Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

MĂ„tte vente litt for lenge pĂ„ varene desverre...... Og blei skuffet over noen produkter.... 2 av 3 pakker kjeks smakte ikke bra, mĂ„ rett og slett kaste deđŸ˜© 'pasta' var overraskende god til Ă„ ikke vĂŠr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Veldig fin nettbutikk. Rask levering. Ikke hatt noen problemer. Fikk mail fra kundeservice om at varen jeg hadde bestilt ikke var inne og fikk 2 ekstra flasker med annen smak. Det mÄ jeg si er supert.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Rask levering, god kundeservice. Har bare gode ting Ă„ si om Sweetmood og deres ansatte. Quick delivery, good customer service. Have nothing bad to say about this company.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Endelig keto varer i Norge 😃 jeg er kjempe fornĂžyd med produktene jeg kjĂžpte i hvertfall pizza deigen den smaker det samme som vanlig pizzabunn â˜șâ˜ș. Keto cookies er ogsĂ„ gode anbefales pĂ„ det ster... Se mer

Företagsinformation

1. Online-marknadsplats
  2. HÀlsa- och skönhetsbutik
  3. HĂ€lsokostbutik
  4. Butik med vitaminer och tillskott

Skrivet av företaget

Norsk nettbutikk - Salg av premium kosttilskud, matvarer & Rene hudpleie & velvĂŠre produkter.

Kontaktuppgifter

4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Gode produkter

Gode produkter! Rask levering. Gode tilbud

1 juli 2023

Tusen takk Julie! ❀ Vi Ăžnsker deg en god sommer!☀

Super bra!

Hele opplevelsen av kjĂžpet var veldig bra fra kjĂžp til levering.

Pakken kom raskt, bra innpakka og sto til forventningen, kjĂžper garantert her ifra igjen â€ïžđŸ‘

23 juni 2023

Tusen takk Sandra! Vi er veldig glad for at du er fornĂžyd ❀ God sommer!☀

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

God service og fine produkter

God service og fine produkter. Rask levert og aldri noe tull med bestillingen. Har bestilt flere ganger der.

26 maj 2023

Svar frÄn Sweetmood

Tusen takk Kristin for din tilbakemelding, det setter vi stor pris pĂ„!💕 Vi Ăžnsker deg en fantastisk god helg!🌾

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Sweetmood har bÄde bredt utvalg av

Sweetmood har bĂ„de bredt utvalg av produkter men ogsĂ„ rask levering og topp kundebehandling. Anbefales đŸ€©

10 november 2022
Omdöme utan inbjudan

Svar frÄn Sweetmood

Tusen takk for din tilbakemelding Emilie, det setter vi stor pris pĂ„!💕

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Jeg fikk ikke det jeg bestilte

Jeg fikk ikke det jeg bestilte, og heller ikke svar pÄ oppfÞlging over e-post sendt i etterkant.

23 mars 2023

Svar frÄn Sweetmood

Hei Oda og takk for din tilbakemelding😊
En sjelden gang skjer det menneskelig feil og som i ditt tilfelle manglet det et produkt. Du fikk da selvfĂžlgelig refundert belĂžpet for produktet som var en av lĂžsningene du Ăžnsket. Hvis det er noe mer vi kan hjelpe med kan du selvfĂžlgelig ta kontakt med vĂ„rt kundeservice😊

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Bra service

Bra service, men den ene pakken var Ăždelagt da jeg fikk den.

1 februari 2023

Svar frÄn Sweetmood

Hei Vilde! Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris pĂ„. Ta kontakt med vĂ„rt kundeservice sĂ„ skal vi selvfĂžlgelig ordne opp for den pakken som Ăždelagt. Slik skal det ikke vĂŠre. Ønsker deg en fin uke 😍

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Bra utvalg av mange ulike varer

Bra utvalg av mange ulike varer. Rask levering. Anbefales pÄ det sterkeste!

30 januari 2023

Svar frÄn Sweetmood

Hei Stefka! Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris pĂ„ đŸ€© Ønsker deg en fin uke 😍

Kjapt og enkel handel

31 januari 2023

Svar frÄn Sweetmood

Hei Camilla! Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris pĂ„ đŸ€© Ønsker deg en fin dag 😍

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Anbefales pĂ„ det sterkeste đŸ€©

SvĂŠrt fornĂžyd med handelen hos SweetMood đŸ‘đŸœ Rask levering og god service, og produktene jeg kjĂžpte var kjempegode! Kommer definitivt til Ă„ handle der igjen. Anbefales pĂ„ det sterkeste! đŸ€©

29 januari 2023
Omdöme utan inbjudan

Svar frÄn Sweetmood

Hei Elise! Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris pĂ„ đŸ€© Ønsker deg en fin dag 😍

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer