Super blij met het eindresultaat! De communicatie verliep prettig, de aflevering en plaatsing zijn echt vakwerk en we zijn heel tevreden met de gekozen vloerbedekking. Het enige minpuntje was dat de l... Se mer

Företaget har svarat
Paar weken terug onze vloerbedekking gelegd , kon gelukkig in twee fases ! Echt super netjes gelegd , netjes opgeruimd en super gasten , donderdag en vrijdag nieuwe trap renovatie , wat een top gast ,... Se mer
Företaget har svarat
In de winkel was de verkoper erg vriendelijk behulpzaam en meedenkend. Ook een goede service om dingen net anders te doen dan gebruikelijk maar wat ons beter uitkwam. Later bij het afleveren en hangen... Se mer
Företaget har svarat
Nette goede service. Nadat de plissés niet pasten heeft de man van Tapijtcentrum Nederland uit Den Bosch mee gedacht over een oplossing. Ook de man die geweest is de gordijnen op te hangen was zeer co... Se mer
Skrivet av företaget
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Tinnegieterstraat 34-36, 5232 BM, s-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederländerna

Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ze denken heel graag met de klant mee. de service is top ze meten alles op en als klaar is hangen ze het helemaal op bij jou thuis.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Topbedrijf!!! Wij kunnen iedereen Tapijtcentrum Nederland Den Bosch aanbevelen. Onze trap bleek een lastige trap om te bekleden maar topper Theo heeft er een plaatje van gemaakt.
Super bedankt!!!

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Heel netjes en vakkundig gelegd
Erg vriendelijke jongens
Ook bij de inmeten ging het gemoedelijk
Ook daar een vriendelijke leuke vent

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Deze week bij mij vinyl gelegd op drie slaapkamers Betonlook/ Basalt en ik ben zeer tevreden. Super mooi gelegd door aardige/ snelle leggers. Helemaal top.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
We laten de vloeren op onze bovenverdieping egaliseren en bekleden met pvc. Dit alles gebeurd in 4 fases en kan alleen een beoordeling geven over fase 1, die is goed verlopen. Vaklui werken netjes en geven goed advies. Wel opletten met het betalen van de factuur als je het project in fases wil laten doen. Heb zelf contact opgenomen met tcn Den Bosch en meegerekend over de gefaseerde betaling, dit liep eerst niet helemaal volgens afspraak.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Alles op tijd en volgens afspraak. Goed en vakkundig geholpen in het filiaal, waardoor wij snel zaken konden doen. Snelle afhandeling v.w.b. inmeten en leggen. Keurig en vakkundig personeel.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Dhr. Kleinjan was goed in het meedenken voor de verhuizing naar een nieuwe woning. We hebben een goede aankoop gedaan en gezellige tijd gehad.
Op naar een mooi huis

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Goed advies ,meedenkend ,vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Wij zijn goed geadviseerd over het product en correct behandeld. Niet opdringerig maar deskundig. Een aanrader, oordeel zelf.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Door een gevalletje waterschade was er vocht in de ondervloer getrokken, wat schimmel tot gevolg had. Gelukkig was het maar een klein stukje. Gezien onze vloer door TCN gelegd was ben ik naar het filiaal in Den Bosch gegaan, waar we in 2016 de vloer gekocht hadden.
De verkoper in kwestie wist dat hij tijdens het opruimen van het magazijn een paar losse plaatjes tegen was gekomen. Deze mocht ik kosteloos meenemen. Top service!!! Zelfs na 8 jaar na aanschaf van onze vloer. Destijds ook goede ervaringen gehad met TCN. Zou er zeker weer naar toe gaan wanneer ik een vloer nodig heb.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Uw medewerker was zeer netjes en beleefd, werkte snel en vakkundig. heeft prima werk geleverd. Top!

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Super meegedacht bij een vloer die met spoed nodig was. En heerlijke cappuccino 😉!

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding, goed direct contact met de afdeling planning over het leggen van de vloerbedekking.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Vriendelijk, attent, normaal, denkt mee , gewoon vriendelijk, normaal en dus goed

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Goede service in de winkel en N de tapijtlegger heeft alles zeer netjes gedaan

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Snel, compleet en vriendelijk zijn de kernwoorden die ik wil geven over de geleverde service. Wij zijn zeer tevreden.

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.