Sydfyns BådudlejningOmdömen

3. Arrangör av båtturer
  4. Arrangör av fisketurer
  5. Seglarskola

Skrivet av företaget

Bådudlejning & elcykeludlejning i Svendborg. Vi ligger centralt ved havnen på Frederiksø Oplev Sydfyn fra vand og land. Nem online booking

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Virkelig god oplevelse

Toplækker båd og supergod service, både ved afgang og hjemkomst. Vi lejede som familie en luksusbåd for en dag og havde en helt fantastisk tur til søs i det sydfynske øhav, og med en dukkert undervejs. Det gør vi gerne igen, så kæmpe anbefaling!

27 juni 2026

Hej Jacob,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de varme ord! 😊 Det glæder mig virkelig at høre, at I havde en fantastisk dag på vandet, og at både båden og servicen levede op til jeres forventninger.

Det Sydfynske Øhav er noget helt særligt, og det er skønt at høre, at I fik nydt både sejlturen og en dukkert undervejs.

Jeg håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang. I er altid meget velkomne!

Super service!

Super service!
Askespredning med dette firma gjorde oplevelsen unik og “helt vores egen”! Ekstremt sympatisk bådfører Andreas havde fornemmelsen for både de gamle og unge under askespredning i det sydfynske hav. Meget fin og rolig båd også for de ældre deltagere🥰

18 mars 2026

Svar från Sydfyns Bådudlejning

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse 🙏
Det betyder mere, end du måske tror, når nogen tager sig tid til at dele sådan en oplevelse.

Askespredning er noget helt særligt, og jeg er meget bevidst om, hvor vigtigt det er, at det foregår i ro, respekt og på jeres præmisser – så det gør mig oprigtigt glad at høre, at I følte jer trygge og godt tilpas hele vejen igennem ❤️

Tak fordi I valgte mig til at være en del af dagen.
Det er en tillid, jeg ikke tager for givet.

Leje af luksus tender

Vi lejede en 8 personers tender i 8 timer. Det var en rigtig fin båd og en fantastisk dag på vandet. Andreas var en flink og frisk gut med godt humør.Formålet var en afslappende dag. Der blev badet, sejlet og bare slappet af ude på sundet. Skarø fik også et lille besøg. Rigtig hyggelig dag. Næste gang bliver det rib'en der får en tur. 😀

24 juli 2025

Hej Micky!

Tusind tak for de pæne ord – og hvor fedt at høre, at dagen blev lige som den skulle være! 😎☀️ Skarø-besøg, afslapning og badeture – det lyder som en perfekt dag på sundet.
Glæder mig allerede til at sende jer ud i RIB’en næste gang – der får I lidt mere fart på! 💨💥

Vi ses på vandet igen!

Andreas 🚤

Uforglemmelig Luksusbådsoplevelse fra Svendborg Havn

Vi lejede en luksusbåd fra Svendborg Havn i 3 timer – en oplevelse, der fortjente mindst 4 timer eller hele dagen! At sejle ud, nyde aftenens solskin og bade fra båden var simpelthen fantastisk. Det er alle pengene værd, og ikke sidste gang vi gør det. Personalet er super venlige og hjælpsomme.

19 juli 2025

Hej Jesper 🙏

Tusind tak for din skønne anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at I havde en uforglemmelig tur med vores luksusbåd! 🚤☀️

Vi er så glade for, at I fik nydt både sol, hav og en dukkert – og ja, vi er helt enige... 3 timer går alt for hurtigt, når man først er kommet godt afsted 😄

I skal være mere end velkomne en anden gang – vi står klar med både båd og godt humør igen!

Super fed oplevelse!

Det var mægtig sjovt at sejle i en gennemsigtig båd med min mand. Vi sejlede langs kysten og kiggede ned på sølivet, der var både søstjerner, krabber, gobler, små fisk og muslinger. Det er turen værd!

20 juni 2025

Hej Natascha,

Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at I havde en fantastisk oplevelse i den gennemsigtige båd. :-)

Vi håber, I får lyst til at komme igen en anden gang!

