Taxi Exact Arnhem  Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Wij hebben een super behandeling gehad, zowel heen als terug van en naar Schiphol. Jullie leveren een super service. Echt een aanbeveling voor anderen. En een terechte 10 waard. Met vriendelijke gro... Se mer

Betrouwbaar, vriendelijk en snelle service. Snelle reactie op mijn vragen en reservering. Taxi stond al klaar en dat terwijl mijn vlucht 15minuten vroeger was geland. Luxe Mercedes, schoon en voorz... Se mer

Zo wil je je vakantie beginnen. Geen gedoe met je koffer in de trein of een parkeerplaats zoeken op P3 bij Schiphol. Gewoon voor de deur instappen, een gezellige onderhoudende rit naar Schiphol hebbe... Se mer

Afspraak via watts-app gemaakt. Dat ging snel en makkelijk. Taxi prima op tijd en fijne chauffeur. Ritprijs lager dan vooraf aangegeven, dat is altijd mooi meegenomen.

1. Taxitjänster
  2. Flygtaxi
  3. Minibusstaxi
  4. Taxistation

Taxi Exact Arnhem is een betrouwbare taxibedrijf in Arnhem die al reeds 21 jaar taxivervoer verzorgt in Arnhem. Ook voor taxi naar Luchthaven bent u bij Taxi Exact Arnhem aan het juiste adres.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Een zeer vriendelijke en correcte…

Een zeer vriendelijke en correcte chauffeur. Reageert snel en is altijd op tijd.

2 mars 2021

Svar från Taxi Exact Arnhem

Bedankt voor uw positieve feedback.
Graag tot ziens.

Met vriendelijke groet?
Team Taxi Exact Arnhem

Betrouwbaar, vriendelijk en snelle service.

Luxe Mercedes, schoon en voorzien van plastic afscheiding ivm Covid19 voorzorgsmaatregelen.
Scherpe prijs.
Volgende rit zonder twijfelen bel ik weer Taxi Exact.

26 februari 2021

Toppie

Rijd al jaren mee met deze taxi exact Professioneel, altijd op tijd en erg gezellig. Wanneer onze vaste chauffeur niet kan, regelt hij netjes een andere.

17 februari 2021

Team Taxi Exavt Arnhem

Vanochtend gebelt voor een rit voor…

Vanochtend gebelt voor een rit voor mijn moeder.
Er werd snel opgenomen en ik werd keurig te woord gestaan! Geweldige service en de chauffeur was zeer netjes en behulpzaam. Klasse service

25 januari 2021

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

We zien u graag in de toekomst in onze taxi’s.

Goede Taxi Service

Heb al paar keer gebruik gemaakt van de taxi service van Taxi Exact in Arnhem en bent zeer tevreden voor deze bedrijf.

23 januari 2021