Bästa platsen att lära sig att starta upp sin blogg, YouTube kanal eller onlineföretag på.
Om du undrar om Philip's Taking Action Online (TAO) är något för dig är det definitivt värt att kolla in! Han bryter ner varje steg på din resa från början till slut.
Att vidta åtgärder online är ett måste för alla som vill starta ett företag, blogg eller Youtube kanal online. Jag är fortfarande mitt uppe i min utbildning på TAO men dom har redan hjälpt mig att växa mitt företag online.
Jag har gått mycket kurser inom området dom senast 15 åren men på dom 4 senaste månaderna med TAO har jag lärt mig mer och kommit längre på min onlineresa än förr. Jag är jag väldigt spänd på att se vad detta kommer att göra för mig och den potentiella tillväxten för mitt företag TAO kan ge.
Väljer du TAO så kommer du få mer hjälp än du någonsin kunnat drömma om. Tack Philip Borrowman för ditt engagemang och den tid du lägger på TAO
OBS! All utbildning är på engelska men är väldigt lätt att hänga med då Philip gör allting lätt att förstå.

Svar från Taking Action Online