Tandkunsten ApS Omdömen

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Få altid en second opinion - advarsel

Der er sket flere ting end jeg kan skrive her. Af de mest afgørende er: - der er blevet afregnet for tandrodsreninger mod parodontose på et par tænder over flere år. Der jeg ved et tilfælde er nødt til at gå på tandlægeskolen, for at få bøjle. Konstateres det af flere forskellige undervisere og elever at jeg ikke har parodontose/fordybede tandkødslommer. Efter mine besøg på tandlægeskolen bliver Tandkunsten ved med at skrive “tandrodsrensninger” på regningen. Jeg mistænker at de snyder men tør ikke at sige noget. Jeg bruger meget energi på at finde ud af om der kan være en misforståelse eller forskellige måder at kategoriserer på. Men det er der ikke. Der er fastsatte grænser på hvor mange mm fordybninger man har i tandkødet. Hvor Tandkunsten konsekvent rapporterer noget andet end tandlægeskolen.
Der jeg konfronterer Tandkunsten siger de bare at “så må min parodontose være gået væk” men de giver ikke en forklaring på at der er et langt overlap hvor de siger noget andet end tandlægeskolen.
- senere får jeg igen bekræftet min mistanke mod Tandkunsten. Da præcis det samme sker for min kæreste som også gik der. TK afregner for tanrodsrensninger, tandlægeskolens elever og underviser afkræfter få uger efter at der skulle være parodontose. Det samme gør en anden tandkirurg.
Altså er det min opfattelse at der fejldiagnosticeres med parodontose og afregnes for dette. En sygdom jeg nu ved måles meget præcis med en pochemåler.
- For mange år tilbage fik jeg hos TK erstattet en fyldning der var faldet ud. Til mine halvårlige check blev jeg ved med at rapporterer om milde smerter fra tanden. Indtil det blev til større smerter. Så scannede TK området og sagde at en mørk aftegning, var betændelse og at jeg skulle have rodbehandling og en krone på tanden. Dette fik jeg også prisoverslag på.
På det her tidspunkt har jeg ikke tillid til tandlægens vurderinger. Og bliver ved med at spørge om hun er sikker. Liselottes assistent foreslår at fyldningen måske er for høj. Pga assistententen slibes der på fyldningen. Da jeg samtidig er i bøjlebehandling på tandlægeskolen, vælger jeg at få en second opbinding, da jeg stadig er i smerter efter slibningen. Det viser sig at tanden banker op i kæbeknoglen og laver et hulrum, fordi fyldningen er for høj. Noget der HELDIGVIS kan hele sig selv, hvis man sliber den for høje fyldning ned. På tandlægeskolen afklarer de hvor meget af fyldningen der skal slibes, ved at jeg skal tykke sammen på noget papir der viser trykket mellem tænderne. Min fyldning er stadig for høj og det kunne Tandkunsten have konstateret hvis de lavede denne simple undersøgelse som første års studerende har styr på. Jeg får slebet det sidste ned på tandlægeskolen og sparer en rodbehandling og krone og er kommet af med smerter jeg gik med meget længe.
- de bideskinner jeg har fået lavet hos Tandkunsten bankede op i mit tandkød og gav smerter. De sleb på dem og sagde det var en tilvænningssag. På tandlægeskolen fik jeg nye bideskinner som slet ikke generer mit tandkød. Det er ikke meningen at de overhovedet skal ramme tandkødet, det er meningen de skal slibes ned af tandlægen hvis de gør.
- Det sidste jeg orker at beskrive i min lange anmeldelse er, at jeg desværre har henvist andre til Tandkunsten mens jeg ikke vidste der var noget galt. Min kæreste som betalte for parodontose han ikke har. Og en bekendt som det gik meget galt for, med store nerveskader fra en visdomstandsoperation der tog flere timer og som de måtte give op på og sende hende videre til en akut tandkirurg.
- Jeg troede at det var et godt sted, da de har en venlig receptionist, god stemning, udelukkende er kvinder på holdet. Men nu må jeg på det kraftigste advarer mod dem.
Det tog mig lang tid at lære nok om behandlingerne før jeg var afklaret med min mavefornemmelse. Herefter tog det mig lang tid at finde en ny tandlæge, for hvordan vurderer man hvem der er god når alt så fint ud hos tand”kunsten”?

29 maj 2026

Hej Freja
Vi tager alle henvendelser og bekymringer fra vores patienter alvorligt.
Af hensyn til tavshedspligt og databeskyttelse har vi ikke mulighed for at kommentere på dit konkrete behandlingsforløb, og selvfølgelig heller ikke dine bekendtes forløb.
Vi bestræber os altid på at udføre undersøgelser og behandlinger på et fagligt grundlag.

Parodontitis er en betændelsessygdom i tændernes støttevæv. Med professionel behandling og god mundhygiejne kan sygdommen bringes under kontrol, så der ikke længere ses tegn på aktiv sygdom.

Vi beklager at du har haft en oplevelse, der har givet anledning til utilfredshed.
Hvis du har lyst at drøfte dine bekymringer nærmere, er du meget velkommen til at kontakte klinikken direkte.
Så kan vi tale om dit forløb i de rette rammer.

