tacobello.dk Omdömen 26

‱

2,4

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

Small, crowded place, hard to speak to your partner, if the place is full - too many people on a very small place. As others also mention - far too expensive. This is NĂžrrebro, not Copenhagen K! A m... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Virkelig lĂŠkker mad og et rigtig hyggeligt sted. Tjeneren var SÅ flink og serviceminded, og sĂ„ lavede han de bedste cocktails 😉 Jeg fik friturestegte kroketter med rimelig stĂŠrk men god smag, nachos... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Jeg kommer desvÊrre aldrig tilbage igen. Virkelig dÄrlig og uorganiseret service. 1. Ret kom efter 1 times ventetid, 2. Ret 30 minutter efter vi havde spist fÞrste, 3. Ret 30 minutter efter igen. Da v... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

Kedelig mad til overpris Vi var 5 til middag - 2 fik en 13retters menu og 3 fik all you can eat and drink. All you can eat viste sig undervejs at vĂŠre en yderst specifik selektion af nogle af... Se mer

Företagsinformation

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Kedelig oplevelse

Maden var super fin, men hold nu op det var dyrt i forhold til mÊngden. Vi bestilte 2 forretter og 2 hovedretter. Vi fik en omgang "nachos", som var sÄ tÞrt og tydeligt med ost fra spray pÄ - det smagte syntetisk. Derudover var der verdens mindste klat guacamole med, sÄ det hele blev lidt tÞrt. Da vi skulle have hovedret, havde de misforstÄet og kun lavet en, som vi sÄ skulle dele? Super. Derudover koster en flaske vand, som de lidt pushede pÄ os, 55 kr?! Og sÄ fik vi et glas hvidvin til 100 kr. og den var helt lunken. Da vi sÄ bad om isterninger, fordi vinen slet ikke var kold, blev der gjort lidt grin.

Super hyggelige omgivelser og smagen pÄ hovedretten fejlede intet. Men alt i alt kedelig oplevelse og dÄrlig oplevelse. Spild af penge.

20 december 2023
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Rigtig god mad, vildt dyrt!

Rigtig god mad, hyggelige omgivelser og sĂžd betjening.
Men det lykkedes den venlige tjener at fjolse med apparatet og lade os betale 5 gange.
Det er endnu ikke lykkedes at fÄ pengene tilbage, der reageres ikke pÄ mails og pÄ telefoneren henviser det venlige personale til mail adressen.

Øv.

Opdateret 15-04-2023: Tilbagebetalingen er sket 11-04-2023.

21 februari 2023
Omdöme utan inbjudan

Är det hĂ€r ditt företag?

Registrera din profil för att fÄ tillgÄng till vÄra kostnadsfria företagsverktyg, och kom nÀrmare dina kunder.

Skapa ett konto gratis

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer