Taxi Centrale X-Cellent Omdömen

TrustScore 4 av 5

4,2

Meerdere keren een mail gestuurd voor een taxi aanvraag. Geen antwoord. Telefonisch niet te bereiken, aantal keren gebeld maar er wordt niet opgenomen. Whatsapp gestuurd, wordt niet geantwoord. Dit ka... Se mer

Super aardige chauffeurs voor onze taxirit naar en van Schiphol met 6 personen en al onze bagage! Keurig op tijd, zelfs wat eerder en ook met ophalen was er steeds contact en dat geeft een fijn gevoel... Se mer

Keurig op tijd , helaas geen personen auto zoals afgesproken maar door drukte bij jullie uitbesteed bij ander bedrijf en die kwam met een busje wel voor dezelfde prijs, helaas wordt mijn vrouw gauw wa... Se mer

Zoals alle keren ervoor een prima rit naar Schiphol. Taxi centrale gebeld nadat hij 7 minuten na de afgesproken tijd er nog niet was. Gelukkig werd de telefoon beantwoord en wist men te vertellen dat... Se mer

1. Taxitjänster
  2. Transporttjänst

Informationen kommer från olika externa källor

Voor al uw taxi diensten in Leiden en Omstreken bent u bij Taxi X-Cellent aan het juiste adres.

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Top!

Top!
Zoals altijd keurig op tijd opgehaald. Vriendelijke en nette chauffeurs.
Ophalen vanaf Schiphol gaat vaak wat minder soepel: meestal even wachten, maar chauffeur heeft me keurig op de hoogte gehouden, dus dat was prima.

Vergeten handbagage

Omdat een van de reizigers zijn handbagage thuis had laten staan moest er snel huiswaarts gekeerd worden. Ging vrij snel en nogmaals met dank aan de Xcelent groep

Snel online geregeld

Snel online geregeld. Wijziging kon via whatsapp doorgegeven worden en ook dit werd snel geregeld.
Behulpzame en correcte chauffeur.

3 maj 2024

Opportunities for improvement

I use this service a lot and I normally am very happy with it so it grieves me to complain that the pick up at Schiphol was over an hour late. There was no message from the driver on arrival in Schiphol and telephone contact with the office was not possible. Opportunities for improvement

12 maj 2024

Ieder jaar weer zijn wij blij met deze…

Ieder jaar weer zijn wij blij met deze mensen..dag en nacht zorgen ze ervoor dat we veilig en op tijd naar schiphol kunnen en ook weer van schiphol naar huis terug...wij maken graag gebruik van deze fantastische service die verleend wordt door een fantastische team mensen bij Taxi X-Cellent👍

1 maj 2024

Prima chauffeur

Prima chauffeur, vriendelijk en rijdt heel prettig en veilig. Goede auto ook.
Betrouwbare taxiservice.

15 maj 2024

Volgende keer weer!

We hebben al vaker met taxi excellent gereisd voor en na een vakantie en hebben uitsluitend goede ervaringen met jullie. Goede mondelinge (telefoon) afspraken, een belletje als het 5 minuutjes later wordt. Regelmatig contact terwijl we wachten op de bagage en prima afspraken over het ophalen. Fijn dus!

14 maj 2024

Liever geen taxi X-cellent meer.

Zowel heen- als terugrit naar Rtm vliegveld geboekt. Op de heenreis was de taxi er een half uur te vroeg wat stress verhogend werkt. Bij het oppikken van de medepassagiers op de route en ook in Katwijk werd ons door de chauffeur 10 euro extra gevraagd (moest van de baas) maar voor 5 euro deed hij het ook. Bij de terugreis was er na aankomst geen taxi en dit terwijl er bij boeking gevraagd was om het vluchtnummer en er verder geen oppikprocedure was afgesproken. Uit eigen initiatief gebeld en kreeg uiteindelijk te horen dat de taxi er over 10 a 15 min zou zijn. Na 20 minuten werden we gebeld dat de taxi 'een lekke band had'. Er zou een andere taxi komen...8 min meneer. Na nog eens 20 minuten inderdaad een taxi (met een uiterst vriendelijke chauffeur, vandaar de twee sterren)