De bedste hilsner
Tandkunsten

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid imødekommende personale og varm…

Altid imødekommende personale og varm stemning, idet man træder ind ad døren. De er dygtige og engagerende med omsorg og løbende informationer undervejs.
Alle skal have Max. ros og jeg kan kun tilføje det, der ofte bliver sagt, når der kigges på mine røntgenbilleder: “Det er lækkert! Jeg er glad!” 🩷

23 april 2026

God oplevelse!

Vi havde fået anbefalet Tandkunsten og vi blev ikke skuffet.
Fik fjernet to visdomstænder, og det gik rigtig godt. Thomas er virkelig hurtig og professionel, og har super forståelse for man kan være nervøs!
Dertil var Lærke som også arbejder der super sød, støttende og sørgede for man kom godt ud af døren efter. Det hele var en god oplevelse og vil fortsat blive ved med at komme hos tandkunsten!
Kæmpe anbefaling!

Knus Anne.

5 oktober 2023

Kære Anne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og hvor er vi bare glade for den kæmpe anbefaling.
Vi glæder os til et fortsat fantastisk samarbejde.
Af hjertet tak.
Allerbedste hilsner

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Det har været en god oplevelse indtil…

Det har været en god oplevelse indtil der kom et udskift. De begyndte at tage betaling når de har rådgivet mig, hvilket jeg mente mere var en samtale.

Jeg har engang fået lavet en tandretning hos dem, det gik egentligt fint men det tog længere tid end forventet. Undervejs har der været bøvl med bøjlen flere gange men de rettede det hurtigt. Men efter bøjlen blev fjernet fik jeg en tråd bag på som har været knækket et par gange, og sidst jeg var til tjek fjernede de halve af tråden så der er en tråd bag en tand? Kan også se at mine tænder er begyndt at rykke hvilket jeg synes er ærgerligt. Jeg betalte omkring 30.000. Er stadig ikke tilfreds med mine tænder...

Ellers rigtig søde medarbejder og den bedste sekretær der kunne tænkes. Sekretæren er ALTID sød. Altid i godt humør.

21 juni 2023

Kære Maria,
Tak for de 4 stjerner.
Vi er rigtig kede af at du ikke er helt tilfreds med efterforløbet af den kosmetiske tandretning.
Hvis du føler der er noget vi kan gøre for dig, er du meget velkommen til at kontakte os.
Med ønsket om en rigtig god sommer,

Bedste service

Jeg har fået lavet smukke tandsmykker der og de er så venlige. Da der var lidt bøvl med et tandsmykke sagde de med det samme de kunne lave den uden regning, så god service❤️

20 juni 2023

Kære Annikamx,
Af hjertet, tusind tak for for dine rosende ord.
Med ønsket om en rigtig god sommer,

Hold dig LANGT væk

Ville have givet 0 stjerner, hvis det var muligt. Hold dig langt væk fra denne tandlæge, for som andre skriver, så handler det ikke om dine tænders velbefindende!
Jeg havde et hul, som jeg fik lavet og puttet fyldning på (jeg havde IKKE ondt i tanden inden behandlingen). Efter 2 måneder begynder jeg at få ondt i tanden. Uger senere gør det VOLDSOMT ondt og min nuværende tandlæge booker tid til rodbehandling.
Heldigvis tænkte hun først, at tage fyldningen ud som tandkunsten har lavet og se tanden under fyldningen. MIT HUL VAR IKKE BLEVET LAVET! Og der er IKKE blevet ført journal over min behandling, så den står simpelthen ikke nogen steder!
Jeg sad i forvejen og græd i tandlægestolen af frygt for en rodbehandling. Men jeg blev simpelthen sur og SÅ forarget!
Det er menneskers helbred som bare tages useriøst. Det forrykt.

Opdatering:

Jeg kan se, at tandkunsten så fint har svaret på min anmeldelse. De mener ikke jeg har været hos dem - det har de jo ikke journalført, hvilket er ulovligt. Dog har jeg selv massere bevis på, at jeg er blevet behandlet der.

Igen: hold jer LANGT VÆK fra denne tandlæge!! Jeg har aldrig før nu døjet med så langvarige smerter i en tand som jeg gør nu.

21 juni 2022

Kære Elisabeth,
Sikke en voldsom oplevelse du har haft og hvor er vi kede af, at du måtte igennem en rodbehandling.
Vi er desværre helt uforstående omkring din behandling og tænker det ikke er hos os du har været, idet vi ikke finder dig i vores kundekartotek.
Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, da vi meget gerne vil finde ud af hvad der er sket.
Med venlige sommerhilsner
Anne-Mette Mathisen, Tandkunsten

Opdatering:
Kære Elisabeth,
Du må rigtig gerne sende beviserne til os, så kan vi bedre se hvad der er sket. Du kan kryptere mail til info@tandkunsten.dk hvis der fremgår personfølsomme data og ellers sidder vi naturligvis også klar ved telefonen på 39180875.
Vi behandler ingen patienter uden et cpr. nr. og journalføring, da det ellers vil være umuligt for os at lave en regning.
Med venlige sommerhilsner
Anne-Mette Mathisen, Tandkunsten

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det drejer sig om penge og ikke så…

Det drejer sig om penge og ikke så meget om dine tænder!