Sydfyns Bådudlejning ⛵

5 stjerner -en smuk og mindeværdig oplevelse

Vi benyttede Sydfyns Bådudlejning i forbindelse med vores fars askespredning, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse. Personalet var utrolig søde, imødekommende og respektfulde hele vejen igennem. Alt forløb professionelt og gnidningsfrit. Vi er meget taknemmelige og kan varmt anbefale dem.

2 maj 2025

Svar från Sydfyns Bådudlejning

Tusind tak for de fine ord, Christin.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at I havde en smuk og mindeværdig oplevelse i forbindelse med jeres fars askespredning. Vi gør os umage for at skabe en rolig, respektfuld og tryg atmosfære, og det glæder os dybt, at I følte jer godt taget imod og hjulpet hele vejen. Tak fordi I valgte os til en så vigtig stund – og tak fordi I anbefaler os videre.

De varmeste hilsner,

God service god oplevelse

Kanon service og mega god behandling
Vi kommer helt sikkert igen :)

19 augusti 2024

Svar från Sydfyns Bådudlejning

Tusind tak for den dejlige anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at I havde en god oplevelse og følte jer godt behandlet. Vi ser meget frem til at byde jer velkommen igen næste gang! :)

De bedste hilsner,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En unik oplevelse, man skal prøve!

Jeg er sjældent blevet så positivt overrasket som jeg blev, da jeg sammen med mine venner lejede en båd fra Sydfyns Bådudlejning. Hver en detalje af denne sejltur på Svendborg Sund var helt igennem perfekt!

Allerede fra start var det tydeligt, at Sydfyns Bådudlejning sætter kunden i centrum. Bookingprocessen var nem, og deres venlige og kyndige medarbejdere hjalp os med at finde præcis den rigtige båd til vores tur.

Selve sejlturen var intet mindre end fantastisk. Med solen højt på himlen og det blå vand under os, følte vi os som konger af Svendborg Sund.

Men det, der virkelig gjorde turen ekstraordinær, var den vidunderlige service vi oplevede ved molen. Vi blev mødt med smilende ansigter, kolde drinks og en følelse af at være noget ganske særligt. Det er sjældent, man oplever så opmærksom og venlig betjening.

Det er uden tvivl en oplevelse, vi vil gentage. Hvis du nogensinde har chancen for at besøge Sydfyn, er en tur med Sydfyns Bådudlejning et absolut must. Vi kommer helt sikkert igen!

5/5 stjerner - ikke blot for den fantastiske sejltur, men også for den sublime service og gæstfrihed. Sydfyns Bådudlejning leverer på alle fronter. Vi ses på sundet!

En unik oplevelse, man skal prøve!

28 juli 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg lejede en båd hos Sydfyns…

Jeg lejede en båd hos Sydfyns Bådudlejning, og det var en fantastisk oplevelse. Personalet var venligt og professionelt, båden var i god stand, og bookingprocessen var problemfri. Jeg kan varmt anbefale dem!

27 maj 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi svar 6 piger der skulle sejle for…

Vi svar 6 piger der skulle sejle for første gang helt uden erfaring. Vi følte os enormt godt taget imod og fik en hurtig men grundig introduktion. Båden var i top stand og helt nyrengjort. Jeg fik ikke fat i navnet på ham, der var på arbejde, men han var utroligt smilende og imødekommende. Det er helt klart noget jeg vil anbefale og selv gøre igen!!

15 maj 2022

Lækker dag på vandet

Tak for en hel forrygende oplevelse i det sydfynske.

Vi googlede bådudlejning, tog ned og talte med jer og 2 dage senere sendte i os godt af sted på en helt forrygende tur med gode anbefalinger til hvor der var godt at sejle hen.

Jeres service er helt i top med en super fed dragende energi.

Vi lejede Gina, som også var virkelig lækker.

Tak til jer 👍👍

Fra familierne fra Silkeborg

16 juli 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.