Företaget har svarat
Så blev min 40 år go'e gamle Pfaff symaskine udsat for kompetent service. Det var tiltrængt, den var noget forsømt; nu syr den igen som en drøm. Tak for det. Butikken sælger også god kvalitetstråd,... Se mer
Företaget har svarat
Super professionel betjening. Altid klar med gode råd. Stort udvalg af symaskiner og tilbehør. Effektivt værksted med kyndige reparatører. Masser af kreative gratis syhold, hvor kunderne kan hjæ... Se mer
Min gamle PFAFF trængte til en ny trykfod og en rensning - troede jeg, men på under 5 min havde ham der betjente mig dødsdømt maskinen. Han ville ikke reparere den og hvis han skulle kunne han ikke... Se mer
Hos Leif Jensen & Co. Symaskiner bestræber vi os på at give dig den bedste service og rådgivning i symaskinebranchen, est. 1942. Vores store branchekendskab bruger vi bl.a. til at være opmærksomme på den nyeste teknologi, så vi altid har de nyeste sy...
Frederiksborgvej 45, 3200, Helsinge, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Utrolig dårlig service, med indlagt voksen skæld ud. Tog til en anden reparatør og fik serviceret min maskine, til en pris der var under det halve af hvad denne butik tilbød “hvis der ikke skal skiftes noget, og det skal der sikkert”.
Så nej taj tak til at komme igen.
Jeg tilføjer svar her:
Først blev jeg bedt om at flytte min bil fordi en medarbejder skulle holder der hvor jeg parkerede, der er vel at mærke plads til 30+ biler på Jeres grus parkering, og nej jeg holdt ikke foran port eller dør.
Så fik jeg "voksenskældud" over den type tråd der sad i maskinen og derefter nål fabrikanten, hvorfor?
Så blev det slet skjult antydet at det nok ville blive dyrt at reparere når jeg nu havde valgt så forkert mht. tråd og nål. Efter forespørgsel til pris blev det også slet antydet at standardprisen nok ikke holdt i mit tilfælde, seriøst en enkelt opringning til en anden reparatør gav mig for det første en pris under det halve og en rigtig god service....

Svar från Leif Jensen & Co. Symaskiner
Butikken sælger også god kvalitetstråd, overlockere og nye symaskiner. God pris og god service
af meget venlige medarbejdere.

Svar från Leif Jensen & Co. Symaskiner
Det er ikke tilladt, at angive priser eks. MOMS ved handel med private. Det er vildledende markedsføring.

Svar från Leif Jensen & Co. Symaskiner
Har lige haft 3 maskiner til service.
Hvilket har været en udsøgt fornøjelse. God service/kvalitet, gode råd og god stemning.
Det er virkelig en tillidssag at stole på, at et værksted gør det et service indeholder. Og jeg må sande, jeg før har valgt forkert et par gange.
Hos Leif Jensen & Co har jeg fundet et service sted der virkelig er til at stole, på lytter til kunden og er værd at køre efter.
Aftaler bliver overholdt og de har været hver eneste maskine 120% igennem. De kører nu som en drøm og er en fornøjelse at sy på. Jeg er en glad kunde der med glæde kommer igen.

Svar från Leif Jensen & Co. Symaskiner
Har været flere gange i Helsinge med forskellige symaskiner, og har altid fået en virkelig god service. Har lige været der igen, og fik efterset to ældre maskiner. Den ene var desværre ikke til at redde, men på trods af, at teknikeren har brugt en del tid på at undersøge mulighederne, skulle jeg kun betale et mindre beløb for den tid, der er brugt. Jeg er virkelig godt tilfreds med den behandling, jeg har fået.

Svar från Leif Jensen & Co. Symaskiner
Altid god og venlig betjening - være at tage hele vejen fra Lolland for. Tak Glen og Finn.

Svar från Leif Jensen & Co. Symaskiner
Jeg har en rigtig gammel Bernina 910, hvor fodpedalen var knækket i plastikken inden i, og derfor “sang på sidste vers”. Det er ikke muligt at købe en ny, men med hjælp fra medarbejderen i butikken blev en anden butik med “reservedele på lager” kontaktet. De havde en der passede - den havde dog også en del år på bagen. Det lykkedes dig medarbejderen at sætte nogle gennemgående skruer i, der gør, at den nye -gamle Fodpedal fungerer upåklageligt. SÅ DEJLIGT, da jeg ellers ville stå med et stk Bernina uden pedal og måtte prøve lykken med “Kina-køb”. Det blev heldigvis ikke nødvendigt. Så kæmpe tak for hjælpen og indsatsen🙏🏻

Svar från Leif Jensen & Co. Symaskiner
Da jeg som pensionist flyttede fra Aarhus til Hundested blev jeg glad over at erfare, at jeg hos Leif Jensen i Helsinge kunne få god hjælp til at servicere min symaskine, som har været et uundværligt værktøj, siden jeg som 12-årig begyndte at sy tøj til min mor og mig selv og senere til mine børn og børnebørn. Da jeg forleden søgte hjælp, viste det sig, at jeg havde brugt en tråd, som var elastisk, måske på grund af ælde, og jeg kunne glad forlade butikken vel vidende, at en kvalitetstråd giver syglæde uden problemer. Jeg fortæller gerne mine syglade venner om min tilfredshed og den venlige og imødekommende betjening.
Grethe Winther

Svar från Leif Jensen & Co. Symaskiner
Leif Jensen og co symaskiner leverer god service med et godt humør og står altid klar til at hjælpe og give gode råd
I went to get my sewing machine fixed but was pressurised with a hard sell to buy a new machine. I do not want a new sewing machine! It was very unpleasant. Eventually the technichan fitted a new shuttle, the machine is worse than it was before the new shuttle, which councidentally is not the right one for my Husqvarna. I am pretty upset.

