Tabata - Foodpoint Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

De er “flittige” på de sociale medier, så selvfølgelig skulle vi også prøve. Tog og bestilte fødselsdagsburger med pommes. Selve mængden var markant større end hvad man ellers får andre steder - d... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har prøvet stedet 2 gange med skuffelse. Sidste køb var pasta cabonara. Pastaskruer med meget salt bacon og flødesovs bør ikke koste 89 kr. Har i øvrigt ikke før fået denne ret med pastaskruer og ude... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi bestilte Oksen burger menu fra Tabata Det er længe siden vi sidst har fået derfra, desværre levede det overhovedet ikke op til den kvalitet vi tidligere har fået. Bøffen er ikke hjemmelavet men... Se mer

Företagsinformation

Skrivet av företaget

Klassisk cafékøkken krydret med vores egne livretter. Åbent alle ugens dage fra 10.00-22.00

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Verdens dårligste madoplevelse!

Verdens dårligste madoplevelse!
Har prøvet mad fra næsten hele verden! Gade-/folkekøkkener i østblokken - Ubestemmelige retter i Indien, Sri Lanka, (hele Østasien) og enkelte lande i Afrika! Alt sammen før murens fald, som fattig backpacker - stegt rottekød med ris i Kina, surstrømning fra Sverige, Syltet søkonger på Grønland. Men aldrig noget så fælt/ringe som Tabata i Højbjerg! Er nu næsten 70 - Så referencerne burde være i orden! Så er det da utroligt, at man bare behøver at tage til Aarhus Badminton højborgens Cafekøkken i Højbjerg for at få verdens dårligste/ringeste madoplevelse!
Menu:
Tyndskåret rugbrød - lyst uden kerner overhovedet - med smør ad libitum
2 ”Luksus” Tarteletskaller fra Karen Volf
Smagsløs Pastasalat også ad libitum
Efter ca. en halv time - kom fyldet til Tarteletterne…..Puha da da! - Det stank brændt! En fed hvid masse, med store tykke ubestemmelige stykker af noget som for mindeligt, skulle gøre det ud for kylling/hønsekød. Jeg fandt ingen asparges og de sorte korn i den fede grålige masse, var ikke peberkorn - men skaller fra afbrændingen!
Vi var rystet og efter 4x2 dobbelt kampe i badminton og blodsukkeret helt i bund, var jeg på nippet til, at lave en ”Dennis Knudsen Aarhus Færgeleje”! - Hvis ikke det var fordi, jeg havde været så forudseende/heldig, at medbringe lidt frugt! (O:
For ikke at lyde - Som en af de her sure gamle mænd, der bare sidder bag skærmen og brokker sig, vil jeg lige nævne, at morgenbollen uden ost og kaffe, men med en tynd skive salt kød, egentlig var ok!
Bestikket og talerkerne var også helt rene! (engangspap og træbestik!)
Flaskeøllen fra Aarhus Bryghus til næsten 70 kr. serveret i plastik glas var også udmærket!
Forslag: Brænd ikke det frosne/dåse tærtelet fyld på, når i varmer det og erstat smørret med ande-/svinefedt med grever! (Ligesom på svagbørnskolonien, når man var mere sulten og fik, alle de fedtemadder man kunne spise!)
Jeg må gerne kontaktes hvis uddybning ønskes……..
Må jeres Gud være med jer
Finn VBK

3 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

En gevaldig nedgradering i kvalitet

Det er ved at være noget tid siden, at vi har bestilt burgere fra Tabata og vi glædede os derfor til velsmagende burgere med rigtig gode og saftige bøffer af kvalitets oksekød. Vi glædede os også til lækre gourmet fritter med krydderier på toppen. Men sikke en skuffelse. Bøfferne er nu grå pose-bøffer fra fra frost af elendigt oksekødskvalitet (hvis det overhovedet var oksekød?) med udefinerbare knasende ting og fedtklumper i. Fritter er nu de tynde kedelige fra pose. Min datter fik fiskenuggets, men de lugtede grimt og hun måtte pille fisken ud. Vi er så ærgerlige at opleve, at den kvalitet vi kendte, er gevaldigt nedgraderet. Det blev desværre sidste gang vi bestiller fra Tabata

29 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi bestilte Oksen burger menu fra…

Vi bestilte Oksen burger menu fra Tabata
Bøffen er ikke hjemmelavet men en kedelig fabriksbøf- pomfrits ikke de tykke gourmet pomfrits men helt almindelige kedelige pomfrits.
Det er helt klart sidste gang vi har bestilt mad fra Tabata. ......

16 april 2025

Lækker fish and chips

Det er ikke første gang ogg heller ikke sidste gang vi køber Tabatas “Fish and chips”. Store stykket saftig fisk i sprød velsmagende dej. Pomfritter som er sprøde uden på od bløde inden i og med en lækker ikke alt for fed krydret sauce.

11 november 2023

Skuffende takeaway

Skuffende takeaway. 2 Asian bowl, som var kolde. Hvordan kan man sende det ud af huset ??Der var hældt alt for salt sovs på, som tog smagen af alt i bowlen. Det hjemmebagte brød var absolut ikke lunt, men også helt koldt. Pomfritter og Snack retten var fine.

Jeg kan ikke svare på Tabatas svar til mig. Jeg må bare sige, vi var 2, der fandt kold Asian bowl næsten uspiselig, men vi kunne da selv lune den, hvilket hjalp. Mht den meget salte sovs, var der ikke så meget at gøre.
Jeg fik det ikke spor bedre af at skrive anmeldelsen, men tænkte 1. Den er skrevet for at I kan forbedre netop den ret (tror den skal tilsmages - og opvarmes).

