Det här tycker kunderna
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bestilte på Snushub søndag og med…
Bestilte på Snushub søndag og med levering i dag torsdag med Swedsped. Til trods for manglende tracking, så er jeg ganske tilfreds med leveringen. Den blev leveret på aftalte sted og med fin billeddokumentation.
Elendigt firma
Elendigt firma, de har ikke leveret min pakke og har højst sandsynligt taget den selv og ellers er den blevet stillet så dumt og uansvarligt, foran en opgangs dør midt i byen. Altså det skriger jo inkompetent højt og tydeligt. Ikke brug dem hvis du bestiller snus og skal have noget fragtfirma. Jeg har lige hørt fra 2 andre bekendte at de også oplevede det samme i forrige uge..
Jeg skulle modtage en pakke
Jeg skulle modtage en pakke, som de siger de har leveret, men ikke har.
Kureren må have ringet på hos en anden beboer, for jeg var hjemme hele tiden og det er en aflåst opgang. Så får jeg en mail ud af det blå om at pakken er leveret og der ligger et billede af min hoveddør. Jeg går ud, men der ligger ingen pakke. Det er en enorm scam. Undgå at bruge dem til noget som helst
Mangel på mail og forkert leveringsadresse.
Havde fået afvide at der var nogle forventede forsinkelser ift shipping, og var tålmodig. Da jeg skrev og spurgte om de havde opdateringer på min pakke, fik jeg en besked tilbage om at den allerede var blevet leveret, samt vedhæftet billeder som bevis.
Problemet er bare at jeg aldrig fik nogen besked, hverken på mail,sms eller opdatering på shop, såvel som at pakken (Hvilket tydeligt ses på billedet), ikke blev leveret på den korrekte adresse.
De benægtede fejl på deres vegne og sagen er ifølge dem "afsluttet".
Har ellers brugt dem flere gange uden problemer, hvor chauførren har ringet inden han ankom og der ingen problemer var, så det er en skam de ikke kan klare det her til sommer.
Pakke efterladt synligt og forsvundet inden for 20 minutter
Jeg havde tydeligt skrevet til fragtmanden, at pakken kunne stilles enten ved døren eller ved bænkene bagved. Der er i alt 9 bænke, og alligevel har han valgt at stille pakken ved den forreste bænk, hvor den er fuldt synlig fra vejen.
Pakken kunne sagtens være blevet placeret mere diskret, så den ikke lå frit tilgængeligt og synligt for alle.
Jeg kom hjem knap 20 minutter efter, at pakken var blevet leveret, og da var den allerede væk.
Jeg siger ikke, at det nødvendigvis er fragtmanden, der har taget pakken, men det er godt nok elendigt, at man vælger at stille en pakke så synligt, når der er mulighed for at placere den langt mere diskret. At pakken så er væk inden for 20 minutter, gør situationen endnu mere frustrerende.
Kan kun anbefales
Jeg ved ikke hvorfor andre her har haft så vilde problemer med dem, men jeg har bestilt og brugt swedsped mange gange nu og aldrig haft problemer. De afleverer hurtigt og hvis man ikke er hjemme, ringer de og man får aftalt hvor pakken bliver lagt. Så super god kommunikation. Jeg er i hvert fald meget glade for dem og kan kun anbefale dem.
Elendig service og fuldstændig…
Elendig service og fuldstændig uacceptabel levering.
Min pakke står som leveret, men ingen har ringet på, ingen har banket på døren, og pakken er ingen steder at finde. Hvordan man kan registrere en pakke som leveret, når den tydeligvis ikke er afleveret.
Det bliver kun værre af, at man kan se, at det tilsyneladende ikke er et enkeltstående tilfælde, men et problem der er sket flere gange. Når den slags gentager sig, må man begynde at stille spørgsmålstegn ved både deres bude og virksomhedens måde at drive levering på.
Jeg har mistet al tillid til dem. Jeg kommer aldrig til at bruge dem igen og kan på ingen måde anbefale dem til andre. Find et andet leveringsfirma, hvis du faktisk vil være sikker på, at din pakke bliver leveret.
ALDRIG bestil fra swedsped
ALDRIG bestil fra swedsped. Jeg bestilte snus fra snusgiganten og valgte igennem fragtblokken swedsped. Problemet er bare at pakken aldrig blev leveret selvom de har sagt de har afleveret den. Hverken bank på døren eller afleveret pakken et sikkert sted, højst sandsynligt stjålet af fragtmanden. Deres kundeservice er ikke en skid bedre, da de ikke vil svare på nogen mails man sender til dem. Total scam firma aldrig bestil fra dem hvis du gerne vil have dine bestilte varer
De leverer en pakke uden at sende…
De leverer en pakke uden at sende hverken Email, SMS eller komme med et opkald om at pakken er leveret. Sjovt nok er pakken væk.
Faktisk har jeg haft et par gode oplevelser med dem, men det her er uacceptabelt...
