fields fill themselves. Check, confirm, complete, submit. Done. Before you even file, you'll see exactly what you're getting back (or what you owe). No spreadsheets, no guesswork, no nasty surprises. And it doesn't stop there. Our Opti-Score digs into your personal situation and flags savings you might be leaving on the table: private pension, life insurance, home savings, health cover and more, so your next return is fully optimised. Real human support by chat or email. Hours saved, guaranteed
5 rue Charles Darwin, 1433, Luxembourg, Luxemburg
Ingen aktuell inbjudningshistorik
L’expérience avec votre conseiller était très utile
Merci!
Outil simple et intuitif.
Résultat généré conforme à mes attentes.
Très bonne réactivité du support client.
Service très clair et facile pour remplir ses impôts et équipe très disponible et à l’écoute pour répondre aux questions.
Meine erste Steuerklärung hatte ich eine gute Hilfe.
Systheme simple à appliquer.
Bonne communication, jái eu des réponses et de áide sur toutes mes questions.
Très contente de cette première expérience avec Taxx. Je recommande vivement, car nous avons des experts qui sont là pour nous aider et guider.
Je ne savais pas trop comment faire compte tenu de ma nouvelle situation, ils ont géré pour moi, je ferais appel à eux, pour ma future déclaration d'impôts. C'est simple, efficace et rassurant. Merci
Sehr einfach , hat alles beim ersten mal sehr gut funktioniert. Danke gerne wieder
D'Meiglechkeet fir d'Steiererklärung iwwert taxx.lu ze maachen ass einfach perfekt. Et gëtt een am Detail während all Etapp begleed esou dass et eng enorm Ënnerstetzung ass fir eng Steiererklärung opzestellen. Zudem hate mir eng Fro un de Support, wouh mir bannend 15 Minuten e kompetenten an aussergeweihnlech frëndleche Retour kruten. Einfach e grousse Merci fir deen Engagement.
Very easy and efficient method to do your tax declaration in Luxembourg. I just scanned all my necessary documents and Taxx.lu filled everything in. In the end you even get options to "optimize" your tax declaration. In my case I had several questions, which were answered in their chat quite fast. All in all I can really recommend using Taxx.lu