Svar från Leif Jensen & Co. Symaskiner
Jeg havde problemer med spolen på min symaskine.
Damen i forretningen skilte spolehuset med det samme og fik rettet fejlen. Jeg skulle ikke betale for servicen. Der kommer, jeg igen.

Svar från Leif Jensen & Co. Symaskiner
Super service og profesionelle personale kan varmt anbefales
Jeg fik meget hurtigt efterset og repareret min gode Elna, så den nu er i tip top stand. Virkelig god service og meget kompetent og behagelig betjening. Min varmeste anbefaling.
Anne-Mette Nielsen Humlebæk
Super vejledning vedr. symaskine købt for et halvt år siden
Lis Lindtoft
Hurtig og professionel ekspedition. Min overlocker blev repareret fra dag til dag. Meget tilfreds.
Professionelle fagmænd, med masser af erfaring.
Overholder aftaler.
Kundeservice i top.
I maj 2021 købte jeg en symaskine til 11.995 hos Leif Jensen og Co i Helsinge. Jeg er 77 år og har syet al mit tøj og tøj til andre siden jeg var 16 år. Med andre ord: Jeg er en habil syerske.
Efter at have prøvet at sy i forskellige materialer erfarede jeg, at der var noget galt. Den syede dårligt og knækkede overtråden. Der var specielt en søm, som jeg bruger meget, den var meget dårlig til.
Jeg ringede til forretningen og fik forskellige anvisninger. De virkede ikke, og året efter kørte jeg til forretningen med maskinen. Den herre, som modtog maskinen, erfarede også, at der var noget galt. Men der kom en anden herre, som fortalte mig, at det var fordi, jeg ikke brugte den tråd, de havde i deres forretning, og det var fordi, jeg ikke gik på sy skole hos dem. Det udviklede sig til en diskussion, for jeg er ikke interesseret i at gå på sy skole, og jeg køber den tråd, jeg skal bruge andre steder. Jeg fik til sidst nogle anvisninger, som jeg gik hjem og prøvede. Det hjalp ikke.
Den 9. februar 2023 tog jeg tilbage til forretningen med maskinen. Jeg blev mødt af den herre, som havde fortalt mig, at jeg skulle gå på sy skole og købe sytråd hos dem. Han var overhovedet ikke interesseret i at høre, hvad det var der var i vejen. Det var ham, som havde mere end fyrre års erfaring med symaskiner, og det var fordi, jeg ikke gik på sy skole. Jeg gik lidt væk fra ham, mens han stod med maskinen og testede den på sit eget stof med sin egen sytråd.
Efter nogen tid bad jeg ham om at sætte min egen (gode) sytråd i og lægge mit eget stof i maskinen og indstille til den søm, som meget ofte drillede. Reaktionen fra ham var vrede.
Derpå lagde jeg købeloven på bordet foran ham, hvorefter hans vrede steg til hidsighed. Han ville ikke finde sig i at blive konfronteret med købeloven. Jeg ville gerne have mine penge tilbage, hvorpå han begyndte højlydt at håne mig og kalde mig "lille ven". Der var kunder i butikken, og en kvindelig ekspedient, som overhørte det hele.
Jeg fik en kvittering på, at forretningen havde modtaget min symaskine, og jeg sagde, inden jeg gik, at jeg ville komme igen dagen efter med brugsanvisning og al tilbehør.
Da jeg kom hjem og fortalte min mand og den behandling, jeg havde været ude for, sagde han, at jeg ikke skulle tage alene til forretningen igen.
I dag kørte min mand og jeg så til forretningen med købeloven og kvitteringen for, at min maskine stod hos dem, samt brugsanvisning og al tilbehør.
Det var en venlig dame, som modtog os - den hidsige mand sad ude bagved, kunne vi se. Hun overførte det fulde beløb til mit Dankort og ønskede mig held og lykke med at finde en maskine, jeg ville blive glad for.
Jeg sagde, at det havde været meget ubehageligt for mig at blive chikaneret så groft og kaldt "lille ven". Og på den baggrund, var det nødvendigt for mig at have min mand med. Hun undskyldte og beklagede flere gange.
Mit råd er, at alle skal holde sig væk fra den forretning. Hvis de køber noget, skal de sætte sig ind i købeloven og have datoer skrevet ned for, hvornår de har henvendt sig. Og de skal ikke tage alene tilbage, hvis de har noget at klage over - men tag en mand med.
Det er meget utrygt at blive groft generet af en sælger, og det er utilstedeligt, at vedkommende overhovedet har med kunder at gøre. Jeg er ikke konfliktsky, og jeg kender købeloven. Men jeg kan frygte, at forsigtige kvinder ikke får et ord at skulle have sagt, hvis de klager.
Altid kvalificeret hjælp og udsøgt service, uanset problemstilling 👍
Jeg købte en symaskine for få måneder siden.
Nu har jeg brugt maskinen en del gange, og der var opstået nogle spørgsmål. Derfor besøgte jeg butikken i dag, og blev mødt af Glen Mogensen.
Alle spørgsmål blev tålmodigt besvaret, og jeg øvede mig på maskinen i butikken. Tak for det.
Jeg synes, at den medfølgende brugsanvisning var med meget små typer, og derfor har Glen sendt mig en mail med mere læsevenlige typer.
Hilsen Rie
Butikkens personale yder sublim service, både i forhold til vejledning om køb af maskine, demonstration af maskinen samt efterfølgende hjælp, både telefonisk og i butikken. Har desuden nogle gode kurser og foredrag i butikken. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at købe symaskine og syudstyr hos Leif Jensen & Co. Symaskiner.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.