Langsom levering - Dovne medarbejdere.
For at være helt konkret ærlig, så har jeg ikke rigtig haft nogle problemer med Swedsped indtil videre, jeg bruger deres fragt igennem fragtbloggen.com fra snusgiganten. Ingen problemer de 5-10 andre gange jeg har købt, indtil nu. Jeg sidder på min 5 dag. Og min pakke er ikke engang blevet hentet fra stedet endnu. Og kørt på vej mod Danmark. Har fået en sikkerhedsmail om jeg har bestilt fragt. Men kan jo ikke rigtig gøre noget. Når dem der kører for dem/levere for dem er så absurd dovne. 5 dage på at levere er lidt absurd, når de skal gører 4+- timer til igennem Danmark for levering.
Vil stort anbefale Swedsped mega hurtig…
Vil stort anbefale Swedsped mega hurtig levering og god kommunikation
ADVARSEL! Omdelere tager pakkerne!
Ikke brug swedsped! Skrev herinde for 2 uger siden.. “Linda” svare tilbage at de har leveret min pakke.
Budet har sat den nede ved indgangen til vores hoveddør, også har personen sat den til åbent skue, istedet for at gemme det mere diskret bag fx den plastik pose med aviser!!! Og indgangen kan man ikke se fra gaden af..
Budet har hverken skrevet eller ringet, som budet nu plejer at gøre! Så budene tager pakkerne selv, i og med jeg ikke er den første der oplever disse problemer, så kan det måske være i skulle få fat i jeres medarbejdere og pakke deres lange tyve agtige hænder væk fra folks pakker!!
Snyd på allerhøjste plan! ADVARSEL!! Ville i have jeres produkt skal I ikke bestille herfra medmindre I ville donere til swedspeds kære omdelere!
Firmaet leveret min pakke et sted jeg…
Firmaet leveret min pakke et sted jeg ikke har givet tilladelse til og så var pakken væk da jeg kom hjem
De tager intet ansvar for desværre levering
Jeg vil aldrig bruge dem igen og kan slet ikke anbefale dem
Elendigt firma og kundeservice
Elendigt firma og kundeservice - specielt en ved navn “Linda”.
De skulle have afleveret en pakke, som de har udleveret til en forkert - og nu løber de fra ansvaret og vil ikke erstatte.
De undskylder med tekniske problemer og udfordringer.
Hold jer langt væk :-)
Best company
Best company, delivered in time with 5 photo proofs, they even took the photo of the building where they let the package amd the door where they let it. Quick and fast. 🔥
Hold jer LANGT VÆK!!!
Hvis du skal have leveret julegaver, kan du godt bruge dette firma, MEN så skal du bestille nu, hvis de skal leveres inden jul.... Vil dog anbefale at holde jer LANGT VÆK, hvis I ønsker hurtig og nem levering, for der mindst 3-4 uger før pakken bliver leveret. Jeg bestilte 2 juni, og modtog først pakken i dag, og i mellemtiden bestilte jeg 3 dage efter noget fra Letland, der kom efter 5 dage, er jo mindblowing 😳 Normalt når jeg køber noget fra Sverige og bruger et andet firma, har jeg højst ventet 48 timer, og er samme svar de sender til alle, at de beklager ventetiden, men de har usædvanligt travlt og bla bla bla.... Jeg bruger ALDRIG dem igen, og kan se at iflg andre kunder, har jeg været heldig at få min pakke så "hurtigt" 🤷🏼♀️ Det værste er, at de henter din pakker fra det firma du køber fra indenfor 24 timer, og så holdes den som "gidsel" og du kan ikke benytte et andet firma. Kunne jeg give 0 stjerner, så fik de det.
Væreste oplevelse i mit liv
Bestilte en pakke med Swedsped for lidt over 3 uger siden. Og den har jeg stadig ikke modtaget endnu. Har ik hørt noget som helst om pakken overhovedet. Jeg kontakter kundeservice, og får den samme
AI generet besked om og om igen. Man får smidt tømme løfter i hovedet hele tiden.
Hold jer langt væk fra det her
Bestilte et pakke med swedsped for 3…
Bestilte et pakke med swedsped for 3 uger og 2 dage siden den er så først kommet idag, jeg havde henvendet mig til kundeservice undervejs og fik det der lignede AI beskeder smidt tilbage i hovedet og tomme løfter om hvornår den skal komme.
Bestilte en ordre
Bestilte en ordre, og skulle have hjemmelevering ved SWEDSPED, da jeg ikke kunne vælge den jeg plejer at bruge. Bestilte d.26/5. Det tog 3 uger og 5 henvendelser til kundeservice, før jeg fik min levering leveret 🙄
Elendig virksomhed
Samme oplevelse som alle andre der har anmeldt.
Ingen svar der kan bruges til noget fra kundeservice. Er i tvivl om virksomheden virkeligt eksisterer. Hold dig væk fra dem. 0/5
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.