Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn Omdömen 139

4,5

Molenstraat-Centrum 255, 7311 XH Apeldoorn, Gelderland, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Tot twee keer toe onze gordijnen niet geleverd werd als oplossing werd gezegd hang de gordijnen van beneden maar boven tijdelijk maar dat paste helemaal.niet zeer jammer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ruben Verschuren geeft mij ontzettend goed tewoord gestaan. Hij was vriendelijk, duidelijk, en uitermate behulpzaam. Mijn huidige verhuizing is enigzins een nachtmerrie geworden, voornamelijk wat betr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Afgelopen week waren we bij Tapijtcentrum Apeldoorn om te oriënteren voor trapbekleding. In de winkel zijn we geholpen door een kundige en vriendelijke verkoper. Na een lekkere kop koffie en goed advi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vriendelijk geholpen elke keer weer in de winkel. Mooi prijs voor de laminaat vloer. Vorig jaar 1e verdieping laten doen nu de zolder. Alles geleverd zoals afgesproken en bij deze uitgekozen vloer en... Se mer

Företagsinformation

6. Fönsterbehandling

Om Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Skrivet av företaget

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Tot twee keer toe onze gordijnen niet…

29 april 2026

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Bedankt voor uw feedback. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Wij nemen uw opmerking mee om onze organisatie verder te verbeteren. Wij nemen contact met u op, zodra de gordijnen binnen zijn.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alles verliep volgens afspraak en we…

Alles verliep volgens afspraak en we zijn vriendelijk geholpen!
Prijs/kwaliteit verhouding is goed!
Bedankt

3 april 2026

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Wat fijn om te horen dat alles volgens afspraak verliep en dat onze hulp prettig was. We zijn blij dat de prijs/kwaliteit verhouding goed is bevallen. Dank!

Goed geholpen in winkel

Goed geholpen in winkel, afspraken nagekomen en monteur erg netjes gewerkt

11 februari 2026

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Fijn om te horen dat we u goed hebben geholpen en de monteur netjes heeft gewerkt. Dank voor uw positieve feedback!

Goed bedrijf

Goed bedrijf
Duidelijk
Goede services

21 januari 2026

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Mooi om te horen dat alles duidelijk was en dat u onze service waardeert. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer!

Prima service

Prima service, ik voelde mij thuis en op mijn gemak met de hulp bij het uitzoeken van alle stoffering.

26 november 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen helpen bij het uitzoeken van het tapijt en dat u zich op uw gemak voelde. Dank u wel voor de mooie woorden!

Vriendelijke service

Snelle levering, goede montage en vriendelijke service

5 november 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Wat fijn dat onze snelle levering, goede montage en vriendelijke service u bevallen zijn! We wensen u veel plezier toe van uw duettes en inbetweens.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onze trap was aan verandering toe

Onze trap was aan verandering toe. Bij dit bedrijf konden we keuze maken uit verschillende mogelijkheden. Wij waren echt weg van een prachtige traploper die bij een jaren 30 woning hoort.Dit is echt een fantastische trap geworden en danken de vakman voor het prachtige resultaat.

18 september 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

We zijn blij te horen dat het resultaat prachtig is geworden en dat de vakman goed werk heeft geleverd. Bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen in ons. Veel woonplezier met de traploper gewenst!

Het is ons goed bevallen

Het is ons goed bevallen
De inbetweens zijn prachtig en hangen perfect
Wij zijn er blij mee

22 oktober 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Wat fijn dat de inbetweens zo goed bevallen en perfect hangen! We zijn erg blij met uw positieve feedback en dank voor uw review. Veel woonplezier met uw inbetweens gewenst!

Raambekleding past perfect

Raambekleding past perfect. Alles prachtig geinstalleerd en schoon opgeleverd.

13 oktober 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Wat fijn dat de jaloezieën perfect passen en de installatie zo goed is verlopen! Dank u wel voor uw positieve terugkoppeling.

Gewoon goed 👍

Van service tot montage helemaal goed.
Superblij met het resultaat.

9 september 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Wat goed om te lezen dat u zo blij bent met het resultaat van het gelegde tapijt op uw 2 trappen! Veel woonplezier gewenst.

Super Tevreden

Ik heb vinyl laten leggen door Tapijtcentrum Nederland en ben er zeer tevreden mee. Vriendelijke vakmensen die echt hun best doen om het er mooi uit te laten zien. Houtmotief mooi recht en het motief sluit in de verschillende kamers op elkaar aan, echt vakwerk.

1 oktober 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Wat fijn dat u zo tevreden bent met het gelegde vinyl! We zijn blij te horen dat onze vakmensen hun best hebben gedaan en dat het houtmotief mooi aansluit. Dank voor uw positieve feedback.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tapijtcentrum in Apeldoorn heeft ons…

Tapijtcentrum in Apeldoorn heeft ons heel goed geholpen en we konden zelfs privé schoppen van 18.00 tot 19.30 uur. Super goede service.

23 september 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Zita, wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de service die je hebt gekregen in ons filiaal in Apeldoorn! We hopen dat je wat leuks uit hebt kunnen zoeken en wensen je alvast veel woonplezier toe van je aankoop.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede advisering in de winkel

Goede advisering in de winkel. De werklui werken snel en netjes.
Ik kon mijn sleutel inleveren bij de winkel zodat de mannen aan het werk konden en alles was in een dag gedaan.
Het resultaat is echt prachtig.

17 september 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Wat geweldig om te horen dat de advisering en het werk zo goed zijn bevallen! We zijn blij dat alles vlot en netjes is verlopen en dat u tevreden bent met het resultaat. Veel woonplezier met de beklede trappen!

Was wel goed gelegd

Was wel goed gelegd, alleen jammer dat bij het aanleggen van de ondervloer, er vlekken zijn achtergebleven bij de deur, en op de drempel. Het zou fijner geweest zijn, als het meteen was weggehaald, omdat we nu moeten gaan kijken hoe we het moeten weghalen.

10 september 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Fijn om te horen dat u tevreden bent over het leggen van de vloer. Tegelijkertijd spijt het ons dat er bij het aanbrengen van de ondervloer vlekken zijn achtergebleven bij de deur en op de drempel. Dat is uiteraard niet de bedoeling, mocht u hierover nog vragen hebben of wilt u dit bespreken kan u ons altijd contacteren. Veel woonplezier met uw vloer gewenst.

We zijn super tevreden.

We zijn super tevreden.

1 september 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Wat fijn dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat u zo tevreden bent met uw traprenovatie. Veel woonplezier!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Er is goed ingemeten en voor zijn we…

Er is goed ingemeten en voor zijn we ook prima geholpen in de winkel, bij het uitzoeken van de stof.

15 augusti 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Fijn om te horen dat het inmeten goed is verlopen en dat we je goed hebben kunnen helpen bij het uitzoeken van de stof. Veel woonplezier gewenst met de nieuwe vitrage in de woonkamer!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Vriendelijke medewerkers en kundig…

Vriendelijke medewerkers en kundig gedaan11

12 augusti 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Hartelijk bedankt voor uw 4-sterren review! Veel woonplezier gewenst met uw nieuw beklede trap en overloop.

Aanbevolen!

Bijzonder goede ervaring met dit bedrijf. Vriendelijk, betrouwbaar en een goede service. Aanbevolen!

7 augusti 2025

Svar från Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Wat geweldig om zo’n positieve ervaring te horen! Bedankt voor je vriendelijke woorden over onze service en betrouwbaarheid. We waarderen je aanbeveling enorm!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.