Tattoohermannos Omdömen

5. Klädbutik
  6. Tatuerings- och piercingstudio
  7. Ungdomsklädesbutik

Skrivet av företaget

Wie zijn wij  Tattoo Hermannos is De Tattoo met stijl shop van Limburg ,  Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke en originele ontwerpen die de persoonlijkheid van onze klanten weerspiegelen.  Dat geld voor onze tattoo's net als voor de kleren en accessoires. Tattoo's toegankelijk voor iedereen ook met een laag budget. Dat geld ook voor de designer kleding! afspraken zijn 24/7 mits plaats, tegen een vaste prijs dus niet tijdsgebonden!  We gebruiken alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat elke tattoo veilig en duurzaam is.  Ook voor beginnende artiesten hebben we de mogelijkheid tot verhuur van stoel en materialen voor een lage prijs want wij willen niet dat  opkomende kunstenaars met laag budget geen kans krijgen. Voor startende artiesten die het nog moeten leren hebben we ook opties en daarin zijn we ook heel flexibel. We werken nauw samen met onze klanten om hun ideeën tot leven te brengen, met aandacht voor detail en kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een custom tattoo, de mooiste designer en eigen ontworpen kleding  of een plek voor zelf te beginnen als artiest, bij Tattoo Hermannos ben je aan het juiste adres. Kom langs in de winkel of bezoek de webshop of boek gelijk een afspraak voor een nieuwe tattoo !

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Top ervaring bij Tattoo Hermannos

Top ervaring bij Tattoo Hermannos! Een tekst laten zetten en het resultaat is mooier dan verwacht. Strakke letters, scherpe lijnen en een hele fijne, professionele sfeer in de shop. Ze nemen echt de tijd voor je. Zeker niet de laatste keer dat ik hier kom!

29 augusti 2026

Super fijne ervaring!

Super fijne ervaring! Ik kon snel terecht en ben enorm blij met mijn tattoos. Ze zijn echt prachtig gezet! De shop heeft een leuke, gezellige sfeer en de tattoeerder is een echte topper. Ik kom hier zeker nog een keer terug. Echt een aanrader! 💪

7 juli 2026

Fijne tattoo ervaring

Vanuit zeeland/west brabant zag ik zijn ontwerpen online staan, meteen onder de indruk en een stuk hiervoor gereden en elke km was het waard!

Zijn ontwerpen zijn strak, neemt de tijd voor je en laat je je helemaal thuis voelen. Er heerst een ontspannen sfeer en je ziet dat hij weet waar hij mee bezig is.

Volgende afspraak staat al gepland!

8 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben ontzettend blij met mijn tattoo

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe tattoo! Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom en professioneel begeleid. De artiest nam de tijd om echt naar mijn ideeën te luisteren en dacht creatief mee om het ontwerp nóg beter te maken. De studio was schoon, hygiënisch en had een fijne, ontspannen sfeer.

Tijdens het zetten werd alles duidelijk uitgelegd en de tattoo is precies geworden zoals ik had gehoopt – zelfs nog mooier! De lijnen zijn strak, de details zijn perfect en de aftercare-uitleg was heel helder.

Kort gezegd: absolute aanrader. Ik kom hier zeker terug voor mijn volgende tattoo! 💯

26 november 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.