6 december 2021

Svar från Tandkunsten ApS

Kære Dan, Vi er super kede af du har haft en dårlig oplevelse her hos os. Vi betræber os ellers altid på at informere, både med hensyn til tænder og til økonomi. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at tale med os. Med venlige hilsner Anne-Mette, TeamTandkunsten

Virkelig dejligt sted

Virkelig dejligt sted. Har haft tandlægeskræk i flere år, men det har de virkelig fået bugt med her. Man bliver mødt af den sødeste receptionist og (dygtige) tandplejer ( shoutout til den skønne Lærke ) og de venligste læger . Følte mig mega tryg hele vejen igennem det der ellers ville have lammet min dag. Lægerne er så søde (!) og virkelig kompetente. Kan klart anbefale Tandkunsten på Østerbro og de dejlige tandlæger her.
Sygeplejerske stud. Lillyeana 🧚🏼‍♀️

29 september 2021

Svar från Tandkunsten ApS

Kære Lillyeana, Tusind tak for alle dine smukke og rosende ord. Det varmer i vores hjerter. -Og tak for dig. Jeg sørger for at videregive al rosen til Teamet. De bedste hilsner Anne-Mette, TeamTandkunsten

Muligvis landets bedste tandlæge

Tandkunsten kurerede min tandlægeskræk for 7-8 år siden, og jeg er kommet der lige siden. De er alle virkelig søde, og selv mere omfattende behandlinger kan næsten betegnes som decideret behagelige - hvor underligt det end lyder. Jeg kan i høj grad anbefale Tandkunsten!

11 augusti 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft.

Den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft. Jeg føler mig i så trygge hænder og oplever altid at få en virkelig kompetent behandling og rådgivning. Samtidig bliver man altid taget utrolig venligt imod. Uanset hvornår man kommer, er hele personalet altid søde, energiske og smilende. Kan absolut anbefales :-)

29 juni 2021

Byens formentlig bedste tandlæge

Jeg har gået hos 7-8 forskellige tandlæger i København, og Tandkunsten er den absolut bedste. Man føler sig velkommen, stemningen er god, personalet er venlige og tandlægen er ærlig. Hver gang jeg har skiftet tandlæge, har de taget nyt røntgenfoto, men som hun sagde hos tandkunsten: "Vi har jo dit foto fra din forrige tandlæge, så der er ingen grund til at tage et nyt".

Absolut anbefalelsesværdigt!

9 oktober 2020

Pengemaskine

Verdens sødeste receptionist, men desværre så virker det til at tandlægen er lidt for fokuseret på at tjene penge. Selvom man specifikt beder dem om ikke at lave noget ekstra og at informere om alt de gør, der koster penge, så respekterer de ikke dette. Ydermere, oplevede jeg at tandlægen nærmest bliver fornærmet når jeg ikke ville have alle hendes ekstraydelser, hvilket skaber en rigtig dårlig stemning. Nu er jeg kommet der 3 gange og har givet dem en chance, men har oplevet dette to gange med den samme tandlæge - tror det er ejeren af klinikken og den slags adfærd vil jeg ikke støtte.

5 juni 2020

Service, der fortjener topkarakterer 🤩

Tandkunsten var virkelig søde ved mig. De er et professionelt hold tandlæger, som tager sig tid til at forklare en tingene og som altid står klar med gode råd!
De ringede endda efter endt behandling for at tjekke op, hvordan jeg havde det, da jeg havde fået det ildebefindende under behandlingen. Det kalder jeg god service :-) 5 stjerner herfra!

29 april 2019

Kan kun anbefales

Professionel tandlægeklinik med grundige tandlæger der giver sig god til at forklare hvad de gør, og komme med gode råd.

5 februari 2019

Danmarks sødeste tandlæger!

Hvor er det bare dejligt at blive mødt af verdens største smil i døren!

Aldrig har jeg været så glad for at tage til tandlægen. Tandlægerne hos Tandkunsten er fantastiske til at skabe tillid og sørger altid for en god oplevelse - tandskræk eller ej!

Tak til tandkunsten for den evige gode stemning og service.

9 augusti 2017

En fornøjelse :-)

Det er ikke så tit, man kan sige det om tandlægebesøg, men på trods af, der skulle bores lidt i bisserne, var det en sand fornøjelse. Fik en behagelig snak med Anne-Mette før og efter, inden Melanie tog sig kærligt af mig :-)

6 december 2016
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tryghed, kvalitet og professionalisme springs to mind.

Jeg kender ingen, der elsker at gå til tandlægen, men når man nu skal, så kan et besøg hos tandkunsten anbefales. Selvom jeg bor på Vesterbro, og sikkert kunne finde en tandlæge tættere på, tager jeg gerne cyklen til lyngbyvej på Østerbro. Behandlingerne er hurtige og grundige, og gør ikke så ondt?! Min tandlægeskræk er på retræten, og det er takket være nogle dygtige tandlæger.

16 mars 2013

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.