Sweez
Värdelösa varor till lågt pris
Beställde 3 miniparfymbehållare som man använder vid resa. Meningen är att det skall gå att fylla upp dessa behållare med pumpmetod från sin vanliga stora parfymflaska. Har haft denna typ tidigare och alltid fungerat. Men dessa behållare från Sweez fungerade inte alls, ingen parfym fördes över. Och när man klagar får man bara välskrivna blaj svar tillbaka.
Scamföretag
Scamföretag! Köpte en typ plåtsax man monterar på en borrmaskin som enligt dem skulle klara upp till 1mm plåt, testade på 0.7mm plåt och den funkar inte! Duger knappt att klippa papper med...
Jag gick också på skulljam…
Jag gick också på skulljam skelettdockor med blinkande ögon, sjungandes och spelandes på banjo men fick i stället 30 cm plastficka.
Fy faan för dessa lurendrejeri företag!!
Fake/bluff
Helt värdelöst! Skickat fyra mail och inte fått något svar. Beställde två Skulljam banjo spelande skelett. Enligt beskrivningen skall de kunna ljud på engelska, spanska och franska med enkelt knapptryck vilket är rent skitsnack då det inte finns någon högtalare eller knappval överhuvudtaget på den produkt de levererar.
Det står även att den ska kunna röra på huvud och ögon som ska göra ljus till musiken som de spelar, vilket också är bullshit!
Fick hem två små stela skelett som inte kan röra på huvudet över huvudtaget, och något ljud finns inte! Värdelös pryl för 69kronor på amazon är det jag fått.. en helt annan produkt än det som de marknadsför på sin sida, och någon 24/7 support finns ej!
Skräp
Skräp, trodde det skulle gå att hacka tex en lök men glöm dä,
Skräp...är det värt att försöka…
Skräp...är det värt att försöka returnera?
Ett skelett som håller en gitarr.... hade inte tagit imot det om någon gav det till mig.
Har ej fått det jag har beställt
Stämmer inte med verkligheten
Tro inte på bilderna eller beskrivningarna av "deras" produkter! Det är billiga Kina-kopior som inte alls stämmer överens med verkligheten. De hävdar att de är ett svenskt företag men returer ska skickas till Kina och de låtsas som att de gör kunden en tjänst genom att dra av 60-70% på priset istället för att skicka tillbaka varan. Vilket innebär att du ändå tvingas betala för en felaktig vara.
In ears där ljudet slutar funka efter…
In ears där ljudet slutar funka efter några minuter. Kundtjänst svarar inte.
Blufföretag!
Detta är ett rent Internetbluff-företag. Jag beställde en verktygssats, enligt bild 25 verktyg i en formpressad låda. Jag fick hem en liten plastpåse med 10 av de minsta verktygen. Ingen låda. De skäms inte heller. Och de vill inte betala returen. Det bästa jag lyckats uppnå var 70% återbetalning då jag kopplat in Klarna, vilket blir billigare för mig än att betala returfrakten.
Nöjd kund
Beställde ett leave in balsam,valde faktura 30 dagar på Klarna. Fick produkten och den är exakt det jag ville ha. Glansigt hår som luktar gott.Betalade glatt, supernöjd. Snabb leverans och inga problem enligt mig.
Bedragar bolag skickar livsfarlig kopia på grästrimmern vill inte ge pengarna tillbaka erbjuder 15%på nästa köp som alldrig kommer hända
Bedragare ut i fingerspetsarna vill inte ge pengar tillbaka
VARNING BLUFF!
VARNING!
Köpte en vara som inte alls motsvarade vad som stod i annonsen.
Vid kontakt med dem för att returnera den och få pengarna tillbaka erbjöds jag bara olika avdrag på priset, ingen information om hur jag ska returnera varan.
Fick till slut reda på att den måste returneras till KINA!
Kostnaden för det är mer än produkten kostar.
Varnar än en gång för detta "svenska" företag
Rena bluffen
Beställde mobilskal som skulle vara av härdat glas, dvs nanoglas och skulle tåla i princip vad som helst.
Det skulle även skydda mot vatten och ha en låsknapp för att säkerställa att skyddet inte kunde öppna sig.
Det som kom var nåt billigt kinaskräp i plast som inte ens liknade det dom visat.
Men säljaren vägrar reklamera produkten utan erbjöd 70% rabatt eller så fick man stå för returfrakten själv.
Adressen var nåt ställe i Kina så knappast billigt att skicka tillbaks.
Men vad ska man med en billig plastbit till?
Rekommenderar INTE att handla från detta ställe!
Skojare
Man skrev: Beställning mottagen före kl 23 idag. Skickat med postnord..Även om postnord är sena så tar dom inte så lång tid…kr
Uselt pissföretag
Försökte annullera min order
Försökte annullera min order. Fick bekräftelse på att det var gjort men dom reglerade inte fakturan hos Klarna. Har kontaktat dom flera gånger och fått svar att ordern var annullerad och att det skulle regleras hos Klarna. När det inte var gjort efter 3 veckor kontaktade jag dom igen och fick beskedet att ordern redan var skickad så det gick inte att annullera. Klarna hjälper mig inte heller trots flera kontakter med dom. Hänvisar bara till butiken. Så var det med det köpskyddet
VÄRDELÖS
Beställde en vara som skulle göra lyktglasen som nya. Var skeptisk innan men ville verkligen se om jag hade fel magkänsla. Det hade jag inte, totalt värdelös. Kunde lika gärna haft vatten på svampen.
KÖP INTE.
Vi beställde utdragbara skärmar i…
Vi beställde utdragbara skärmar i rotting med konstgjorda löv som i utdraget läge skulle täcka 1,5 meter * 70 cm.
I verkligheten täckte de 10 cm * 1 m.
Beställ absolut inte dessa!!!!!!
VARNING! Beställde vad jag trodde skulle vara en…
Beställde vad jag trodde skulle vara en en smart grej till bilen. Ångrade mig snabbt när jag kollade här på Trustpilot och såg att de inte ens har en profil (borde gjort först). Varning! Detta är en scam! Det går inte att avbeställa ordern och de svarar inte på mail. Tog detta via Klarna så förhoppningsvis kan de på något sätt hjälpa till.
*** VARNING ***
Hur kan ett sådant här företag från ett land i Asien få 3762 likes = 5 stjärnor, speciellt när de enligt Trustpilot inte ens existerar på Trustpilot ??? *** VARNING ***