Kan kun stemme i koret om dårlige oplevelser. Vi har samme oplevelse ved afslutning før tid af forløbet, som andre herinde nævner. Vi synes egentlig øvelserne er gode og hjælpsomme, men vi stoppede... Se mer
Det här tycker kunderna
Urimelig fastholdelses politik! Stedet drives som en kynisk pengemaskine. Truer med civilretten hvis du sætter spørgsmålstegn ved de urimelige gebyrer og faktura. Pynter sig med titler der ikke un... Se mer
Jeg har haft et meget positiv forløb hos Klinik Syn og Indlæring. Fra start til slut har jeg følt mig professionelt behandlet og i de bedste hænder. Efter en lang periode med overanstrengte øjne på... Se mer
Sønnike har flyttet sig utroligt både læse og koncentrationsmæssigt efter forløb hos Syn og Indlæring. Han har indhentet flere år på læsehastighed og er gået fra nærmest at være ved at opgive det... Se mer
Jeg har desværre oplevet et dårligt…
Jeg har desværre oplevet et dårligt forløb hos syn og indlæring.
Jeg var ellers meget positiv ved opstart da jeg syne det er nogle meget vigtige aspekter af indlæring og trivsel som er i fokus.
Min datter (som var hende der var i behandling) oplevede at Dorthe talte ned til hende. Selvom hun faktisk var meget motiveret for at få hjælp, blev hun demotiveret og mistede selvtilliden.
Pas rigtig meget på med at flytte din tid. Jeg flyttede en tid(i samarbejde med sekretæren) da vi ikke havde modtaget en lydfil. Da vi så på et senere tidspunkt skulle flytte en tid pga opstart på efterskole (inde i året) blev vi bedt om at betale…da vi jo havde rykket en tid tidligere. Fra at være meget flinke og imødekomne oplevede jeg en meget ubehagelig tone og en utroligt dårlig kundeservice. Det var meget svært at komme ud af aftaler det lå langt ude i fremtiden og vi endte med en større regning og flere samtaler med advokater. Pga manglende overskud valgte vi ikke at gå i retten, selvom vi fik støtte på fra juridisk front samt fra andre der var havnet i samme situation.
Så hermed en stor advarsel (på opfordring fra advokaten) om at også et samarbejde.
Sårende oplevelse
Jeg havde et flere år langt behandlingsforløb i klinikken og fik også nogle resultater, men grundet alvorlig sygdom i min familie, blev det svært for mig at følge det forløb som jeg havde gjort i flere år og vi prøvede at aftale nogle konsultationer over telefonen, men Dorthe gik pludselig fra at være rigtig flink til at være rigtig ubehagelig, beskyldte mig for ikke at betale, selvom jeg havde betalt og jeg sendte også dokumentation på betalingen, men fik nogle rigtig ubehagelige opkald fra klinikken, jeg syntes det var en meget ubehagelig oplevelse, jeg troede Dorthe var min behandler gennem flere år, når mit liv så blev svært på andre områder, blev jeg smidt på porten på en meget grim måde. skal siges at det var tilbage i 2014, men oplevelsen er stadig noget der gør mig ked af det.
Yderst utilfredsstillende behandling af…
Yderst utilfredsstillende behandling af sine kunder! Pas på før I indleder et samarbejde - det kan ende med mange høje gebyrer!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.