Lätt och smidigt sätt att få tag på lite hjälp, om man behöver. Har fått fixat: -Ny infart m stenplattor:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ -Renovering ytterdörr: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ -Rivning av attefallshus:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kundser... Se mer
Beställde en golvläggare från Taskrunner som aldrig la färdigt ett klickgolv i mitt kök! Nåväl har anmält detta till ARN! Notera att det inte går att nå dem via Tfn och de svarar inte via telefon... Se mer
Älskar denna appen, fått superbra hjälp härifrån. Så glad att det finns en förmedling som kan sätta mig i kontakt med personer som kan grejer som jag inte kan! Har byggt om kök, fått målat, slängt g... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
What do you need help with? We've got it! TaskRunner is an online platform that helps you outsource the tasks you don't have the time, tools or skills to do. In the TaskRunner platform you will be able to get diverse quotes by qualified Runners. You ...
Tegelbacken 4, 111 52, Stockholm, Sverige
- taskrunner.se
Upphängning Rullgardin
Beställde upphängning av en IKEA rullgardin. En timma efter upphängningen rasade den i golvet och gick sönder. Tog sedan över 2 månader innan TaskRunner gick med på att ersätta mig genom att skicka en ny runner för att installera en ny gardin. Nya killen kommer till mig utan gardin (trots att det var bestämt att han skulle ha en med sig). När han kommer tillbaka efter flera timmar gjorde han sönder min taklampa under tiden som installationen pågick. I slutändan blev jag fullt ersatt för skadorna och allt gick bra men ett ärende som skulle ta 30 minuter tog över två månader och jag har behövt lägga säkert 6-7 timmar på det (tid som jag inte ersatts för). Kommer inte använda detta företaget igen.
Fick hjälp med häckklippning
Fick hjälp med häckklippning. Bra och välgjort jobb inom utsatt tid och till ett bra pris.
Kaklet sprack
Kom 2 hantverkare som skulle fixa badrummet åt mig. Så sjukt mycket slarvfel och ett MEGA fel. Satte glasskivan upp och ner, tog inte bort skyddsplasten innan dom fogade över det, handfatet droppade när dom lämnat och sist men inte minst så sprack kaklet när dom skruvade upp badrumsskåpet. Har pratat med en vän till familjen som är hantverkare som sa tydligt att sånt ska inte hända men hantverkarna påstår att det "inte var deras fel". Försökt kontakta taskrunner med detta men står att dom ska svara inom 2h men tagit en vecka nu. Aldrig igen.
Använd INTE…
Använd INTE personen tog bort annonsen efter bekräftat allt. Har betalat och kommer bli förbannad om jag inte får pengarna tillbaka
Förstörde min vägg
Vad ni än gör använd er inte av denna tjänst. Jag skulle få hjälp med upphängning av fyra hyllor och runnen, som dök upp 3 timmar sent mätte fel 2 gånger vilket resulterade i 10 stora hål som han bara lämnade kvar. En hylla hänger väldigt snett vilket han skyllde på att jag köpt billiga hyllor och ”man får det man betalar för”. Han lämnade handavtryck över hela väggen och markerade allt med bläckpenna. Nu en vecka senare har jag trots flera försök inte fått svar av någon på supporten. Jag har fortfarande 10 hål och flera pennmärken på min nymålade vägg och sneda hyllor. Är faktiskt helt knäckt.
Snabb och pålitlig hjälp
Jag anlitade en Runner för ett job att slänga en gammal säng. Han kom punktligt och bar ut sängen men slängde den inte pga missförstånd. TaskRunners kundtjänst var mycket hjälpsam ordnade snabbt med någon annan som slängde sängen direkt! Kan verkligen rekommenderas!
Fungerar uselt
Fungerar uselt. Många oseriösa som tar uppdrag de inte kan genomföra manipulerar sig igenom, markera som utfört o som de godkänner utbetalning på o man får ej pengar tillbaka. De läggs inga bud utan de vill se först, vilket är förståeligt, men ej tillåtet. Skyhöga bud om det läggs några på ifrån ett par tusen kr i timmen för minsta okvalifiserade jobb. Frågar man varför och vad som ingår i flera tusen kronor i timmen blir man bannad...
Bra, lättanvänd sajt som förenklar vardagen!
Jag hade bra nytta av sajten för att få hjälp med trädgårdsarbete.
Lätt och smidigt!
Lätt och smidigt sätt att få tag på lite hjälp, om man behöver.
Har fått fixat:
-Ny infart m stenplattor:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-Renovering ytterdörr: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-Rivning av attefallshus:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kundservice lyssnar och reagerar om du klagar på en ut av deras Runners. I alla fall Martin från kundtjänsten är kanon.
Hemskt!
Hemskt! Första gången vi fick något gjort på task runner OCH det kommer att vara det sista! Oproffsig och dålig kundsupport. Vi blev lurade på stora pengar (ca 3000!) gällande installation av liten element. Skumma människor de tar in som runners.
Akta er när ni beställer tjänster här, speciellt för Ajman JAD.
Han är ingen rutinerad VVSare som han påstår han är.
Vi anlitade en rörläggeri firma senare för att fixa det han kunde inte utföra. De har kunnat installera elementet på 2 timmar utan problem för samma pris. De hittade ingenting av de fel som Ajman JAD klagade på om rör systemet i huset.
Taskrunnern lyckades inte komma
Taskrunnern lyckades inte komma. Det var alla möjliga bortförklaringar och sen hade han inte tid. Gick inte att göra recension på runnern efter att han hade tagit bort beställningen
Använde Taskrunner för att hjälpa till med att tömma ett dödsbo
Använde Taskrunner för att hjälpa till med att tömma min svärmors dödsbo. Till vår fasa hittades hennes fina saker slängda i ett dike istället. Vi blev kontaktats av någon som hittade sakerna och hotades med att polisanmälas för miljöbrott. Taskrunner tog väldigt lite ansvar för detta, han som utförde det beklagade men betalade inte ens tillbaka avgiften trots att han lovat. Han fuskade en inbetalning som aldrig kom. Vi är oerhört besvikna på Taskrunner och att de inte tar ansvar för vilka som anlitas. Om ni ska anlita Taskrunner för att slänga skräp eller forsla bort till välgörande ändamål, försäkra er då om att det verkligen hamna där.
Oseriöst och oprofessionellt företag
Fick ett massutskick-sms från Taskrunner med svammel om "extremvänstern" där ägaren av företaget tiggde om positiva omdömen på Google.
1. Oseriöst att försöka manipulera omdömesystemet på det sättet.
2. Har raderat mitt konto så GDPR är tydligen inte så viktigt.
Personen jag anlitade via Taskrunner hade en ytterligare person med sig. Medhjälparen talade inte svenska och verkade allmänt livrädd. Fick en väldigt dålig känsla av situationen och gissar att medhjälparen inte fick många kronor trots att han fick slita.Eftersom Taskrunner inte tar något slags ansvar öppnar det för den typen av arbetsförhållanden.
Extremt oseriöst att radera negativa omdömen på Google och samtidigt göra massutskick och be om positiva omdömen.Bra jobbat, det fick motsatt effekt.
Rekommenderar!
Får alltid hjälp i tid, bra service på plats och enkelt att orientera sig i appen!

