BestÀllde ett kristallhjÀrta i 3D som skulle komma till alla hjÀrtansdag, kom dock en vecka efter. NÀr den vÀl kom sÄ var det inte ens vi pÄ bilden som var ingraverad. Jag fÄr inte tag pÄ nÄgon, har m... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
BestÀllde ocksÄ ett kristallhjÀrta i glas till Alla hjÀrtans dag, kom 2 veckor för sent, och inte heller bilden pÄ oss utan nÄgra helt andra. Efter ca 3 veckor efter första leveransen sÄ fick jag r... Se mer
Köpte en farsdag-box via er som levererades för sent och dessutom levererades trasig till min pappa. SÄ inte alls nöjd & rekommenderar ej! InvÀntar kundservice för att veta hur detta kommer kompensera... Se mer
Bra priser och fina paket. Dock Àr leveranstiden lite oexakt. Man anger tex mÄndag, men paketet kommer fram onsdag. Det har nog att göra med PostNord, men vÀrt att ha i Ätanke nÀr man ska vÀlja mottag... Se mer
Hos oss pÄ swiftgift kan du skicka en gÄvobox fylld med godis till den som du tycker om extra mycket. Lite te med passande choklad till, eller varför inte en box med en mugg som du kan trycka vad som helst pÄ? VÄrat största mÄl Àr att kunna skicka fina gÄvoboxar med sÄ liten klimatpÄverkan som möjligt.
Villagatan 39, 52332, Ulricehamn, Sverige
- 032183033
- Kundservice@swiftgift.se
- swiftgift.se
Superfint paketerat och snabb leverans!
JÀttenöjd med leveransen
JÀttenöjd med leveransen, vÀldigt smidigt och jÀttefint paketerat! Bara plus!
Helt underbar kundservice
Helt underbar kundservice. Svara pÄ Mail inom 10 minuter och super trevliga. Snabb leverans. PrisvÀrt med.
Toppen
Toppen! Mycket bra priser och snabb leverans! Kommer bestÀlla fler gÄnger!
Mycket trevliga och hjĂ€lpsamma nĂ€râŠ
Mycket trevliga och hjÀlpsamma nÀr postnord
slarvade bort leveransen!

Produkten uppfyllde mina förvĂ€ntningarâŠ
Produkten uppfyllde mina förvÀntningar men leveransen och kundtjÀnst uteblivna svar Àr under all kritik.

Jag Ă€r supernöjd kommer verkligenâŠ
Jag Àr supernöjd kommer verkligen bestÀlla av er igen tack

JÀttenöjd med er
JĂ€ttenöjd med er. đ verkligen ett fint sĂ€tt att skicka till dom man inte trĂ€ffa sĂ„ ofta.

Trevligt bemötande i mejlkonversationâŠ
Trevligt bemötande i mejlkonversation och lÀtt att fÄ kontakt.

Super rolig sida
Super rolig sida! Köpte en mugg till min mamma och hon Àlskade den!

Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.