Niet bestellen via deze site.
Twee weken geleden een bestelling geplaatst, nog altijd niet geleverd. Geen reply op mijn mailtjes.
Bij tandenborstel.nl vind je een ruime selectie elektrische tandenborstels en accessoires van gerenommeerde merken. Of je nu op zoek bent naar geavanceerde technologieën of specifieke mondverzorgingsbehoeften hebt, wij hebben de juiste tandenborstel voor jou.
Tilbury 8, 3897AC, Zeewolde, Nederländerna
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Waardeloos!!! 4 tandenborstels besteld via bol.com, uit eindelijk 1 terug gestuurd omdat we de andere 3 fijner vonden. De gene die we terug stuurde is alleen open geweest maar niet gebruikt. Nu kregen we terug dat we deze toch moesten betalen. Na 10x bellen met bol.com wat overigens hele goede service levert is het opgelost. Bol zou hun hebben gezegd dat ze het moesten vergoeden en zoniet dan konden ze niet meer leveren via bol. Toen kregen wij een mail van tandeborstel dat de tandenborstel kapot was en proberen ze het zo. Weer met bol contact gehad en die vertelden ons dat dit helemaal niet mocht en hun er nogmaals verder mee gaan. Uit eindelijk kregen we een bericht dat het vergoed was. 10x bellen en mailen verder... nooit meer een tandenborstel hier! 3 vaste klanten kwijt en hopelijk nog meer.
Prijs-kwaliteitverhouding is prima!
Vlotte verzending, maar…..PostNL is gewoon een slechte bezorgdienst.
Track § trace zegt 3 dagen lang dat “we hebben het vandaag niet gered. Sorry”
Pfffff. Wellicht een andere bezorgdienst kiezen?
Snelle levering en de tandenborstel is geweldig. De batterij gaat ook 90 dagen mee
Heel blij met m'n toothbruz!
Accu gaat erg lang mee. Ook de aantal standen zijn divers.
Goede tandenborstel voor een heel redelijke prijs
De levering was goed en op tijd maar achteraf veel te veel betaald voor het uit Duitsland afkomstig product.
Fijne ervaring met deze webwinkel. Goed advies en snelle levering gehad. top!
Snelle berichtgeving en dito levering.
Product zat veilig verpakt.

Svar från Tandenborstel.nl
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.