Tapijtcentrum Nederland - Oss Omdömen 81

4,3

Frankenweg 19-23, 5349 AP Oss, Noord-Brabant, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

In januari 2023 laminaat met ondertapijt besteld voor bovenverdieping. Door omstandigheden de laatste kamer pas in Juli gestart met leggen. Na start leggen ondertapijt bleek een tekort voor 6 m2. Tapi... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Vriendelijke en kundige medewerkers, van de showroom naar de meneer die kwam inmeten tot aan de heren die de gordijnen en de rails kwamen ophangen, die gevraagd en ongevraagd mee hebben gedacht om tot... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Tapijt in halletje keurig gelegd. Tijdens aankoop en inmeten kregen we goed adviezen hoe we een luik toch bereikbaar konden houden en hoe er aangesloten kon worden op bestaand tapijt

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Besluiteloos! Welk rond vloerkleed wil ik? Eindeloos zoeken op internet…. tot ik bij Tapijtcentrum Nederland in Oss binnenstapte en advies kreeg van Teun Brands! Thuis controleren of dit wel bij de r... Se mer

Företagsinformation

6. Fönsterbehandling

Om Tapijtcentrum Nederland - Oss

Skrivet av företaget

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Vinyl

Er is Vinyl gelegd in berging en keuken , berging verlijmd , keuken los , keuken lag bij de deur niet netjes strak , maar dat zag ik pas toen de leggers weg waren , heb gebeld en er is meteen een afspraak gemaakt om te herstellen en Mike en Mike kwamen vanmorgen en hebben super mooi herstelt echte toppers ,De service is dus heel erg goed en de keukenvloer is nu prachtig , Dankjewel !

19 maj 2026

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Oss

Wat fijn om te horen dat we de situatie naar tevredenheid hebben kunnen oplossen en dat de keukenvloer prachtig is. Dank u wel voor de mooie woorden!

Tevredenheid troef!

Prima! Deskundig zeer vriendelijk personeel. Tapijt keurig gelegd!

6 maj 2026

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Oss

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons personeel en het tapijt! Wij wensen u veel plezier toe van het tapijt in uw woning. Graag tot ziens!

Advies

Goed advies denken mee voor kleur

13 april 2026

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Oss

Geweldig dat we u goed hebben kunnen adviseren over kleur. Bedankt!

Vriendelijke man..kreeg goede…

Vriendelijke man..kreeg goede service.voor mijn gordijnhaakjes..mooie .open heldere winkel

15 april 2026
Omdöme utan inbjudan

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Oss

Susanne, wat prettig om te lezen dat u de service als prettig heeft ervaren en dat onze winkel u aanspreekt. We zien u graag nog eens terug.

Vakmanschap

Service goed. Van tevoren goede afspraken gemaakt. Prima vakman die onze trap heeft bekleed met laminaat.

8 april 2026

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Oss

Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat de gemaakte afspraken duidelijk waren en dat u tevreden bent over de uitvoering van de traprenovatie. We wensen u veel plezier met uw vernieuwde trap!

prima ervaring

in de winkel zijn we goed geholpen bij keuze van wat op de vloer te leggen.

12 mars 2026

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Oss

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het is mooi om te horen dat u in de winkel zo prettig bent begeleid bij het kiezen van de juiste vloer. We vinden het belangrijk dat klanten duidelijke en passende adviezen krijgen, en het is fijn dat dit bij u zo is overgekomen. Uw reactie waarderen we enorm.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ze waren heel netjes en beleeft en…

Ze waren heel netjes en beleeft en hadden kennis van zaken.

16 mars 2026

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Oss

Wat fijn dat u onze medewerkers als netjes, beleefd en deskundig heeft ervaren! Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Tapijt in halletje keurig gelegd.

Tapijt in halletje keurig gelegd.

4 februari 2026

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Oss

Fijn dat het tapijt in de hal naar wens is gelegd. We zijn blij dat onze adviezen over het luik en de aansluiting op het bestaande tapijt goed van pas kwamen. Bedankt voor de positieve terugkoppeling!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Degene die het hier heeft opgemeten…Super goed

Degene die het hier heeft opgemeten deed dat heel vakkundig een super aardige man wij zijn zeer tevreden hoe het is afgehandeld

8 december 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Oss

Hartelijk dank voor uw mooie review. Goed om te horen dat het inmeten zo vakkundig is uitgevoerd en dat u onze medewerker als zeer prettig heeft ervaren. We zijn blij dat u tevreden bent over de afhandeling en waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg goede service door verkoper

Erg goede service door verkoper. Dacht goed mee en was erg behulpzaam. Ook het opmeten en plaatsen verliep prettig. Zijn erg blij met de gordijnen. Komen graag weer terug.

5 december 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Oss

Wat fijn dat u zo tevreden bent met de service, het opmeten en de plaatsing van de gordijnen! We zijn blij te horen dat u graag weer terugkomt. Dank voor uw review.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

De gordijnen waren te kort

De gordijnen waren te kort. De gene die heeft ingemeten deed dit met een rol maat. Toen ze de gordijnen kwamen hangen is er nog nagemeten met een electrisch afstand meter. Daaruit bleek dat de gordijnen minimaal 1 cm langer moesten. Dit is genoteerd maar helaas nog niets gehoord.