18 juni 2023

Hej Lene Daugaard
Asian Bowlén er en kold salat, der står ingen steder at den er varm! Fladbrødet, har muligvis haft svært ved at holde varmen, indtil du er kommet hjem med din takeaway! beklager meget, at du fik en dårlig madoplevelse.

Jeg håber at du fik det bedre, ved at skrive denne anmeldelse!
En anden gang.. Kan man jo tage kontakt til restauranten, hvis man er itvivl om, hvordan det produkt man har købt, er tænkt/skal være.
VH Mette / Tabata

Fråderen mad, super service

Jeg kom 7 minutter for sent til afhentning. Tabatas reaktion var, at de havde pakket nogle nye fritter til os. Super lækker burger og crispy pommes. Prøv det!

9 februari 2023

Kære Simon
Mange tak for dine fine ord

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Da jeg fik brugeren i munden var det…

Da jeg fik brugeren i munden var det første jeg sagde "Uuuhhhmmm. "Bøffen var perfekt,smagen var røget og stærk - og så har jeg ikke engang nævnt den dressing der var i!!
Pomfritterne sad lige i skabet. Jeg var så ærgelig da den store skål var tom!
DET SKAL DU BARE SE AT FÅ PRØVET!!😉👍👍😀😀🏆🏆☀️

30 oktober 2022

Kære Torben
Mange tak for dine fine ord, det varmer :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De laver sindssyg god mad

De laver sindssyg god mad! Tak for oplevelsen.

27 augusti 2022

Svar från Tabata - Foodpoint

Velbekomme Stinne, håber at byde dig velkommen igen ;-)

Øv oplevelse

Købte en grillkølle igår, men desværre manglede flæskesværene, ærgerligt at man nu begynder at tænke det nok er sådan standarden er fremadrettet.

21 mars 2022

Hej Jan
Det beklager vi dybt, mennesker begår desværre fejl nogle gange, og, kan komme til at glemme..
Beklager dybt, at vi glemte de 4 knuste flæskesvær på din grillkølle.
Det er bestemt ikke noget vi er begyndt med, eller noget med, at standarden der er blevet ændret.
Det var kun en fejl, fra vores side. Hvilket vi beklager.
Mvh. Mette - Tabata-Foodpoint

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har købt mad ved jer nogle gange…

Har købt mad ved jer nogle gange efterhånden og det har været dejlig varm mad indtil sidste gang hvor burgerne og pomfritter var iskold og hvorfor aner jeg ikke .. men dårligt stil er det da man ikke opdager det inden man udleverer det til kunden .

20 januari 2022

Hej Søren
Jeg er glad for at du har hentet dejlig varm mad, de andre gange du afhentet take away. Måske der er sket en fejl, da du sidst hentede mad, vi beklager i hvert fald meget at du har fået en dårlig oplevelse, det er ikke vores ønske at udlevere/lave kold mad til vores gæster.
Du er meget velkommen til at sende mig en mail, på info@tabata-foodpoint.dk med lidt flere detaljer, omkring hvilken dag m.m. Da jeg meget gerne vil have lidt mere konkret information, så vi kan tage hånd om det, så det ikke er noget der gentager sig.
Rigtig god dag
Vh Mette - Tabata-Foodpoint

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Den fish and chips var bare ikke god…

Den fish and chips var bare ikke god pomfritterne var alt for salte.Tatarsaucen for sur og fisken var bare ikke god. 😐 Sorry

5 december 2021

Hej Helene
Jeg beklager meget hvis retten var blevet for krydret. vores sauce tartare er, som vi synes en sauce tartare skal være. Beklager at den ikke faldt i din smag.
Jeg håber at du får en dejlig dag
Vh Mette

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Go mad til en hyggelig aften

Syntes alt i alt det var god mad. Det også var varmt da vi kom hjem🙏 Bøffen i burgeren var måske lige stegt lidt for meget og pommes fritterne var også lidt salte efter vores smag men de var varme og sprøde og den pasta ret vi fik var super lækker. Vi glæder os til at komme igen

27 november 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Burger med iskold bolle og ost

Burger med iskold bolle og ost. Bad om at få varmet det. Det hele fik så en tur i mikroovnen, så salat og tomat blev uspiseligt. Måske I har fået en ny “kok”?
Det var sidste gang vi kom der.

25 november 2021

Hej Christian
Er der mulighed for at du kan sende mig en mail på info@tabata-foodpoint.dk, med lidt flere detaljer fra din oplevelse? Det er på ingen måde, i den ånd vi laver mad.
Jeg håber meget at hører fra dig, så jeg kan tage hånd om problemet.
Samt jeg vil meget gerne tilbyde dig en ny burger.
Jeg håber at du får en dejlig aften.
Mvh. Mette Koch
Tabata-Foodpoint

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lækre sandwich og salater!

Lækre sandwich og salater!
Asian bowl kan især anbefales! 😍

14 oktober 2021

Hej Katrine

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tusind tak for lækker mad

Tusind tak for lækker mad, endnu en gang :-)

14 oktober 2021

Hej AP

Tak for dejlig mad

Tak for dejlig mad. Fik dagens ret, gullashret med kartoffelmos og rødbeder. Maden var veltillavet, den smagte himmelsk og var helt tilpas. Ikke for meget og ikke for krydret og rigeligt med kød. Lige tilpas. Prøv den!

2 oktober 2021

Hej MP

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.