1. Researrangör

Informationen kommer från olika externa källor

Sydafrikaresor har sedan 2003 specialiserat sig på resor till Sydafrika. Boka er resa till Sydafrika med specialisterna och experterna på Sydafrika!

2,7

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Oseriös aktör

Sydafrikaresor lovade att hjälpa oss att skräddarsy en resa för vår familj. Vi var sent ute vilket vi meddelade vid första kontakten. Agenten Angela sa att de hade rätt mycket men att hon absolut skulle hjälpa oss. Här står vi nu, väldigt kort inpå avfärd. Sydafrikaresor har inte gjort en enda bokning trots att vi stämt av ett par gånger under vägen. Nu är det helt tyst.

Jag kan acceptera att en resebyrå säger att de inte har tid att hjälpa till pga hög belastning. Här har dock resebyrån sagt ja till att hjälpa oss. Vi har stämt av ett par gånger och därmed trott att resebyrån jobbade med vår bokning. Nu har det gått ytterligare nästan två veckor utan återkoppling. Då resan snart går av stapeln har vi insett att Sydafrikaresor satt oss totalt i skiten då upplevelser och hotell vi önskat inte längre finns tillgängligt då vi åker under en populär period.

Väldigt illa hanterat av en professionell resebyrå.

1 mars 2026

Sydafrika resor Helsingborg Angela…

Sydafrika resor Helsingborg Angela Doron Tack , skräddarsydde vår resa till Sydafrika för 4 personer. Allt var fantastiskt , alla transfer till och från alla destinationer klaffade perfekt.
Höjdpunkt var Safarin i Pilansberg mycket bra boende och superbra guider på safariturerna. Vi var jättenöjda med hela vårt upplägg.
Vi var borta i 15 dagar och fick uppleva mycket i Sydafrika.
Rekommenderar Sydafrika resor varmt.

22 december 2024

Ni är bäst

Ni är bäst! Bästa resan jag gjort, stora Sydafrikaresan. Fick se och uppleva mycket och vår guide Niko var ett levande uppslagsverk. Vi fick se alla djur i sin naturliga miljö och t om en flodhäst utanför vårt fönster på första våningen som stod och åt gräs. Vi kunde inte ta foto med tanke på blixten!
Så ett stort TACK för en väl planerad resa för oss resenärer, vill verkligen rekommendera Sydafrikaresor 🥰🥰

9 juli 2021

Svar från Sydafrikaresor

Tack snälla för ditt omdöme och dina fina ord. Det gör oss väldigt glada och stolta att ha fått vara med och arrangera ert livs bästa resa!

Har vid två semestrar till Sydafrika…

Har vid två semestrar till Sydafrika bokat via Sydafrikaresor. Vi har varit mycket nöjda med de förslag till rutter och boenden vi fick. Vi rekommenderar dem med det varmaste.

Svar från Sydafrikaresor

Tack Georg för ditt fina omdöme och att vi fick förtroendet att arrangera flera av dina semestrar. Välkommen åter till oss!

Jättebra personlig service

Sydafrikaresor har flera gånger hjälpt oss att skräddarsy lyckade resor i Sydafrika, bl. a. i Kalahari. Vi har fått jättebra personlig service varje gång.

Svar från Sydafrikaresor

Tack Mange, vi är så glada att du valde oss!

November 2019

I November 2019 reste vi med er till Syd Afrika. Några dagar i Krugerparken. Buss från Port Elisabeth till Kapstaden. Många sevärdheter, mycket för pengarna och en enastående guide.

Svar från Sydafrikaresor

Tack snälla Juha för att du ger oss så fina ord! Varmt välkommen tillbaka till oss ;)