19 november 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Oss

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons dat de gordijnen bij het plaatsen te kort bleken te zijn, dat hoort uiteraard niet te gebeuren. Fijn dat dit tijdens de montage direct is nagemeten en genoteerd.
We willen u graag laten weten dat de nieuwe vitrages inmiddels in productie zijn. Zodra ze gereed zijn, nemen we direct contact met u op om een passende aflever- en montageafspraak te maken. Onze excuses voor de vertraging en het ongemak dat hierdoor is ontstaan.
Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan staan we natuurlijk graag voor u klaar.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Tapijt is slecht gelegd op de trap en…

Tapijt is slecht gelegd op de trap en overloop en de gang ,het tapijt is verlijmd laat overal los lijmresten op de muur ik dacht een goed bedrijf het wel netjes kon maken het was duur tapijt maar slecht gelegd nee MIJ NOOIT MEER DIT BEDRIJF ben zeer ontevreden over Tapijtcentrum Nederland

15 oktober 2025

Beste Jos,
Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat jammer om te horen dat het leggen van het tapijt op de trap, overloop en gang niet naar wens is verlopen. Dat is uiteraard absoluut niet de kwaliteit die u van Tapijtcentrum Nederland mag verwachten.
We willen dit graag zo voor u oplossen. Wij nemen op korte termijn contact met u op, zodat we een afspraak kunnen maken om de situatie te bekijken en te herstellen. Ook de lijmresten op de muur en het loslatende tapijt nemen we uiteraard mee in de beoordeling.
Onze excuses voor het ongemak. We hopen dat we dit samen op een goede manier kunnen herstellen, zodat u uiteindelijk wél tevreden bent met het resultaat.

Kreukels

Er is niet echt iets mis gegaan, maar het viel me tegen dat het glasgordijn niet meteen kreukvrij hing. Ik vroeg tijdens het ophangen of die persoon deze kreukels er uit ging stomen. Volgens hem zouden ze er na 3 weken uit moeten zijn. We zijn nu pas een week verder, maar zie nog geen verschil. Ik zal het nog afwachten, maar ze hangen er nu dus niet mooi bij. Bij mijn vorige glasgordijnen (van een concurrent) werden ze meteen gladgestoomd.
Mijn advies is dus: zorg ervoor dat het meteen netjes hangt en laat de klant niet 3 weken met gekreukte gordijnen zitten voordat er eventueel actie ondernomen gaat worden.

22 oktober 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Oss

Bedankt voor uw review en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We begrijpen dat het teleurstellend is als de glasgordijnen niet direct mooi kreukvrij hangen. Bij het transport en ophangen kunnen er inderdaad kreuken in de stof ontstaan. Deze verdwijnen meestal vanzelf na verloop van tijd, zeker wanneer de gordijnen enige weken hangen. Mochten de kreuken over 2 weken niet weggetrokken zijn, dan kunt u zeker contact met ons opnemen. Wij zullen de glasgordijnen dan komen stomen.

We vinden het jammer dat dit niet duidelijk genoeg is toegelicht tijdens de montage. Uw feedback helpt ons om onze communicatie hierover te verbeteren en onze service verder te optimaliseren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

prijs in verhouding met kwaliteit

goede communicatie, afspraken nakomen, tapijt keurig gelegd door een vakman, normale prijs betaald

13 oktober 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Oss

Wat fijn dat de communicatie goed was en de afspraken zijn nagekomen. We zijn blij dat onze collega het tapijt op uw trap netjes heeft gelegd.

Uitstraling!

Kwaliteit geleverd!Vriendelijk personeel! Netjes gemonteerd!

8 oktober 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Oss

Bedankt voor de 5-sterren, Annet! Veel woonplezier gewenst met de nieuwe duettes.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De 2 heren stoffeerders waren netjes en…

De 2 heren stoffeerders waren netjes en zeer professioneel de vloerbedekking ligt er weer mooi en strak bij.

17 september 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Oss

Wat fijn dat de stoffeerders zo professioneel waren en de vloerbedekking mooi en strak ligt! Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling, we waarderen dat zeer.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Bijna 4 maanden tot alles klaar was

Bijna 4 maanden tot alles klaar was; ingewikkelde proces van afspraken. Duur

16 september 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Oss

Het spijt ons te horen dat het proces niet aan de verwachting voldeed. We zullen dit zeker intern bespreken. Bedankt voor uw feedback.

Top service

We twijfelde tussen 2 vloerkleden. Het was voor de verkoper geen enkel probleem om met de 2 kleden thuis langs te komen, om te kijken wat het beste staat bij de bank. Dit was een top service!

28 augusti 2025
Omdöme utan inbjudan

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Oss

Wat fijn dat we u zo goed van dienst konden zijn bij de keuze van uw vloerkleed! Veel woonplezier gewenst.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.