Banner for Tanzania Specialist

3. Rundturer

Om Tanzania Specialist

Skrivet av företaget

NY PÅ TRUSTPILOT !

Tanzania Specialist ble grunnlagt i 2015 av den nederlandske entreprenøren Robbin Meulemans og den tanzanianske guiden og entreprenøren Epimark Bernard.

Vi er din guide til Tanzanias underverker

Vi tilbyr skreddersydde privatreiser i Tanzania, der våre erfarne safari- og reiseguider gir deg unike opplevelser du vil huske resten av livet.

Tanzania er en av verdens beste safaridestinasjoner og har utrolig mye å by på. Du kan dra på en fantastisk safari, oppleve en rundreise, og avslutte med å slappe av på noen av verdens vakreste strender på Zanzibar. Eller kanskje du alltid har drømt om å bestige Kilimanjaro?

Ta kontakt med våre eksperter. Det er en grunn til at vi heter Tanzania Specialist!

Karibu Tanzania, vi ses snart i Afrika!

Kontaktuppgifter

Promotion box for Tanzania Specialist

La oss planlegge drømmereisen din!

Skreddersydde reiser av Tanzania-eksperter – vi hjelper deg gjerne!

Bra

6 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

6 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det har vært en veldig god opplevelse å…

Det har vært en veldig god opplevelse å planlegge alt med Tanzania Specialist. Det har vært enkelt og trygt. De gjorde alt for at vi skulle ha en fin opplevelse og at vi ikke manglet noe. Guiden de fikset for oss var en fin og god person. Han gjorde hele reisen til akkurat som vi hadde planlagt og enda bedre.

3 september 2026

Svar från Tanzania Specialist

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen!

Vi er veldig glade for å høre at planleggingen av reisen deres med oss var en så enkel og trygg opplevelse. Målet vårt er alltid å gjøre hele reisen så smidig og hyggelig som mulig, og det er fantastisk å vite at vi klarte å oppnå dette for dere.

Vi er også veldig glade for å høre så fine ord om guiden deres. Vi skal selvfølgelig sørge for å dele den hyggelige tilbakemeldingen deres med ham, og vi vet at det vil bety mye for ham.

Tusen takk igjen for at dere stolte på oss og lot oss være en del av reisen deres. Det var en glede å få være en del av eventyret deres, og vi håper å få muligheten til å ønske dere velkommen tilbake til Tanzania igjen i fremtiden!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Profesjonell guide og fantastiske overnattinger

Vår guide Dennis var meget erfaren og tok oss dit vi skulle når vi burde være der - spot on dyrene. Og overnattet på tre fantastiske lokasjoner med hvert sitt særpreg som ga en minnerik totalopplevelse❤️

26 juli 2026

Svar från Tanzania Specialist

Tusen takk for at du delte din fantastiske tilbakemelding med oss!

Vi er svært glade for å høre at du hadde en så minneverdig safariopplevelse, og at Dennis bidro til å gjøre reisen din ekstra spesiell. Hans erfaring, kunnskap og engasjement er nettopp det som bidrar til å skape uforglemmelige møter med dyrelivet, og vi er veldig glade for å vite at han tok deg med til de beste stedene på de riktige tidspunktene for å oppleve dyrene.

Det er også herlig å høre at du likte de tre forskjellige stedene dere bodde på, og at du satte pris på den unike karakteren til hvert av dem. Vi streber alltid etter å skape en balansert opplevelse med spesielle overnattingssteder som kompletterer eventyret.

Tusen takk igjen for at du valgte oss, og vi håper å få gleden av å ønske deg velkommen tilbake til Tanzania for enda en uforglemmelig reise i fremtiden.

Vil reise til Tanzania/zanzibar

Vil reise til Tanzania/zanzibar. Alt vi bestilte via Tanzania speciality, fungerte fint. Dyktige, hyggelig og imøtekommende mennesker. Anbefaler reiseselskapet til andre:))))

17 juli 2026

Svar från Tanzania Specialist

Tusen takk for din fantastiske anmeldelse og anbefaling!

Vi er svært glade for å høre at alt du bestilte gjennom oss fungerte godt, og at du hadde en positiv opplevelse gjennom hele reisen til Tanzania og Zanzibar. Det er herlig å vite at teamet vårt fikk deg til å føle deg velkommen, og at du satte pris på deres profesjonalitet og vennlige service.

Vi setter stor pris på dine hyggelige ord og din anbefaling til andre reisende. Tusen takk for at du valgte oss, og vi håper å få gleden av å ønske deg velkommen tilbake til Tanzania og Zanzibar for enda et uforglemmelig eventyr i fremtiden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg ble tatt i mot på flyplassen og…👍

Jeg ble tatt i mot på flyplassen og gaidet trykt til hotellet og god service på hotellet. God mat fikk jeg også. Også fikk jeg godt forklart hvor jeg skulle og når. Jeg fikk en engasjert gaid som var flink til å fortelle om dyrene og finne hvor dyrene befinner seg jeg er veldig fornøyd med gaiden.👌 Og alle kempene jeg overnatting 😃👍

6 januari 2026

Svar från Tanzania Specialist

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din fantastiske tilbakemelding med oss!

Vi er svært glade for å høre at du følte deg godt tatt imot fra ankomsten på flyplassen, og at du fikk god service gjennom hele oppholdet. Det er herlig å vite at du likte maten, overnattingsstedene, og at informasjonen du fikk gjorde at du følte deg trygg og godt forberedt under reisen.

Vi er spesielt glade for å høre dine hyggelige ord om guiden din. En kunnskapsrik og engasjert guide spiller en viktig rolle i å skape en minneverdig safariopplevelse, og vi er veldig fornøyde med at guiden din kunne dele interessant informasjon om dyrene og hjelpe deg med å oppdage det fantastiske dyrelivet i Tanzania.

Tusen takk igjen for at du valgte oss, og vi setter stor pris på din anbefaling. Vi håper å få gleden av å ønske deg velkommen tilbake til Tanzania for enda et uforglemmelig eventyr i fremtiden.

Super professional company

Super professional company! I had a great experience. I will definitely recommend them to my family and friends.

18 mars 2026

Dear Sebastian,

Thank you so much for your wonderful review!

We are delighted to hear that you had a great experience with us and that you found our service professional. Your kind words mean a lot to our team, and we truly appreciate your recommendation to your family and friends.

It was a pleasure to be part of your journey, and we hope to have the opportunity to welcome you back to Tanzania for another unforgettable adventure in the future.

En opplevelse for livet.

Fantastisk safari hvor vi fikk se alle de big 5. Flotte lodger og god service.

10 februari 2026

Svar från Tanzania Specialist

Tusen takk for din fantastiske anmeldelse!

Vi er svært glade for å høre at du hadde en fantastisk safariopplevelse, og at du fikk se alle «The Big Five» på reisen din. Det er herlig å vite at du likte lodgene og servicen du fikk gjennom hele turen.

Vi setter stor pris på dine hyggelige ord og er takknemlige for at du valgte oss til å være en del av ditt eventyr i Tanzania. Vi håper å få gleden av å ønske deg velkommen tilbake for en ny uforglemmelig opplevelse i fremtiden.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.