Tango Shoes Omdömen

1 256

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Tolle Yellowcab Schuhe (Mud 310-b), leider löst sich der Kleber auf der Sohle vom schwarzen eingenähten Label (seitlich) von dem Schuh. Das beeinträchtigt nicht die Form oder das Gefühl beim Laufen in... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb al meerdere keren besteld en ben altijd zeer tevreden geweest. De sneakers van dit merk zitten erg comfortabel en bieden uitstekende ondersteuning. Ik raad de Kady Fat-modellen aan als je last... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sehr gut verarbeiteter und extrem bequemer Schuh durch verschiedene weiche Leder, die sich wie eine zweite Haut um den Fuß legen. Die gebogene Sohle macht das Laufen zusätzlich angenehm. Klasse Opti... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na aankoop van mijn eerste paar ballerina’s, was ik meteen verkocht. Het mooie design, de kwaliteit, de comfortabele pasvorm, helemaal mijn ding, helemaal tevreden. Daarom aarzelde ik niet om mij ee... Se mer

Företagsinformation

1. Skobutik
  2. Skofabrik

Skrivet av företaget

Tango Shoes Official Store | It takes two to Tango ● Verzending gratis vanaf €99,- ● Gratis retourneren binnen Nederland en België ● Voor 16.00u besteld = dezelfde dag verzonden. Tenzij anders aangegeven.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

1 tn omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 256)

81 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Top service!

Top service!
Schoenen die ik had besteld waren los gekomen. Ik mocht ze meteen gratis terugsturen en kreeg mijn volledig bedrag terug gestort. Gelukkig hadden ze er nog in mijn maat en heb ze meteen opnieuw besteld 🙌

19 augusti 2024

Blij met mij aankoop.

Duidelijk informatie op de site.
De slippers zijn in echt net zo als op de afbeelding.
Ze zitten ook nog eens heel lekker.

12 augusti 2024

Snelle verzending

Snelle verzending, helaas minder snelle ontvangst door vertragingen bij DHL. Mail contact hierover verliep prima. En een week later toch mijn sneakers mogen ontvangen en loop er nu heerlijk mee weg

2 augusti 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

via mail gehoord dat er een maat41…

via mail gehoord dat er een maat41 toegestuurd zou worden zodra de maat 40 ( die te klein was)teruggestuud zou zijn.
bleek later dat ik dezze zelf weer moestt bestellen, dus weer verzendkosten moest betalen,. jammer

26 juli 2024

zeer tevreden

Tevreden over de aankoop, stevig voetbed wat fijn loopt. Goede website en tof dat er een koopjeshoek is en sample sale optie.

2 augusti 2024

Vlotte levering

Vlotte levering, mooie producten voor een goede prijs

18 juli 2024

Hi Priscilla,

Lopen zalig!

Prima pasvorm, valt op maat, uitneembaar voetbed èn leer. Lopen zalig.

17 juli 2024

Hi Ingeborg,

Top schoenen

Ik nog nooit gehoord van Tango Shoes!
Totdat ik een paar kocht en er zo op weg liep( ik heb moeilijke voeten en veel pijnklachten) ik was zeer blij eindelijk schoenen die goed zitten!
Ik heb inmiddels 4 paar…

4 april 2024

Hi Moique,

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.