Banner for Tavex - guld, sølv & valuta

4,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte valuta hos Tavex til en billigere kurs end Forex og Ria, selv når man medtager portoen. 3 min efter betalingen var gået igennem, var pengene sendt. Jeg havde endda skrevet en kommentar o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har handlet hos Tavex flere gange, og hver gang har oplevelsen været rigtig god. Servicen er altid hurtig, professionel og meget pålidelig. En særlig tak til Christopher for den gode opfølgn... Se mer

Företagsinformation

5. Smyckeshandlare
  6. Finansiella tjänster

Om Tavex - guld, sølv & valuta

Skrivet av företaget

Noreuropas førende forhandler investeringsguld!
Tavex er Danmarks førende forhandler af investeringsguld, investeringssølv, skrotguld, skrotsølv og valuta.

Vi har mere end 30 års erfaring og har været til stede i Danmark siden 2010.
Dertil samarbejder og køber vi direkte fra en række af verdens største producenter, såsom:
- Valcambi Suisse
- Argor Heraeus
- PAMP Fortuna
- Münze Österreich
- The Perth Mint
- The Royal Mint

Vores produkter er altid af højeste kvalitet, og vi stræber altid efter at sikre, at vores kunder får den bedste handelsoplevelse, uanset om det er online eller i vores butikker. Vi sætter vores kunder i centrum for alt, hvad vi gør, og tilbyder en bred vifte af investeringsprodukter, såsom guld- og sølvbarrer, mønter og valutaer, der er designet til at opfylde vores kunders forskellige behov og ønsker. Vi stræber altid efter at være den mest pålidelige og troværdige partner for vores kunder og ønsker at skabe et tillidsfuldt og langvarigt forhold til vores kunder.

Webshop:
Du kan trygt og sikkert handle via vores webshop 24/7 – 365 dage om året. Vi tilbyder hele vores store udvalg af investeringsprodukter på webshoppen, både i form af guldbarrer, guldmønter, sølvbarrer, sølvmønter og en række forskellige valutaer.

Fysiske butikker:
I Danmark er Tavex placeret i hjertet af København:

Tavex – Vester Farimagsgade 1:
Tavex har siden 2024 haft butik kun ca. 200 meter fra Hovedbanegården (hvor vores tidligere butik lå). Her kan du købe og sælge investeringsguld og investeringssølv, hvis du ønsker handle lidt mere diskret. Derudover kan du også i denne butik veksle penge, lave pengeoverførsler samt sælge dit skrot guld og sølv.

Book en gratis konsultation:
Vi tilbyder også en gratis og uforpligtende konsultation til alle dem, der ønsker at komme trygt og sikkert i gang med at investere i guld eller sølv. Du kan booke en gratis konsultation direkte på vores hjemmeside.

Kontakt os:
Vores team af specialister står altid klar til at hjælpe dig sikkert og trygt igennem, uanset om du handler i vores butikker eller online. Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, og vi vil gerne hjælpe dig med dine spørgsmål og forespørgsler. Kontakt os på telefon +45 3311 1510 eller e-mail tavex@tavex.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Hurtig service

Hurtig service

7 april 2026

Hej Khizer,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder mig at høre, at du oplevede en hurtig service hos os :-)

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super nemt at købe og hurtig og sikker…

Super nemt at købe og hurtig og sikker forsendelse. Meget tilfreds.

10 april 2026

Hej Helene,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du er meget tilfreds :-)

Vi håber at få fornøjelsen af at hjælpe dig igen en anden gang.

Helt tilfreds

10 april 2026

Hej Jane,

Tusind tak for din anmeldelse herinde. Det betyder rigtig meget for os :-)

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Super god butik

Super god butik, god levering dog ville det være dejligt at når man bestiller mønter at det så kommer i en lille kasse istedet for en pose, en af møntrullerne gik desværre i stykker under transport og der lå derfor mønter overalt i posen. ellers er det en god og sikker butik jeg gerne vil handle ved igen.

9 april 2026

Hej Viktor,

Tusind tak for din feedback herinde.

Det glæder mig at høre, at din oplevelse har været både god og sikker :-)

Samtidig tak for din feedback om emballagen. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, at en møntrulle er gået op under transport, så mønterne lå løst i posen.
Jeg tager den med videre i vores arbejde med at forbedre pakningen af møntordrer.

Vi håber at få fornøjelsen af at betjene dig igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste priser på guld i DK

Bedste priser på guld i DK, og fantastisk service som sædvanlig..
Alle andre guld handlere er amatører i forhold til tavex

1 april 2026

Hej Flemming,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de flotte ord!
Jeg er virkelig glad for at høre, at du oplever Tavex som det foretrukne valg til guldinvestering i Danmark. Så rigtig mange tak! :-)

Vi sætter stor pris på din tillid og anbefaling, og ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Super god oplevelse

Super tryg, hurtig og nem proces. Alt gik som forventet og sparede ca. 6% i gebyrer i forhold til alternativet.

26 mars 2026

Hej Simon,

Tusind tak for din varme anbefaling og de flotte ord.
Det glæder mig meget, at du oplevede tryghed hele vejen igennem og samtidig sparede på gebyrerne :-)

Det er netop vores mål at gøre veksling af valuta både overskuelig og økonomisk fordelagtig.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skulle bestille valuta BRL som ikke…

Skulle bestille valuta BRL som ikke kunne bestilles via egen bank. Alt forløb som forventet og modtog penge efter 3 hverdage, vil absolut bruge dem igen

18 mars 2026

Hej Bo,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder mig, at alt forløb som forventet.

