Super blij met het eindresultaat! De communicatie verliep prettig, de aflevering en plaatsing zijn echt vakwerk en we zijn heel tevreden met de gekozen vloerbedekking. Het enige minpuntje was dat de l... Se mer

Företaget har svarat
Diegene die het kwam leggen was zeer vriendelijk en vakbekwaam. Er zou een ondervloer gelegd worden die hij niet bij had daarop reed de persoon terug naar het magazijn zonder gemopper. Kortom een zeer... Se mer
Företaget har svarat
Paar weken terug onze vloerbedekking gelegd , kon gelukkig in twee fases ! Echt super netjes gelegd , netjes opgeruimd en super gasten , donderdag en vrijdag nieuwe trap renovatie , wat een top gast ,... Se mer
Företaget har svarat
Nette goede service. Nadat de plissés niet pasten heeft de man van Tapijtcentrum Nederland uit Den Bosch mee gedacht over een oplossing. Ook de man die geweest is de gordijnen op te hangen was zeer co... Se mer
Skrivet av företaget
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Tinnegieterstraat 34-36, 5232 BM, s-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederländerna

Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Lotte is een hele kundige adviseuse met verfrissende en leuke ideeën. Ik beveel haar van harte aan.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Wij kregen informatie op maat. Afspraken mbt opnemen en levering voor 100% goed geregeld. Installatie correct en deskundig. Dank.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Alles netjes volgens afspraak verlopen. En keurig werk verricht.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Fijn contact met Raymond in de showroom Den Bosch. Vriendelijke monteurs, die afstemmen over voorkeuren/wensen en goed werk leveren. Enige kleine tip is dat afval opgeruimd/meegenomen mag worden.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Lotte heeft ons ontzettend goed geholpen.
We hebben recent een huis gekocht. We willen onze huidige vloer daar herleggen, maar hadden hiervoor extra nodig. Helaas wordt de vloer niet meer geproduceerd. Ze heeft ons geholpen om aanvulling te vinden met een nagenoeg identieke vloer. Ook heeft ze geholpen om plinten te vinden die passen bij een vloer die al in het huis lag, die wij op een andere verdieping gaan leggen dan waar het nu ligt. Al met al een topservice.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Uitstekende service en bekwame mensen. Prettig in omgang waardoor je snel tot zaken kan komen.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Fijn geholpen in de winkel, goed overleg met hoofdkantoor ivm plaatsing

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Super goed en grondig geholpen door een hele aardige verkoper. Heel tevreden weggegaan!

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Goed en vriendelijk geholpen in de winkel!

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Vriendelijk ontvangst en een leuke verkoper die ons heel goed te woord stond en naar onze wensen luisterde. Na wat tips van hem was de deal snel beklonken. Goede communicatie over prijs, levertijd en dingen vooraf te doen door onszelf. De monteur van Tapijtcentrum was een professionele man die zijn werkzaamheden keurig heeft uitgevoerd. Overige restmateriaal netjes meegenomen. Een aanrader wat mij betreft.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Fijne verkoop medewerkers, wordt fijn geholpen en doen net een stapje meer om aan al je wensen te kunnen voldoen. Super 👍
Aflevering. Alles netjes gelegd en afgewerkt. Super blij mee.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Super goed geholpen door Lotte in Den Bosch met onze trapbekleding. Zij begreep waar wij voor wilden gaan. Opmeten en plaatsen van bekleding kon snel en is heel netjes gedaan. Veel dank!

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Wij zijn zeer tevreden en goed geholpen door Michel in een mooie winkel. Ook het leggen van de pvc visgraat is erg mooi en strak gelegd door ervaren stoffeerders. Ook de vitrage is keurig en vakkundig opgehangen. We hebben waar voor ons geld gekregen. Wij raden iedereen deze winkel aan.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Afspraken nagekomen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vaklui die de trap en boven etage hebben gestofferd.

Prima communicatie vooraf.
De dag van tapijtleggen verliep alles vlot en vlgs plan. De stoffeerders waren vriendelijk, correct en kundig!! Netjes opgeruimd maar toch geen 5 sterren want op een order van dik €10.000,00 had ik wel verwacht dat ze als service zouden stofzuigen. Maar ondanks dat, zeer tevreden!

Komen afspraken na. Duidelijkheid
Vloer is netjes gelegd
Ruimen netjes op na de werkzaamheden.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Personeel vestiging denbosch
Denkt met je mee !

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
vriendelijk personeel, en duidelijk kennis van zaken,
stoffeerders werken netjes en weten wat ze doen.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Prima ervaring, goed geholpen in de winkel, goed op de hoogte gebracht over de voortgang en uiteindelijk op een goede en snelle manier gemonteerd. Kwaliteit van de vouwgordijnen is prima.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Ze nemen de tijd voor je,goede uitleg. Zijn vriendelijk en komen de afspraken netjes na.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.