Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I foråret søgte vi efter håndværkere, da vi ønskede, vores 50 år gamle, asbesttag udskiftet. Vi fandt her i Trustpilot, dette Firma: ”Tagværk”, som havde gode anmeldelser. Dagen efter besøget hos os... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Företagsinformation

1. Takläggare
  2. Snickare

Skrivet av företaget

Vi er et tagfirma, der er specialiserede i at lave nyt tage. Vi er uddannede tømrere, og har mere end 10 år dygtiggjort os i at lave tag. Tegltag, betontegltag, eternittag og tagpaptag – ja alle salgs tag. Vi er her for at gøre det let for dig at få et nyt, billigt tag – til aftalt pris og aftalt tid. Vil du have et gratis tilbud på et nyt tag? Så giv os et kald på 51 92 42 66.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hvis vi kunne give 10 stjerner, så gjorde vi det – Tagværk er simpelthen for gode!

Hvis alle håndværkere var som Kristian og Jakob, ville vi ønske, at vi havde huse nok til at holde dem beskæftiget resten af livet. De er rolige, behagelige og utroligt imødekommende – man føler sig tryg fra første minut.

Vi har fået lagt nyt tag, med smukke sorte Monier betontagsten (så pænt, at naboerne nu går langsommere forbi huset) Derudover har de lavet ny stern og nye underbrædder, monteret nye tagrender, efterisoleret loftet, sat to nye ovenlysvinduer i samt monteret en ny isoleret loftstrappe og hævet gangbroen.

Alt blev udført hurtigt, præcist og med et håndværksniveau langt over det sædvanlige. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke – de er simpelthen dygtige og ordentlige hele vejen igennem. Og så endda til en rigtig fornuftig pris!

Vi har aldrig før stået og ærgret os over ikke at have endnu et tag, der trængte til udskiftning – men her står vi så. Hvis vi en dag bygger nyt hus, ringer vi til Tagværk, før vi ringer til vores egen familie.

Vi kan ikke anbefale Kristian, Jakob og Tagværk nok. De leverer alt: kvalitet, pålidelighed og et resultat, der får os til at smile hver eneste gang, vi kører ind i indkørslen.

20 mars 2026

Tagværk leverer varen

Tagværk har netop udskiftet mit tidligere tegltag til betontagsten. Gennem hele processen har der været en super god dialog med Kristian, og vi er meget tilfredse med det arbejde som Kristian og Jakob har udført de seneste par uger. Jeg kan klart anbefale Tagværk, hvis du ønsker at samarbejde med håndværkere som overholder aftaler, er fair på prisen og som kan tilpasse tingene undervejs hvis det bliver nødvendigt.

3 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tøv ikke med at vælge Tagværk

Kære fremtidige kunde.
Vi kan kun bekræfte, hvad der allerede er skrevet på Tagværks hjemmeside. Jacob og Kristian er utrolig dygtige og effektive, holder aftaler og tidsplan og er super nemme og søde at samarbejde med - og hensynsfulde i deres omgang med et privat hus.
Lene og Gert

28 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi fik skiftet tegltag og opført en ny…

Vi fik skiftet tegltag og opført en ny kvist.
Kristian og Jakob lavede et flot arbejde og blev færdige på kun 9 arbejdsdage. Kommunikationen var nem gennem hele forløbet, og så var prisen meget rimelig i forhold til andre tilbud.
Vil klart anbefale Tagvaerk.

2 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan ikke anbefale Tagværk nok!!

Tagværk får vores allerstørste anbefalinger - jeg kan simpelthen ikke anbefale dem nok.
Vi fik skiftet tegltag og fik samtidig sat en del Velux vinduer i. Alt klappede og selv naboerne var imponerede over den perfekte projektledelse.
Vi valgte blandt andet Tagværk fordi de slog på, at de starter den dag de har lovet og de er færdige til tiden. Det levede de 100% op til og al kommunikation var klar og tydelig. Kæmpe anbefaling herfra!

5 maj 2025

Anbefaling uden forbehold

Kristian og Jakob har skiftet vores tag og lagt nye sten og undertag inkl gavlbeklædning, udhæng, nyt isolering og tagrender. De har leverede et flot stykke arbejde, der var præget af klar kommunikation, overholdelse af aftale, orden på pladsen, konkurrencedygtig pris, effektivitet (1,5 uge tog det i alt inkl stillads). Det er tog fyre der har styr på både deres håndværk og kundekontakten. Jeg kan uden forbehold anbefale dem til andre.

21 mars 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Effektive og pålidelige, en fornøjelse

Vi fik skiftet tag af Tagværk i efteråret, og det var en fornøjelse. Kommunikation omkring tilbud, opstart, under og efter forløbet var super. Opstilling af stillads, levering af tagsten, container til de gamle sten osv. forløb gnidningsfrit. Arbejdet startede til den aftalte tid og var klar på to uger, endda en dag eller to før først annonceret. Der var pænt ryddet op bagefter. Den varmeste anbefaling herfra!

20 oktober 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gad godt at have de to som kollegaer.

Alle skriver “de er så rare, de er så effektive”. Jeg sidder her og prøver det bedste, jeg kan for at finde en “sur gammel mand frem i mig”.
MEN. Det kan jeg ikke!!!!
Jeg bliver nødt til at stemme i koret af roser til de to rare fyre.
Vi indhentede 4 tilbud, dvs en af de andre vendte aldrig tilbage.
Men tagværk var de billigste. Omkring 80-100 tkr billigere end to andre “kendte tømrer” fra Skanderborg.
De skulle også “forstyrre” kortest tid. (Altså de var hurtigst. )
Andre skriver, de er gode til at kommunikere. Her vil jeg godt komme med et lille “men”.
De kommunikerer ikke meget sammen! Og det skal på ingen måde forstås negativt!!!
De har arbejdet så mange år sammen, at de altid og hele tiden ved, hvad næste opgave er, hvem der gør hvad. Der er ikke megen spildtid at spore i de to.
Det er intet mindre end en fornøjelse at betragte.
Gad godt have sådanne kollegaer.

