Toppenbra att ha att göra med. Supertrevliga och snabba på att svara på mail. Fick ny vara när min krånglade. Alla stjärnor och lite till! ❤️
Liten, söt och väldigt smidig vibrator. Liiite för svag i vibrationerna för min smak. Men jag är ändå nöjd! Fantastisk kundservice, supersnabb leverans och diskret paket. Första gången jag hand... Se mer
Gamla I gamet! TABOO Har funnits LÄNGE! Erfarenhet och god service! En sexpositiv oas, där även kvinnor kan känna sig trygga och bekväma! HAR DU Frågor? Bara fråga, du får BRA svar UTAN Kinkshaming... Se mer
Om Taboo.se | Sexbutik Malmö & Online
Taboo.se är inte bara en onlinebutik utan även en av Sveriges största fysiska sexbutiker, spridd över imponerande 800 kvadratmeter Taboo Malmö Sedan 1967 har vi försett våra kunder med ett omfattande sortiment av produkter för att förbättra och berika deras sexuella upplevelser. 💖
Vi förstår vikten av diskretion och snabbhet när det gäller att skicka dina paket. Därför garanterar vi alltid diskret och snabb leverans, så att du kan njuta av dina köp utan bekymmer. 🚚💨
Vår erfarenhet och passion för att tillhandahålla kvalitetsprodukter och en överlägsen kundservice har gjort oss till en pålitlig destination för alla som söker att utforska sin sexualitet och njutning. 🔥💯
Tack för att du valde Taboo.se. Vi ser fram emot att fortsätta vara din förtrogna partner när det gäller att tillfredsställa dina behov och önskemål. 🙌
Varmt välkommen till Taboo i Malmö.
Köp Sexleksaker online

Bra sortimen och trevlig personal
Bra sortimen och trevlig personal
Mycket najs

Svar från Taboo.se | Sexbutik Malmö & Online
Produkten var bra och uppfyllde våra…
Produkten var bra och uppfyllde våra önskemål, Personalen var tillmötesgående.
Bästa utbudet av leksaker och kläder
Bästa utbudet av leksaker och kläder. Rekommenderas! Går aldrig tomhänt där ifrån.
Bra bemötande fick prova klädrna
Trevligt bemötande samt bra standard på…
Trevligt bemötande samt bra standard på produkt.
Jättehärlig miljö ❤️
Jättetrevlig butik och härliga assistenter. De hade vad vi letad efter, och atmosfären var lugn och avslappnad, och icke-sexuell, vilket är speciellt viktigt i en butik där folk kan så lätt få för sig saker. Jag kommer att komma tillbaka ❤️
Bra service
Underbar service! Fick den hjälpen jag behövde och lite till
Nummer 1 i malmö
Trevlig personal, stort utbud, och bra stämning. Är min nummer 1 när jag ska köppa någonting.
Bra kvalité av produkter
Bra kvalité av produkter, personal är alltid hjälpsam att välja ut produkter till rätt tillfälle.