Taskrunner förenklar min vardag
Taskrunner gör det enkelt att hitta rätt hjälp för saker som gör vardagen enklare. Jag har fått hjälp med allt från att skura altanen till att laga rost på bilen. Rekommenderas!

Snabb hjälp
Fick många svar omgående på min förfrågan. Jobbet löst mycket snabbt.

Svar från TaskRunner
Tilltvingat omdöme och ber om pengar vid sidan om.
Jobbigt när den grupp av män som utfört arbetet mer eller mindre tvingar mig att ge dem gott betyg medan de står runt mig. De vill också ha dricks via Swish för att de inte är nöjda med det pris för tjänsten som de själva satt. Har inte använt igen...
Påmindes pga av att Taskrunner skickar sms och ber om review här på Trustpilot.
Inget fel på appen, men verkar inte screena de som utför tjänster.

Inbärning av löpband
Använt Taskrunner för att bära upp ett tungt löpband. Allt funkade perfekt. Kom i tid och utförde jobbet galant!

Skickar mycket SMS spam
Skickar mycket SMS spam. Varning om du signar upp. Även upplevt att Tiptapp är mycket bättre överlag.

Svar från TaskRunner
Har bara anlitat Taskrunner en gång men…
Har bara anlitat Taskrunner en gång men funkade klockrent. Blev upphämtad vid butik, hämtade produkten, blev körd hem och grejerna uppsatta på väggen av supertrevlig och noggrann runner som hade alla verktyg med sig.
Kommer definitivt att använda Taskrunner fler ggr.