Alla varningsklockor fanns där... Var inne och tittade på TrustPilot innan, såg både ris och ros. Chansade, men det verkar som pengar ner i sjön. Har inte fått produkt efter två veckor. Har sö... Se mer
Har inte besvarat negativa omdömen
Utebliven leverans
Efter upprepade försök att få tag på någon så går jag bet.
Ingen levererad vara men pengar är dragna.
KÖP INTE HÄR!!!
Varning deception fraud!!!!
Varning deception fraud!!!!! Jag har beställt en fjärrkontroll till min garageport. Betalningen drogs tre gånger och när jag sedan försökte nå företaget så skulle dom återbetala så snart jag sände in kvitton. Jag har inte fått några pengar och dom svarar inte på varesig tel eller mail.
Beställde grindmotorer och betalade i…
Beställde grindmotorer och betalade i förskott. Det var dumt gjort för det kom aldrig några motorer. Trots många påstötningar och delvis återkoppling med div bortförklaringar så kom det aldrig några motorer. Efter ett halvår gav jag upp. Blåst på 6400 kr.
Alla varningsklockor fanns där...
Alla varningsklockor fanns där...
Var inne och tittade på TrustPilot innan, såg både ris och ros.
Chansade, men det verkar som pengar ner i sjön.
Har inte fått produkt efter två veckor.
Har sökt kontakt för att höra status, inget svar.
Sökt kontakt igen, inget svar.
Sökt kontakt för att häva köpet, inget svar.
I'm a Looser now so wy don't ...
Långsam men bra leverans.
Långsam men bra leverans.
Beställde två nya fjärrkontroller till garageport. Betalde och väntade...Inget kom. Skickade mail och fick svar om sena leveranser. Väntade och väntade. Och gav tillslut upp. Men då min sista aktiva kontroll började krångla tog jag kontakt igen. De sa då att paketet funnits på utlämningsstället men ej blivit uthämtat. Han skickade då igen och nu har jag fått kontrollerna. Så tillslut nöjd och glad.
Köp av garagefjärrkontroll
De utlovade att man skulle få sin vara inom 3-7 arbetsdagar. Så den 8/10 beställde jag en garagefjärrkontroll. Den skulle ha skickats från lagret 14/10 enligt deras informationssida. Nu den 16/11 har fortfarande ingen garagefjärrkontroll dykt upp. Betalningen sker även med iban-nummer vilket borde göra en misstänktsam.
Fick min order på ett par dagar
Fick min order på ett par dagar, snabbt och smidigt och bra kontakt via mail. Betalade i efterskott med paypal :)
Tar betalt men skickar inga varor!!!!!!
Köp inget här, de tar gäna emot dina pengar men skickar inga varor, en mkt intressant affärside!

Varning!
Varning!!
Dom tog pengarna för min beställning, men skickade aldrig varan.
Beställde i augusti 2018 och nu är det april 2019

De är skojare
De är skojare! Köp inget härifrån.
Beställde fjärrkontroller, inget hände. Mailade och fick svar att betalning ej gått igenom (Paypal funkar inte). Fick ett annat betalningsätt, men inga varor. Mailade och han skulle skicka direkt. Har nu gått 6 veckor och han svarar inte längre.
VARNING, otroligt oseriöst företag/person
Beställde 2 fjärrkontroller den 2018-01-24, betalade in dagen efter och meddelande Systems4you att jag inte fick ange så långt referensnummer som han önskade, ingen respons eller svar.
Skickade en fråga via websidan 2018-03-15, ingen respons
Skickade en fråga via websidan 2018-03-12, fick svaret att min betalning var fel, ändå hade jag skickat till honom att jag inte hade kunnat ange alla siffror i referensnumret, han lovade att reda ut detta och skicka kontrollerna.
Efter detta skickade jag en fråga efter 2 veckor vart kontrollerna var, fick svar att de var skickade, frågade då efter kollinumret då man betalar 39 SEK för en "Rekommenderad försändelse", då var de inte skickade och han lovade att fixa det direkt, mailade sedan varannan vecka till 31/5 och han lovade varje gång att skicka dem.
Nu har han slutat att svar på mina mail och inte fått några fjärrkontroller.
VARNING, otroligt oseriöst företag/person
Lång leveranstid
Frågade en supportfråga innan beställning, fick väldigt snabbt och bra svar. Beställde och förskottsbetalade. Valutadag 2018-03-27. Leveransen dröjde, skickade flera mail utan att få svar. När jag till slut skrev på deras facebooksida blev jag kontaktad via messenger att de skall skicka nu. Varan anlände till serviceställe 2018-05-24 och fungerar fint.
Betställde en fjärrkontrol 9 april, ingen leverans och ingen respons
Betställde en fjärrkontrol 9 april och betalde med banköverföring. Har den 7 maj inte hört något. Ingen bekräftelse. Ingenting. Urkass.

Ingen leverans efter 2,5 månader
Jag beställde fjärrkontroller den 10/2 2018 men valde att avboka ordern utan att jag betalt då jag såg alla dåliga omdömen på Trustpilot. Då skickade man ett mail till mig och frågade om jag går med på att behålla ordern mot att jag får en faktura medskickad. Snällt i och för sig men efter 2 månader hade jag inte fått min beställning! Jag mailade igen till företaget och annullerade ordern, men inget svar har erhållits efter ytterligare två veckor. Jag vill verkligen varna för denna nätbutik. Jag ser att en del andra kunder har gett bra bedömning och fått sina leveranser, men det verkar vara högst slumpartat.
VARNING!!!
Beställt 2 fjärrkontroller & betalt den12 mars, inga produkter skickade och ingen respons från varken mail eller telefon, helt oseriöst företag som att sända pengar ut i universum :) de flesta nätföretag fungerar bra, men detta är det sämsta närföretag som jag upplevt, ibland bedrar snålheten visheten för några hundringar som man skulle spara, istället för att köpa i Sverige.
Snabb leverans och bra pris!
Allt fungerade utmärkt
Allt fungerade utmärkt, beställning och leverans. Skulle möjligtvis önska att man kunde betala direkt med kort men det gick bra även via banken!
Mycket nöjd!
Snabbt svar, bra kommunikation och snabb leverans . Mycket nöjd!
Har beställt 2 st fjärrkontroller
Har beställt 2 st fjärrkontroller, samt betalt. Det har nu gått 2 månader , inga kontroller så här långt. Har blivit lovad förklaring samt spårningsnummer, men inget händer.
Har nu krävt mina pengar tillbaka.
Jag rekommenderar alla att inte va lika godtrogna som mig, betala inte i förväg.
Kent
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fjärrkontrollerna beställdes den 28 oktober 2017
Idag den 16 februari 2018 så kom mina fjärrkontroller äntligen! Jag skickade ett formulär från konsument Europashemsida, det verkar att ha gjort nytta fick kontrollerna på 3dagar. Sammanträffande eller ej, vet jag inte.
De bad så mycket om ursäkt, samt skickade med en kontroll extra.
Grejorna verkar helt kanon, men leverans tiden är en katastrof.
Borde kanske ge dom någon mer stjärna, men detta har kostat energi samt besvär med att skicka brev till Polen. Allt bara för att få sina grejor som man blivit lovad med 1 veckas lev.
Kent
Ingen respond
Har efter 1 månad och 3 mail inte fått något svar från system4you. Har dock inte betalt något men ett svar hade varit bra.
Niklas