1. Klasses arbejde og rimelige priser. God til at sige til undervejs når der bores m.m. Desuden meget venlig og behagelig. Anbefales
Det här tycker kunderna
Fikk time på kort varsel, var enkelt til tross for manglende CPR-nummer. Lite, rolig kontor med kjempetrivelig tannlege og assistent. De tok det rolig, hørte på meg og sørget for at jeg hadde tillit... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har i mange år haft den sygeste tandlægeskræk og havde inden jeg kom her, ikke været regelmæssigt til tandlæge i 7 år. Jeg blev mødt med forståelse og tålmodighed. Alt blev forklaret for mig... Se mer
FANTASTISK tandlæge! Jeg følte mig meget velkommen hos tandlægen. Hun var sød og empatisk og havde stor forståelse for det problem jeg kom med. Andre tandlæger havde afvist mig forinden fordi de i... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Hos Ålekistevej Tandklinik er vi et erfarent tandlægehold der vægter tryghed, faglighed og kvalitet højt. Søger du en dygtig og nærværende tandlæge i Vanløse, så er du velkommen hos os på klinikken.
Kontaktuppgifter
Ålekistevej 81, 1. tv., 2720, Vanløse, Danmark
- Info@tandlaege-vanlose.dk
- tandlaege-vanlose.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super godt service og behandling et…
Super godt service og behandling et sted som jeg vil besøg igen

Svar från Ålekistevej Tandklinik
Bedste tandlæge og bedste personale,er…
Bedste tandlæge og bedste personale,er virkelig gode til os med tandlæge skræk,tak for super god behandling

Med det nyeste udstyr
Med det nyeste udstyr, atmosfære og med de professionelle team, er man i trygge hænder. Vil anbefale 💯%
👌👍.

God og professionel service
God og professionel service. Søde og imødekommende personale. Mærkede minimalt at jeg blev bedøvet, og absolut upåklagelig behandling. Jeg er yderst tilfreds med min nye tandlæge 👍⭐

State of the art klinik
Sympatisk og dygtig tandlæge. Rigtig god behandling i lækre faciliteter.

Svar från Ålekistevej Tandklinik
Grundig undersøgelse og favlig…
Grundig undersøgelse og favlig kompetence. Det var en rigtig god oplevelse og jeg vil derfor anbefale til alle.

Svar från Ålekistevej Tandklinik
Klinikken er blevet total nyistandsatte…
Klinikken er blevet total nyistandsatte og er top moderne. Indhævern af kliniken, Kawthar, er en dygtig tandlæge og en meget sympatisk mennesker. Man føler sig tryg i hendes hænder. Priserne er rimelige, qualiten er i top og betjening er fremragende. Jeg kan varmt anbefale denne klinik.

Svar från Ålekistevej Tandklinik
Rigtig sød og dygtig tandlæge
Rigtig sød og dygtig tandlæge, som uddyber sig i rådgivning omkring ens tænder, vil helt klart anbefale stedet. God service :)

Sød og dygtig Tandlæge
Fantastisk sød og dygtig Tandlæge. Har lige opgraderet alt udstyr og renoveret klinikken til et lyst og lækket sted. Stor anbefaling herfra.

Dygtig og sød tandlæge
Dygtig og sød tandlæge. Flot klinik og god beliggenhed.

Svar från Ålekistevej Tandklinik
God service. Usandsynlig flinke mennesker. Professionel behandling. What is not to like?

Svar från Ålekistevej Tandklinik
Jeg vil klart anbefale Ålekistevej…
Jeg vil klart anbefale Ålekistevej tandklinik. Top karakter herfra. Super god service og fair pris. Meget hensynsfuld hvis man oplyser om tandlægeskræk. Tak for en god og venlig betjening.

Svar från Ålekistevej Tandklinik
Er super gode til os med tandlæge…
Er super gode til os med tandlæge skræk👍
Har kun gode oplevelser👍

Svar från Ålekistevej Tandklinik
Man bliver godt behandlet og føler sig…
Man bliver godt behandlet og føler sig i trygge hænder!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.