Hele kordineringsprocessen omkring levering af sten, container levering/afhentning, leverance af Velux vinduer, kran og diverse materialer kørte som smurt.

Kommunikationen til os var helt i topklasse. Både før/tilbud, Under hele bygge processen og efterfølgende, var de tydelige i, hvad næste step var.

Opgavens omfang: nyt tegltag på 150 m2. Tre Velux vinduer i køkken alrum. To stk lys tuneller til fordelingsgang.

Der var også ryddet pænt op, sorteret og bortskaffet på korrekt vis.

Varmeste anbefaling herfra.

4 november 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Effektivitet, god kommunikation og flot resultat

Jeg melder mig i koret af anmeldere, der varmt kan anbefale Kristian og Jakob fra Tagvaerk! Vi fik skiftet et eternittag til et flot tag af letvægtstegl. I den forbindelse fik vi også løftet taget, så der var plads til mere isolering ved skråvæggene, skiftet tagrender, samt installeret to nye skråvinduer og skiftet et eksisterende. Kristian og Jakob er effektive, dygtige til at kommunikere, holder tidsplanen og leverer et flot resultat. Hertil kommer, at de var hurtige ude at besøge os og sende tilbud, kort tid efter at jeg rakte ud til dem + konkurrencedygtige ift. pris.

1 oktober 2024

Super Service, Høj Effektivitet, Kvalitetarbejde

Vi fandt her i Trustpilot, dette Firma: ”Tagværk”, som havde gode anmeldelser. Dagen efter besøget hos os, lå der et rigtigt fornuftigt tilbud, som vi så senere takkede ja til. Det var 2 friske og ihærdigt arbejdende fyre, som informerede os løbende, under hele arbejdet. Vi har nu fået et rigtig flot og fejlfrit tag m/nye tagrender osv. Vi kan derfor varmt anbefale Tagværk og giver hermed 5++ *.

20 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Beslutningen om nyt tag blev truffet

Beslutningen om nyt tag blev truffet, dernæst skulle der besluttes hvem der skulle gøre det.
Vi valgte Tagværk da de fik supergode anmeldelser , og vi havde brug for nogle der var stabile. De er virkelige suveræne de to 👌💪
Der er en god kommunikation , overholder aftaler og et super godt stykke arbejde de har lavet. De har ryddet fint op, og vi er yderst tilfreds. De har fuldt ud fortjent enhver stjerne. Selv naboen kommenterede på at de to var effektive 💪. Tak , det kunne andre lære noget af .
Der blev leveret et tilbud allerede dagen efter de havde været på matriklen , det bevidner bare om hvor effektive de er.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

30 maj 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Effektive, behagelige og gode priser

Vi har netop fået udskiftet originalt eternittag fra 1977 til betontegl og fået efterisoleret med 100 mm. Derudover også ny gavlbeklædning og nye vinduer og andre småting, sådan en operation afstedkommer.
Lige fra start har dialogen været behagelig og jysk 😁 og det har den været hele vejen igennem. Tilbudsprisen var allerede fra starten konkurrencedygtig og faktisk den billigste af de tre tilbud, vi indhentede.
Arbejdet gik i gang på præcis den lovede dag og var færdig efter tre kalenderuger som lovet - også selvom den ene uge kun havde 3 arbejdsdage pga Kristi Himmelfartsferie.

4 forskellige naboer og familiemedlemmer har uafhængigt af hinanden påtalt, hvor hurtige og effektive de var. Og det er ikke vores indtryk, at det er gået udover kvaliteten, tværtimod.

Vi sidder tilbage med et indtryk af godt gedigent håndværk, der er blevet udført utroligt professionelt og effektivt.
Klar anbefaling herfra.

17 maj 2024

God og tryg oplevelse

Vi fik nyt tag ved Tagværk. Ud over et flot nyt tag med nye velux-vinduer gav Tagværk os en god "håndværker"-oplevelse. God og klar kommunikation hele vejen igennem med realistisk tidsplan som de holdt til punkt og prikke.
Største anbefaling herfra.

23 mars 2024

Kan klart anbefales!

Absolut en god oplevelse af det udførte arbejde og fagligheden bag. Vi fik skiftet tag på vores hus fra 1979, med nye lette betonsten. Alt udhæng, tagrender mv., blev også skiftet, og indeholde i tilbuddet var også efterisolering (som blev foretaget af eksternt firma). Alt er super fint, god dialog undervejs - ikke en finger at sætte på det udførte arbejde.

1 februari 2024

Meget meget effektive

Meget meget effektive. Skiftede; eternitplader til tagsten, 2 Velux vinduer, tagrender, undertag og en del af isolering, på kun en uge.
Der opstod lidt miskommunikation, men det blev løst på god vis. De er gode til at svare på sms/opkald.
Gode priser.
Vi kan klart anbefale Tagværk.

29 januari 2024

Udskiftning af gammelt tegltag

Vi har fået udskiftet et tegltag fra '69 med betontegl, fået lavet gavle og udhæng med Hardie Plank,nye tagrender samt Velux lysskakter.

Jeg har svært ved at finde på noget der skulle trække ned på denne bedømmelse, og vil kun anbefale firmaet - vi har kun fået roser for det udførte arbejde :-)

20 december 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.