Företaget har svarat
Persoonlijk ben ik erg gericht op service en hospitality, bij vestiging Maastricht waren deze beide uitmuntend! Ik wordt zelden verrast, maar hier kom ik zeker terug!! Aanrader mocht je ECHT advies... Se mer
Företaget har svarat
Goed advies in de winkel. Karpetten werden zoals afgesproken netjes op tijd geleverd. Een half uur voor levering een telefoontje "wij komen eraan" 👍
Företaget har svarat
ondervloer was vergeten. Bellen met de planning leverde slecht resultaat op: vertraging. Uw medewerkers hebben vervolgens gebeld naar een vestiging in de buurt. Daar konden ze de ondervloer gaan halen... Se mer
Skrivet av företaget
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Punterweg 46, 6222 NW, Maastricht, Limburg, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Medewerker snapte wat we wilden.
Snel keuze gemaakt

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
Uitstekende aflevering ,uit eigen beweging heel hulpvaardig. Mooi product .ook in de winkel alles heel relaxt.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
Na een eerste bezoek aan tapijtcentrum Nederland hadden wij een idee wat voor vloerbedekking en gordijnen wij wilden hebben mede door de vriendelijke medewerker. Nadat wij vloerbedekking hadden besteld, hebben wij meerdere malen filialen van tapijtcentrum bezocht om kwalitatief goede bijpassende gordijen te kopen. Ook hierbij werden wij vriendelijk en proffessioneel geholpen. Het inmeten en leggen van de vloerbedekking ging ook prima.
Over paar weken komen de gordijnen. We kijken er naar uit

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
Goed advies in de winkel.
Karpetten werden zoals afgesproken netjes op tijd geleverd.
Een half uur voor levering een telefoontje "wij komen eraan" 👍

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
goed meegeholpen om goedkope, mooie gordijnen uit te kiezen in de winkel zonder opdringerigheid.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
Bij de aankoop kreeg ik goed advies, daarna kwamen ze thuis opmeten en volgens afspraak werd ook geleverd.
Zeer vriendelijk personeel.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
Ondanks uitloop op ander werk toch nog erg laat in de middag gekomen.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
Aardige verkoper thuis geweest, goede levering, snel geplaatst

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
Aanrader mocht je ECHT advies nodig hebben!

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
lange wachttijd voor reparatie was ruim 4 weken; bij levering miste ik een onderdeel; de mtc-locatie is wat moeilijk telefonisch bereikbaar

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
vriendelijke en behulpzame benadering in winkel,
monteur uiterst bekwaam en behulpzaam (ook met het opruimen)

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
Goed advies, snelle levering en goede en nette montage. Super blij met nieuwe raambekleding👍

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
vakkundige medewerkers zowel in de verkoop als de montage. Alles ging volgens afspraak. Is de 3e x dat wij via Tapijtcentrum stoffering hebben aangeschaft en alle keren was het top service.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
Vriendelijk en behulpzaam geholpen in de winkel . Het resultaat is prachtig en ik kom zeker terug

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
Superfijne winkel. Nooit (te) druk waardoor je altijd de volle aandacht krijgt zonder dat het opdringerig is. Altijd goed advies. Wij komen steeds weer terug en zijn ook steeds tevreden.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Maastricht
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.