Vi ser frem til at servicere dig igen en anden god gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har nu haft endnu en rigtig god…

Jeg har nu haft endnu en rigtig god oplevelse hos Tavex, og jeg er meget tilfreds med deres service. Dette er ikke første gang, jeg handler hos dem, og de leverer hver gang på et højt niveau.

Denne gang blev jeg betjent af Josefine, som var utrolig hjælpsom, professionel og respektfuld gennem hele processen. Hun gjorde oplevelsen både nem og tryg, og det sætter jeg stor pris på.

Derudover synes jeg, at Tavex har nogle af de bedste priser på markedet, og ekspeditionen går altid hurtigt og effektivt. Det gør det nemt og bekvemt at handle hos dem.

Jeg kan klart anbefale Tavex til andre, og jeg vil uden tvivl fortsætte med at handle hos dem fremover.

20 mars 2026

Hej Raida,

Tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Det er meget værdsat, at du deler din gode oplevelse med os :-)

Det er dejligt at høre, at både priser og servicen lever op til forventningerne.

Jeg vil sørge for at give din ros videre til Josefine. Det er altid dejligt at høre, når vores medarbejdere formår at gøre oplevelsen nem og tryg.

Vi sætter stor pris på din loyalitet og din anbefaling - og ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk oplevelse. Kan bestemt anbefales.

En fantastisk oplevelse ved at handle på Tavex. Jeg vil især sige tak til Christoffer Stenmann L. Jensen, da jeg blev betjent af ham ved alle mine køb (godt at sige, at alle medarbejdere, jeg kom til at snakke med, er meget venlige og hjælpsomme). Venlig og professionel betjening/samtaler ved handel. Gode råd og tilbud. Man kan altid kontakte personalet ved yderligere spørgsmål. Hurtig levering. Kan bestemt anbefales.

20 mars 2026

Hej Irina,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse her på Trustpilot.
Det er godt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og er glad og tilfreds :-)

Jeg sørger for at give din flotte ros videre til Christoffer og resten af teamet.

Jeg sætter pris på din loyalitet, og at du deler din oplevelse :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har handlet hos Tavex flere gange

Servicen er altid hurtig, professionel og meget pålidelig.

En særlig tak til Christopher for den gode opfølgning og hjælpsomme service. Han er altid venlig, hurtig til at svare og sørger for, at hele processen forløber nemt og trygt.

Jeg kan klart anbefale Tavex til alle, der leder efter en seriøs og professionel virksomhed at handle med.

13 mars 2026

Hej Wael,

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse!
Det er en sand fornøjelse at læse din feedback ;-)

Jeg vil sørge for at videregive dine flotte ord til Christoffer.

Hurtig og effektiv rejsevalutaservice

Hurtig og effektiv rejsevalutaservice. No nonsense.

18 mars 2026

Hej Dariusz,

Dejligt at valutaen kom hurtigt frem :-)

Du ønskes en rigtig god dag og vi håber at kunne byde dig velkommen en anden gang.

trygt og sikkert.

hurtigt, havde min valuta Inden for tre dage.

9 mars 2026

Hej Preben,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at alt er forløbet, som det skulle, og at valutaen er kommet godt frem :-)

Vi ser frem til at betjene dig igen en anden gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionelt, venligt og kompetent team.

Hver gang jeg kontakter Tavex, uanset om det er for køb af sølv eller valuta, får jeg altid en professionel, venlig og kompetent behandling.
Jeg taler som regel med Amalie, eller Christoffer, og de yder begge en virkelig god og imødekommende kundeservice. Jeg kan helt bestemt anbefale Tavex!

11 mars 2026

Hej Pernille,

Mange tak for din virkelig fine 5-stjernede anmeldelse!

Det er fantastisk at læse, at du oplever teamet som professionelt, venligt og kompetent. Det er præcis den service, vi ønsker at give vores kunder.

Og dejligt at både Amalie og Christoffer har været gode til at hjælpe. Jeg vil sørge for at give din feedback direkte videre til dem :-)

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen.

Nemt og godt

Nemt og godt

6 mars 2026

Hej John,

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! :-)

Vi er utroligt glade for at høre, at du oplevede vores service som "Nemt og godt". Det er præcis sådan, det skal være.

Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Nem og hurtig bestilling og levering

Nem og hurtig bestilling og levering

11 mars 2026

Hej Maria,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det er dejligt, at alt forløb, som det skulle.

Vi ser frem til at betjene dig igen en anden god gang.

Professionelle

Jeres professionelle behandling af sagen.

26 februari 2026

Hej Bjarne,

Rigtig mange tak for rosen og de 5 stjerner – det betyder meget.

Du ønskes en rigtig god dag.

Highly recommended

Great expirience, helpfull staff and easy to navigate website. Customer support is also great.

10 mars 2026

Dear Lazar,

Thank you for your review and the 5 stars :-)

We are pleased to hear that you found our website easy to navigate and our staff helpful.
Providing professional customer support and a transparent digital platform are key priorities for us!

We look forward to serving you again :-)

Best regards,
The Tavex Team

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.